U zocht op: bedrijven centrum

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Aco Passavant

Preenakker 8 -1785Merchtem

ACO is uw professional voor uw afwateringssysteem en afscheidingstechniek. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende 3 categorieën:-Woning, terras en oprit-Industrie-, utiliteitsbouw en openbare gebouwen-Buitenomgeving,wegenbouw en publieke parkings

Agoria

Auguste Reyerslaan 80 -1030Brussel 3

De dienstverlening van Agoria is opgebouwd rond drie pijlers: ondernemersadvies, business development en de creatie van een optimaal ondernemingsklimaat. Als lid geniet u bovendien tal van exclusieve kortingen en andere voordelen.

Hansgrohe

Internationalelaan 55k -1070Anderlecht

Hansgrohe: leader in douches, keuken- en badkamerkranen die kwaliteit, design en innovatie verenigen. De ideale partner bij de bouw of renovatie van uw keuken en badkamer.

Bedrijvencentrum Vilvoorde

Mechelsesteenweg 277 -1800Vilvoorde

BC Vilvoorde biedt een professionele omgeving waarin zakendoen centraal staat. De kostendelende formule beperkt uw vaste kosten. Soepele contracten zonder lange vaste termijnen. Doorgroeimogelijkheden naar grotere ruimten.

De Vocht Containers – Recycling

Steenweg Op Waarloos 41 -2840Rumst

Afvalophaling en afvalverwerking met een flexibele kmo-spirit, dat vindt u bij De Vocht. Wij zijn als modern familiebedrijf gedreven in wat we doen: afval verzamelen, sorteren en verwerken.

Businesspark Rivium

Antwerpsesteenweg 45 -2830Willebroek

Businesspark RIVIUM is een professioneel en dienstengericht bedrijvencentrum in het zuiden van de provincie Antwerpen. Wij bieden een gevarieerd en zeer compleet dienstenpakket aan, met een soepele contractformule.

Lamot Congres- En Erfgoedcentrum

Van Beethovenstraat 8 -2800Mechelen

Het Congres- en Erfgoedcentrum Lamot is een multifunctioneel en geintegreerd huis. De commerciele congreswerking voorziet 8 zalen en faciliteiten voor bedrijfscongressen, -evenementen en -feesten. Een unieke locatie, gemakkelijk bereikbaar.

Berlitz

Louizalaan 306-310 -1050Brussel 5

Berlitz kan taalcursussen en interculturele opleidingen geven aan individuele werknemers of aan het voltallige personeel van uw onderneming. De cursussen worden ofwel in een van onze scholen ofwel in uw lokalen gegeven.

Aqua Heaven Brussels

Indringingsweg 1b -1800Vilvoorde

Het unieke kader en ideale ligging van het voormalige Huis van de Toekomst - omgebouwd tot een luxe sauna- en wellness complex - maken van dit complex dé locatie bij uitstek voor de organisatie van alle soorten events.

Health Management Associates

De Tyraslaan 111 -1120Brussel

De missie van Himmunitas bestaat erin om de gezondheid van het individu te optimaliseren via een persoonlijke aanpak van o.a. het voedingspatroon

Innovatie- En Incubatiecentrum Brussel

Z. 1 Researchpark 310 -1731Asse

Centrale locatie exit 10 ring BrusselWij beperken uw indirecte kosten!U concentreert zich op uw core business!modern, rustig & functioneel kaderall-in kantoren & ruimtenruime méértalige assistentiediensten

Bedrijvencentrum Regio Mechelen

De Regenboog 11 -2800Mechelen

BCMechelen THE KEY TO YOUR FUTURE Een bedrijvencentrum is een verzameling geïndividualiseerde kantoorruimten in combinatie met het aanbod van een aantal gemeenschappelijke faciliteiten en voorzieningen. Het richt zich tot starters en jonge bedrijven

Abb

Hoge Wei 27 -1930Zaventem

ABB Benelux is de lokale vertegenwoordiging van het wereldomvattende ABB-concern. Wij zijn marktleider op de gebieden energie- en automatiseringstechnologie en helpen nutsbedrijven, industriële klanten en eindgebruikers hun prestaties te verbeteren..

Bedrijvencentrum Zaventem

Leuvensesteenweg 613 -1930Zaventem

Een gat in de markt gevonden ? nu naar naar Bedrijvencentrum Zaventem.

De Meeuw

Koning Leopoldlaan 8 -2830Willebroek

De Meeuw is producent van modulairegebouwen die, afhankelijk vh soortmodules, hun toepassing vinden bij de bouw van ziekenhuizen, luxe kantoorgebouwen, laboruimtes en schoolgebouwen.