U zocht op: bedrijfsevent organiseren

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Hof Ter Musschen

Emmanuel Mounierlaan 2 -1200Brussel 20

Bedrijfsevents, zalen verhuur, catering, seminarie, banketten, organisatie congressen.

Momentum Professional Conference Organiser

Grensstraat 8 -3010Kessel-lo

Momentum is een Professional Conference Organiser. Wij leggen ons toe op de planning, de organisatie en het verloop van uw bijeenkomst. Onze aanpak is perfect afgestemd op uw specifieke noden en wij zijn er om creatieve oplossingen te bedenken voor..

Living Tomorrow

Indringingsweg 1a -1800Vilvoorde

Living Tomorrow is een werelduniek concept en bevindt zich in Brussel. Een ontmoetingsplaats voor innovatieve ondernemingen om bezoekers kennis te laten maken met producten en diensten die de kwaliteit van wonen, leven en werken kunnen verbeteren.

Elewijt Center

Tervuursesteenweg 564 -1982Elewijt

20 vergaderzalen van 4 tot 400 personen ,2 restaurants voor een snelle lunch of een uitgebreide maaltijd.een hotel met 42 comfortabel ingerichte kamers.all-in pakketten naar ieders budgetgratis parking voor 250 wagens

D-side

L. Mommaertslaan 24 -1140Evere

We strive to create exceptional moments, unique meetings, unforgettable encounters, enriching conversations,that will result in a deep commitment towards a brand, a community or a company.

Repas Catering

De Regenboog 5 M -2800Mechelen

Repas Catering verzorgt catering services voor evenementen en privé feesten met oog voor elk detail. U vindt voor elke gelegenheid een aangepaste formule.

Floreal Group

Watteeustraat 2-6 -1000Brussel 1

Bent u op zoek naar het ontbrekende puzzelstukje voor de organisatie vanal uw vergaderingen, seminaries, teambuilding activiteiten?Dan is Floreal uw logische oplossing

Aqua Heaven Brussels

Indringingsweg 1b -1800Vilvoorde

Het unieke kader en ideale ligging van het voormalige Huis van de Toekomst - omgebouwd tot een luxe sauna- en wellness complex - maken van dit complex dé locatie bij uitstek voor de organisatie van alle soorten events.

Thau

Rijweg 169 -3020Herent

Wij bieden op maat gemaakte oplossingen voor opslag, orderpicking en verzending van al uw marketinggoederen, evenementmaterialen en hoogwaardige producten doorheen heel Europa.

Edificio

Belliardstraat 137 -1040Brussel

Edificio beheert drie zalen voor evenementen de prestigieuze Solvay Bibliotheek, het charmante Wielemans Huis en de Sky Hall op Brussels Airport, een van de grootste polyvalente zalen in de Brusselse regio.

De Postiljon

Beemdenstraat 61 -3200Aarschot

“Vertoeven in een aangename sfeer, midden in een prachtige brok natuur.”

Sylvester Productions

Dijkstraat(wsp) 44 -3150Haacht

Voor uw personeelshappenings, VIP -events, productlanceringen, incentives, promotie-events en de vormgeving van uw event-partnerships, zorgt Sylvester Productions van A tot Z voor een vlekkeloze productie. Wij helpen u uw doelen te realiseren.