U zocht op: bedrijfsevenement

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Artifex Events

Schaapsdreef 3 -8750Wingene

Artifex Events staat garant voor een professionele aanpak van uw event. Als full-service eventbureau kunnen we eender welk event vanaf nul opbouwen. Eerder interesse in een beursstand of enkel het huren van feestmateriaal?

Geoffrey Van Hulle

Jozef Suvéestraat 15 -8000Brugge

Als adviserende en ondersteunende partner helpen wij u graag bij de voorbereiding en uitvoering van uw evenement, incentive of meeting.

īt Keldertje

Kapellestraat 4 -8830Hooglede

Cafe, horeca, Events, Webdesign

Event Mosaic

Koning Albert I-laan 40 -8200Sint-michiels

Uw evenementenpartner voorWest- & Oost-VlaanderenWij staan garant voor een goede returnvan uw: Teambuilding Sessions-IncentivesExcursions-Family Days-Seminaries-SpecialEvents-Adventure Days-Indoor-EntertainmentKlantenevenementen...

Deschoemacker Peter

Thomas Van Loostraat 42 -8400Oostende

P-events is Uw partner voor al uw evenementen, feestjes, beurzen, ...

Hotel De Tuilerieen

Dijver 7 -8000Brugge

Een elegante patriciërswoning uit de 15de eeuw is omgetoverd tot een luxueus, eigentijds hotel. De prachtige ligging langs een van Brugge’s mooiste reien “Den Dijver” dompelt u onmiddellijk onder in de betoverende sfeer van de historische stad.

Salons Denotter

Torhoutsesteenweg 76 -8210Zedelgem

Salons Denotter is al geruime tijd een trefpunt voor allerhande feesten: huwelijk, jubilea, familiefeest, banket, communie- of lentefeest, baby borrel, ... als ook voor vergaderingen, seminaries en congressen.

Metafox

Stationsstraat 176 -8850Ardooie

Fabrikant functioneel meubilair: klaptafeltafels, plooitafels, stoelen, klapstoelen,plooistoelen, stapelstoelen, banketstoelenconferentiestoelen, podia voor verhuur,hotelinrichting, feestzalen, vergaderzalenconferentiezalen, polyvale

Visix

Onledegoedstraat 74 -8800Roeselare

V isix is de nieuwe naam van Demeere Vlaggen en heeft zich gespecialiseerd in groot formaat printen. Voor alles een oplossing, wij denken graag met u mee, zelfs vanaf 1 spandoek of vlag. Van ontwerp tot en met de realisatie, in een mum van tijd.