U zocht op: bedrijfsevents

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Imprenta

Industrieweg 11 -2630Aartselaar

Al 40 jaar wordt geïnvesteerd in nieuwe machines en nieuwe printtechnologieën. Zo zijn we koploper geworden in indoor & outdoor reclame.

L´huitriere-eole

Henry Dunantlaan 33 -1140Evere

Huitrière-Eole : Acceuil Events Vous cherchez un traiteur d'exception prêt à faire de la gastronomie "sur mesure" pour donner à votre événement un cachet exceptionnel: Huitrière & Eole vous laissera un souvenir éblouissant et sans reproche. En savoir

Salons De Romree

Beiaardlaan 31 -1850Grimbergen

Salons de Romree staat al 25 jaar garant voor uw feesten en bedrijfsevenementen. Door de diverse zalenstructuur kunnen we voor elk type feest een gepaste zaal voorstellen om uw genodigden op een aangename manier te verwelkomen.

Abc Expo

Langevelde 22 -1785Merchtem

Uw partner in draagbare standen & mobiele systemen voor beurzen of evenementen. Banners, Rollbanners, PopUp`s, Modulaire panelen,... van 1 tot 50m? of zelf meer... Wij hebben een eigen productie en ruime showroom.

Jesco Auto Training School

Ooievaarsnest 33 -2870Ruisbroek (antwerpen)

Verkeersveiligheid is erg belangrijk. De economische en sociale kost van ongevallen is immens ! Een aangepaste opleiding door specialisten is dé stap naar een veiliger verkeer voor u, uw medewerkers, uw familie, ... voor iedereen.

Aqua Claro

Steenweg Op Blaasveld 72 -2801Heffen

Aqua Claro heeft als doel bij te dragen aan de levenskwaliteit van eenieder door de nodige systemen aan te bieden voor kwalitatief, gezond water. Wij bieden degelijke informatie, kwaliteitstoestellen en zijn klantvriendelijk.

Lamot Congres- En Erfgoedcentrum

Van Beethovenstraat 8 -2800Mechelen

Het Congres- en Erfgoedcentrum Lamot is een multifunctioneel en geintegreerd huis. De commerciele congreswerking voorziet 8 zalen en faciliteiten voor bedrijfscongressen, -evenementen en -feesten. Een unieke locatie, gemakkelijk bereikbaar.

Mci Benelux

Tervurenlaan 300 -1150Brussel 15

MCI is a global event, communications and association management company. We offer strategy, creativity and execution for congress and exhibition, meetings, events and incentives and association management.

Vlaamse Vervoermaatschappij - De Lijn

Motstraat 20 -2800Mechelen

De Lijn streeft naar kwaliteitsvol, klantgericht openbaar vervoer en besteden daarbij veel aandacht aan een stipte, betrouwbare en snelle dienstverlening met voldoende capaciteit, frequentie en veiligheid.

Standing Concept Stands Interiors And Events

Dellingstraat 31 A -2800Mechelen

Met trots kunnen we ook zeggen dat het team van Standing Concept en Clockwise samen al meer dan 50 jaar ervaring heeft opgebouwd en naam en faam in de beurswereld heeft verdiend als betrouwbare en flexibele partner.

Rent Event

De Breukeleer 12-16 -1730Asse

Al wie feesten organiseert moet op zoek naar tafels, stoelen, bestekken, glaswerk, en dies meer.

Wima Meeting Hall

Boomse Steenweg 31 -2627Schelle

San Marco Village is de unieke locatie voor uw bedrijfsfeest. De verzorgde catering en de persoonlijke service van onze familiezaak zal u en uw gasten zeker bekoren. Rond het mooie overdekte marktplein, vindt u gethematiseerde...

National Paintball Games

Gasthuisstraat 45 -1785Merchtem

National Paintball Games Belgium of kortweg NPG biedt u de mogelijkheid om zowel indoor als outdoor paintball te beoefenen. U kan terecht in indoor te Merchtem en outdoor te Geraardsbergen, St-Pieters-Leeuw en Rillaar.

Inkart

Ooievaarsnest 33 -2870Puurs

Inkart is 17 jaar jong ! Méér dan 6.000 business events organiseerden we al voor kmo’s en multinationale bedrijven. Inkart kartingevents zijn de ideale manier om klanten te entertainen, prospecten te verwennen en medewerkers te belonen.

Event Masters

Brownfieldlaan 37-1 -2830Willebroek

Event Masters cre?ert authentieke ervaringen en memorabele events. We verrassen onze gasten en zorgen voor het wauw-gevoel. Kortom: we zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Elewijt Center

Tervuursesteenweg 564 -1982Elewijt

20 vergaderzalen van 4 tot 400 personen ,2 restaurants voor een snelle lunch of een uitgebreide maaltijd.een hotel met 42 comfortabel ingerichte kamers.all-in pakketten naar ieders budgetgratis parking voor 250 wagens

Escape Events

Aarschotsebaan 89 -1910Kampenhout

Evenement organisatie voor bedrijven en organisatie van actieve events en seminars

Tabloo Margot

Mechelbaan 32 -1980Zemst

Voor bedrijfsfeesten, evenementen en presentaties die een onvergetelijke indruk nalaten, bent u bij Tabloo Margot aan het juiste adres.

Leasinvest Real Estate

Lennikse Baan 451 -1070Anderlecht

The Crescent, your green business community!

Modern Car Limousine Service

Firmin Lecharlierlaan 85 -1090Brussel 9

In de wereld van luxelimousines met chauffeur biedt Modern Car vandaag één van de grootste vloten van België. Onze specialiteit: zakenlui, officiële bezoeken, toerisme, ... Ons oogmerk: voldoen aan ieders wensen. We zouden u graag tot onze klant...