U zocht op: batiment durable

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Kingspan Geisoleerde Panelen

Bouwelven 17 -2280Grobbendonk

Hoogwaardige oplossingen voor duurzame gebouwen, vooruitstrevende technologien en prijswinnende ontwerpen. Dit zijn geen idealen, dit is waar Kingspan voor staat, innovatie en duurzaamheid zijn onze drijfveren

De Meeuw

Koning Leopoldlaan 8 -2830Willebroek

De Meeuw is producent van modulairegebouwen die, afhankelijk vh soortmodules, hun toepassing vinden bij de bouw van ziekenhuizen, luxe kantoorgebouwen, laboruimtes en schoolgebouwen.

Algeco

Schoebroekstraat 34 -3583Paal

Algeco, de marktleider in modulaire bouw, units en containers. Contacteer ons voor meer informatie! Meer dan 65 jaar ervaring. Flexibele oplossingen. Actief in 29 landen. Wereldwijde marktleider.

Portakabin Belgium

Avenue De L'industrie 16 -1420Braine-lŽalleud

Portakabin, Europese leider in het bouwen van tijdelijke kwaliteitsvolle gebouwen, 50% sneller geleverd dan een traditioneel gebouw voor elk denkbare toepassingen:kantoren, scholen, ziekenhuizen, praktijken, apotheken, winkels, kantines, ...

Portakabin Belgium

Schaarbeekstraat 15 -9120Melsele

Portakabin, europese leider in het bouwen van tijdelijke kwaliteitsvolle gebouwen, 50% sneller geleverd dan een traditioneel gebouw voor elk denkbare toepassingen: kantoren, scholen, ziekenhuizen, praktijken, apotheken, winkels, kantines,...

Algeco Belgium

Schoebroekstraat 34 -3583Paal

Algeco, de marktleider in modulaire bouw, units en containers. Contacteer ons voor meer informatie! Meer dan 65 jaar ervaring. Flexibele oplossingen. Actief in 29 landen.Wereldwijde marktleider.

overtoom International Belgium

Industrielaan 30 -1740Ternat

Alles wat u nodig heeft voor kantoor, magazijn, werkplaats en terrein. 40.000 artikelen uit voorraad, snel en volgens afspraak.

Manutan

Bergense Steenweg 1424 -1070Anderlecht

Manutan-Overtoom is marktleider in de bevoorrading van gebruiksgoederen voor industrie, magazijn, werkplaats en kantoor. Manutan-Overtoom levert een zeer breed productaanbod, scherpe inkoopprijzen en een persoonlijke dienstverleni

Vink

Industriepark 7 -2220Heist-op-den-berg

Vink levert het breedste voorraadprogramma in kunststof platen, folie, blokken, buizen en fittingen en alle andere toepassingen van kunststof halffabrikaten. Hierdoor is Vink uitgegroeid tot de belangrijkste voorraadhouder en distributeur van België.

Schneider Electric

Dieweg 3 -1180Ukkel

Schneider Electric leidt de digitale transformatie van energiebeheer en automatisering in woningen, gebouwen, datacenters, infrastructuren en industrieën.

Steelcase

SchaliËnhoevedreef 20t -2800Mechelen

De producten en oplossingen van Steelcase zijn ontworpen om een productieve, gezonde en inspirerende werkomgeving te creëren. We helpen organisaties effectiever en efficiënter te werken, hun merk uit te stralen en hun cultuur te ondersteunen.