U zocht op: badkamers

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Crivani

Leistraat 5 -2460Kasterlee

Pure eenvoud en doordacht functioneel, dat is de definitie van Crivani, of u nu kiest voor een totaalrenovatie, nieuwe keuken, ingemaakte kasten of een badkamerrenovatie.

De Grave Kurt

Bergenstraat 24 -2110Wijnegem

Met meer dan 20 jaar ervaring is Kurt uw loodgieter voor alle sanitaire en HVAC-installaties. Zowel bij nieuwbouw als bij renovaties kan u vertrouwen op onze expertise, professionele materialen en excellente uitvoering.

Interieur Studio

Lindenlaan 46 -2340Beerse

exclusieve keukeninrichting - badkamermeubelen - maatwerk Interieurstudio Hoskens: keukens en interieurs keukens, inrichting, fabrikant, renovatie, badkamermeubelen, lavabo, tabletten, werkbladen, natuursteen, kunststof, graniet, kantoorinrichting, b

Goormans

Broechemsesteenweg 303 -2560Nijlen

Het assortiment vloeren en tegels is sinds kort online te raadplegen via deze website. Sinds kort zijn we gestart met een afdeling van poorten in tropisch hardhout ( padouk ) en eikenhouten bijgebouwen ( poolhouses, overdekte terrassen, carports,..

Vimmo

Merksemsebaan 264 -2110Wijnegem

Vimmo badkamer- en keukeninrichting en renovatie, installatie en onderhoud centrale verwarming. renoveren en installeren van badkamer & keuken, plaatsing van centrale verwarming.

Natuursteen Baeken

Veedijk 48 -2300Turnhout

Natuursteen Baeken ontwerpt, maakt en plaatst natuursteenproducten.

Van Steenbergen

Leuvensevest 31 -2500Lier

Bvba Van Steenbergen in Lier biedt aan particulieren en installateurs een volledig aanbod van sanitair en verwarming.

Aerts

Herentalseweg 66 -2440Geel

Al twee generaties lang ontwikkelt en verdeelt het familiebedrijf Aerts huishoud-, horeca- en geschenkartikelen van toonaangevende en hedendaagse merken zoals Salt&Pepper en Yong.

Jos Lauryssen

D'hoef 3 -2960Brecht

Welkom bij Lauryssen. Door onze jarenlange ervaring en continu streven naar kwaliteit zijn wij uitgegroeid tot een referentie op de particuliere en professionele markt voor sanitaire werken, centrale verwarming, ventilatie en dakwerken.

Eurostone

Westmeerbeeksteenweg 41 -2221Booischot

Elk jaar gaan we op zoek naar nieuwe leveranciers en producenten in binnen- en buitenland en stellen zo een uitgebreid en kwalitatief gamma tegels, natuursteen, parket, laminaat, terrastegels en badkamertegels samen

De Rioolkrak

Grote Singel 3a -2900Schoten

Is uw wc verstopt? Dient uw beerput geledigd worden? Is er een scheur in uw leiding? We horen graag van u! De Rioolkrak staat voor u klaar.