U zocht op: balken bouwmaterialen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Van Der Gucht Bouw

Eurolaan 3 -9140Temse

Bij Bouw.Punt Van der Gucht in Temse (Oost-Vlaanderen) kunt u terecht voor alle bouwmaterialen, tegels, container- en silovervoer, dakbedekkingsmaterialen, gevelstenen, en gevelbekleding.

Dakdepot

Glasstraat 47 -2170Antwerpen

Bij Dakdepot in Merksem verwelkomen we zowel professionele dakdekkers als enthousiaste doe-het-zelvers. In ons magazijn met uitgebreid aanbod aan kwaliteitsvol dakmateriaal en hout, vindt u hoe dan ook het materiaal waarnaar u op zoek bent.

Albouwmat

Bredabaan 763 -2930Brasschaat

Anka

Pachtgoedstraat 6 -9100Sint-niklaas

We verwerken zelf betonijzer (op maat gesneden of geplooid, gevlochten balken en losse wapening) en alle constructies met poutrels, buis- en andere profielen volgens plan.

A.c.a.c.

Starrenhoflaan 34/1 -2950Kapellen

U kunt bij IJzershop-ACAC.be terecht voor de aankoop van ijzer, zowel voor bedrijven als voor particulieren. Ook kunnen wij voor u de materialen verzagen, lassen, voorbewerken, verzinken, poedercoaten of zelfs volledig maatwerk verzorgen.

Euro - Rent

Bisschoppenhoflaan 633 -2100Deurne

Méér dan 30.000 machines zijn onmiddellijk beschikbaar voor aannemers, installateurs én doe-het-zelvers. Voor grote werken of een kleine klus adviseren wij u de meest aangewezen machine. De hoge kwaliteits- en veiligheidsnormen die wij hanteren ...