U zocht op: bedrijfsevents

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Be-mine

Kempische Steenweg 311 -3500Hasselt

Avontuur, natuur, ontspanning en geschiedenis. Ontdek wat je allemaal kan beleven op de unieke mijnsite in Beringen.

Actwise

Nieuwe-heidestraat 26 -3500Hasselt

ActWise is actief in de evenementensector, gespecialiseerd in brand visibility en event logistics. In samenspraak met onze klanten creëren we daarnaast ook event-concepten.

Versuz Exploitation

Gouverneur Verwilghensingel 70 -3500Hasselt

Versuz is een plek die elk jaar 300.000 bezoekers over de vloer krijgt. De brede waaier van activiteiten die gaan van Nightlife, productvoorstellingen, modeshows, B2B-events tot concerten en congressen zorgen ervoor dat Versuz niet enkel discoteek is

Kachet

Scheepvaartkaai 16 -3500Hasselt

De perfecte mix tussen doorwinterd vakmanschap & jong creatief geweld vormt ons ijzersterk team. Elk gezicht van de Kachet Crew - voor en achter de schermen - draagt de familiewaarden hoog in het vaandel

Festarent Hasselt

Voogdijstraat 29 -3500Hasselt

Doorheen de jaren heeft ons Festarent-team al heel wat feesten ondersteund. Van gezellige dinertjes voor twee personen tot events voor 20.000 gasten.

Jhk

Genkersteenweg 303 -3500Hasselt

NULL

To The Point Events

Kempische Steenweg 303 -3500Hasselt

To The Point Events creëert evenementen met impact. Elke keer opnieuw leggen wij de lat iets hoger. Zo blijven we onze klanten verrassen met unieke concepten. Want creativiteit en professionaliteit leiden tot tevredenheid.

Belgium Immo And Trading Company

Voogdijstraat 29 -3500Hasselt

AllWays Events is een full-service evenementenbureau, gespecialiseerd in het organiseren van privéfeesten, bedrijfsfeesten en grote publieksevenementen.

Plan A Events

Klein-hilststraat 5 -3500Hasselt

Glh Patrimonium

Gouverneur Verwilghensingel 70 -3500Hasselt

Ethias Arena en Grenslandhallen kunnen uitpakken met een gevarieerd evenementenprogramma dat elke leeftijd weet te bekoren, van eigentijds en flitsend tot klassieker en rustiger.

Cocomo

Scheepvaartkaai 16 A -3500Hasselt

We helpen je met de profilering van je bedrijf om je doelstelling te bereiken. We vertalen je beleidslijnen naar de doelgroep die jij voor ogen hebt. Met creatief en strategisch advies benaderen we jouw case.

Harte-hanks Crm Services Belgium

Ekkelgaarden 6 -3500Hasselt

Harte-Hanks is a direct marketing services company offering the widest array of integrated, multichannel, data-driven solutions for top brands around the globe.

Arkost

Kempische Steenweg 27 -3500Hasselt

Oberonn home oberonn Wat is Oberonn? Routeplan Contact ... in English ... auf Deutsch community Forums producten NIEUW Algemeen Bordspellen Miniaturen Kaartspellen Rollenspellen LARP evenementen Kalender Archief Welkom! Welkom op de website van Obero

Gustus

Voogdijstraat 29 -3500Hasselt

Gustus verzorgt zowel kleine als grote events op een succesvolle manier. Het bedrijf bestaat uit een vaste equipe van professionele koks, kelners en administratieve/commerciële medewerkers.

Kinepolis Liege

Via Media 1 -3500Hasselt

Kinepolis biedt heel wat mogelijkheden aan bedrijven. Ontdek hier het ruime aanbod van Kinepolis - the place to be, to see en to be seen!

Sirfish

Raamstraat 13 -3500Hasselt

Agoria

Kunstlaan 18 -3500Hasselt

De dienstverlening van Agoria is opgebouwd rond drie pijlers: ondernemersadvies, business development en de creatie van een optimaal ondernemingsklimaat. Als lid geniet u bovendien tal van exclusieve kortingen en andere voordelen.

