U zocht op: bedrijfswageninrichtingen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Peeters

Industrieterrein Kolmen 1114 -3570Alken

PEETERS BVBA is een modern, dynamisch carrosseriebedrijf.Al ruim 20 jaar zijn wij gespecialiseerd in inrichting van bestelwagens.wij zorgen voor een oplossing op maat van uw wensen en noden, zodat u kan genieten van optimale mobiliteit

Group Ce - Autoinrichting

Diestersteenweg 273 -3510Kermt

Wij bieden een compleet pakket professionele interieurinrichting aan voor elke bestelwagen en steeds met de beste materialen. Professionele bestelwagen inrichting volledig opmaat en naar wens.

Alfa Equipments

Fouga Magisterlaan 2189 -3800Sint-truiden

Alfa Equipments is uw partner voor het inrichten van uw bedrijfsvoertuig.Dankzij ons modulair systeem wordt uw voertuig optimaal ingericht.Een inrichting van Alfa Equipments bespaart u kosten, tijd en ruimte.

Autoinrichting

Diestersteenweg 273 -3510Kermt

Alles voor de inrichting van uw bestelwagen.

Group Ce - Multi Trailer Benelux

Diestersteenweg 273 -3510Kermt

Autotrailers, bakwagens, bagagewagens, multi transporters.. bij ons vindt u gegarandeerd een aanhangwagen naar uw zin! Voor onderhoud, herstellingen, aanpassingen, specifieke wensen van alle merken aanhangwagens bent u bij ons aan het juiste adres.

Sortimo Oost

Industrieweg 49 -3980Tessenderlo

Bestelwageninrichting op maat voor professionals. Oplossingen beschikbaar voor elk type voertuig, elke branche en voor ieders budget.