U zocht op: bedrijfsterreinen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Securipro

Elstrekenweg 104b -3520Zonhoven

Securipro biedt u een waaier aan mogelijkheden :- Bewaking op evenementen op basis van een op maat gemaakt veiligheidsplan- Bewaken en beveiligen van bedrijfsgebouwen en kantoren- Bewaking van winkelcentra en parkings- Bewaking van werven

Ser-tech Industrial

Leuvensesteenweg 192 -3290Diest

Ser-Tech Industrial N.V. heeft reeds jarenlange ervaring in de industrie. Onze firma is opgesplitst in 3 afdelingen: Onderhoud, Techniek en Events.

Limburg Cleaning & Constructie

Dellestraat 30 -3560Lummen

Reiniging. Sneeuwvrij maken van bedrijfsterreinen.

Ab Matic

Duifhuisstraat 37 -3800Aalst

AB Matic is een gerenommeerd bedrijf binnen de sector van automatiseringen en een stevige B2B partner voor iedereen die oplossingen nodig heeft omtrent toegangstechnieken.

Signburo

Kempische Kaai 71 -3500Hasselt

Reeds 15 jaar ervaring in architecturale bewegwijzering, way-finding en visuele communicatie.Officieel partner van Modulex bewegwijzeringssystemen voor Vlaanderen.

Prosec Security Systems

Rooierweg 44 -3700Tongeren

Securityland kwam tot stand als een samenwerkingsverband tussen Alvem Security (opgericht in 1991) en Prosecurity (opgericht in 1999) en groeide uit tot een nationale speler op topniveau op het vlak van elektronische beveiliging.

Croes

Ganzenweg 9 -3450Geetbets

Waar we ons in het verleden concentreerden op simpele grond -en afbraakwerken, gaat dit ondertussen een stap verder met het bouwrijp maken van bedrijfsterreinen waaronder grondsaneringen en het wegvoeren ...