U zocht op: bedrijfsevenement

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Publiganda

Ottergemsesteenweg-zuid 717 -9000Gent

Publiganda nv, gevestigd in Gent heeft in de sector van standenbouwers een toonaangevende naam verworven. Reeds meer dan 60 jaar ontwerpen en bouwen wij standen op beurzen in binnen- en buitenland.

Benelux Rederij

Recollettenlei 32 -9000Gent

U zoekt een seminarieruimte, maar verlangt iets origineels? U wilt graag ongestoord vergaderen met uw gezelschap? Hebt u al eens een boot overwogen?

Tentmoment

Krommewege 74 -9990Maldegem

Een feestelijk moment, vier je in een prachtig ingerichte tent! Tentmoment verhuur tenten voor elk evenement bruiloften, privefeesten, culinaire & sportieve evenementen, beurzen, fuiven, tentoonstellingen, concerten, bedrijfsevene

Easyfairs

Maaltekouter 1 -9051Sint-denijs-westrem

Easyfairs biedt opvallende evenementen in meerdere indelingen en beheert een uitstekend netwerk van komsten. We hebben een sterke missie en nodigen u uit om samen met ons de toekomst te bezoeken.

Gent Icc - Sorest B

Familie Van Rysselberghedreef 2 -9000Gent

De 21 meeting rooms, 2 exhibition ruimtes, de Banketzaal, de partyruimte Casinozaal, het restaurant Café Cité én het 3-zetel concept Auditorium beslaan in het totaal 12.363m² aan bruikbare oppervlakte.

Astranova

Destelbergenstraat 28-34 -9040Sint-amandsberg

Met het assortiment horecameubilair bewijst Astranova haar diversiteit.In onze brede waaier aan horecastoelen, barstoelen / barkrukken , tafels, zitbanken en fauteuils vindt u voor ieder horecainterieur een antwoord.

Foto Atelier De Rammelaere

Olifantstraat 18 -9000Gent

Foto-Atelier De Rammelaere is uw professionele partner in digitale fotografie voor industriële reportages, architecturale sfeeropnames en productfotografie op locatie in binnen- en buitenland en in eigen studio.

Domila

Schipperskaai 31 -9000Gent

John&jane

Industriestraat 16 -8755Ruiselede

John&Jane, technische ondersteuning en organisatie van evenementen klank, licht, video en decor voor beurzen, modeshows, theater, concerten, enz.

Aalter Tierce Events

Weitingstraat 10 -9881Bellem

Teambuilding, Themafeest, Fietsen op rollen, Bedrijfsfeest, Kermisattractie, verhuur en organisatie van animaties en teamcompetities voor groepen van 20 tot 200 personen.

Maalte Center

Derbystraat 51 -9051Sint-denijs-westrem - Afsnee

Maalte: Business, Conference & Art Center - Het MAALTEBRUGGEKASTEEL is naast een exclusief zakelijk centrum, ook een kunstforum waar kunstvereniging ID+ART haar thuishaven heeft..