Medialife

Walter Thijsstraat 2 -3500Hasselt

Medialife is een productiehuis gefocust op het creëren van meeslepende digitale content en bewegend beeld wat steeds een impact nalaat. Ons aanbod dekt al uw multimedia behoeften van online content en professionele bedrijfsreportages

Ontwerpbureau Jan

Hellebeemden 7 -3500Hasselt

U heeft idee?n, maar weet niet hoe ze te realiseren, u heeft een idee maar vindt de geschikte materialen niet, u wilt vorm geven aan een probleemoplossing of u wilt een product op een geschikte manier met een juist imago presenteren... Wij kunnen ...

Bioville

Kempische Steenweg 555 -3500Hasselt

BioVille creëert een professionele omgeving en is actief in het stimuleren van een Health & Care community, ondermeer door het organiseren van events in samenwerking met de clusterorganisatie Life Tech Valley.

Puuhr

Gouverneur Roppesingel 83 -3500Hasselt

puuhr is jouw gids naar de meest voordelige subsidies, een waterdicht loonbeleid en een kostenbewuste tewerkstelling.

´t Sportlab

Schrijnbroekstraat 1 -3500Hasselt

Circus Jojo

Kempische Steenweg 226 -3500Hasselt

Circus JOJO biedt circusartikelen en circusanimatie aan. Circus JOJO - Circusmaterialen & circusanimaties, matériel de cirque et animations L'animation de cirque, Circusanimatie, Animation ,Animatie,Cirque, circus, Ustensile de cirque, circusmateriaa

De Witte Non

Bonnefantenstraat 26 -3500Hasselt

Fato

Kuringersteenweg 171 -3500Hasselt

Vlaams-japanse Golf- En Businessclub - Flanders-nippon Golf And Business Club

Vissenbroekstraat 15 -3500Hasselt

De club Flanders Nippon aan de poorten van Hasselt is een aangename ontmoetingsplaats voor golfliefhebbers. Vanaf het terras van het comfortabele clubhuis heeft men een mooi uitzicht op het parcours.

Lâ³

Genkersteenweg 284 -3500Hasselt

Cinecom Belgium

Zonhovenstraat 47 -3500Hasselt

Sempels Management Agency-wanted Music-wanted Music Publishing-sem Thomasson Productions-llikefreemu

Luikersteenweg 131 -3500Hasselt

U wil een totaaloplossing vor uw bedrijf zowel op vlak van boekhouding, internet enz... 1 adres A&G Development A&G Development a&g,a-g,development,boa,BOA,boekhouding,maatwerk,administratie,orderadministratie,internet,access,web,design,facturatie,in

Dynarix

Kanunnik Eybenstraat 14 -3500Hasselt

Image Design

Muggenstraat 45 -3500Hasselt

Webcube

Eindhovenlaan 20 -3500Hasselt

Cats And Dogs

Kempische Steenweg 303 -3500Hasselt

Na° 16

Herkenrodesingel 9 -3500Hasselt

Voetbalspeciaalzaak en sportieve vrijetijdskledijUitgebreide keuze aan voetbalschoenen, kledij en accessoires

Huppeldepup

Bloemenhofstraat 26 -3500Hasselt

Verkoop en verhuur van springkastelen,trampolines en skydancers. Zin in een feestje? We staan te springen... om u met raad en daad te helpen. Voor een attractie, een springkasteel , een trampoline , een skydancer, een skytube , of voor aangepaste ..

Party Constructions

Zonhovenstraat 83 -3500Hasselt

Party Constructions is een dynamisch bedrijf gespecialiseerd in podium, tribune- en tentenverhuur

Insurio

Fruitmarkt 8 -3500Hasselt

Mucho Gusto

Zuivelmarkt 44 -3500Hasselt

Mediawave

Hassaluthdreef 10b -3500Hasselt