U zocht op: bedrijfsevenement

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


A.a.r. Sound & Light

Immerseelstraat 33 -2160Wommelgem

Verkoop en verhuur van geluidsinstallaties en lichtinstallaties voor de professional. Wij beschikken over een uitgebreid gamma professionele producten en pakketten om ook uw evenement tot een succes te maken.

Fike Europe

Toekomstlaan 52 -2200Herentals

Ontwerp, productie en verkoop van drukontlastings-, procesbeveiligings-, en explosiebeveilingsoplossingen.

Bobbejaanland

Olensteenweg 45 -2460Kasterlee

Bobbejaanland is niet alleen de perfecte plek om van attracties te genieten, het verleent zich ook uitstekend voor het organiseren van events. Daarom hebben we speciaal voor bedrijven een uitgebreid gamma gecreëerd.

Torenhof

Geneinde 1 -2260Westerlo

Zoek je nog een stijlvol restaurant of een gezellige brasserie om met je collega’s, vrienden of familie te gaan eten? In het Torenhof in Tongerlo (Westerlo) kan je terecht voor beide!

Bcdr

Olenseweg 375 -2260Westerlo

Wij bieden een exclusief online platform voor waardevolle connecties en interactie met andere ondernemers uit verschillende regio’s en sectoren.

Power Solutions

Blikstraat 2 -2110Wijnegem

Het aanbod diesel gedreven stroomgeneratoren van Power Solutions bestaat uit vermogens van 33kVA tot en met 1250kVA. Zo hebben we wereldwijd al veel internationale power projecten uitgevoerd zoals de Olympische Winterspelen in Sochi.

Administri Consulting

Kerkstraat 11 -2500Lier

U kent ze zeker wel de cliche-uitspraken zoals “Had ik maar 48 uur in een dag” of “Als ik eens de tijd heb, dan”. U kan er zeker nog heel wat meer bedenken.Uw nevenactiviteit is onze core-business.We Know the Art of Assisting

Cum Laude Organisatiebureau

Beningstraat 51 -2230Herselt

Al ruim 20 jaar verrast Cum Laude Events klanten uit de meest uiteenlopende sectoren met kwalitatief hoogstaande evenementen.Of het nu gaat om de grootschalige lancering van een nieuw product, een bruisende personeelsparty...