U zocht op: bedrijven centrum

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Parkoffice Business Centre

Franklin Rooseveltlaan 348-349 -9000Gent

Parkoffice is de ideale professionele zakenpartner voor ondernemingen die zich met passie, enthousiasme en creativiteit op hun core business willen concentreren.

Aquasecurity

Industrielaan 20 -9300Aalst

Betrouwbare brandblusinstallaties. Eén aanspreekpunt voor uw automatische brandblussing : sprinkler – blusgas – blusschuim.

Agoria

Tramstraat 61 -9052Zwijnaarde

De dienstverlening van Agoria is opgebouwd rond drie pijlers: ondernemersadvies, business development en de creatie van een optimaal ondernemingsklimaat. Als lid geniet u bovendien tal van exclusieve kortingen en andere voordelen.

Easyofficecenter

Gebroeders Vandeveldestraat 68 -9000Gent

Easy Office Center, bedrijvencentrum in het centrum van Gent.

Bedrijvencentrum Regio Aalst

Industrielaan 4 -9320Aalst

,Bijzonder welkom in Bedrijvencentrum regio Aalst.Ambitieuze personen die een eigen onderneming willen oprichten, botsen dikwijls op diverse struikelblokken. Vooral ontbreekt het hen vaak aan kapitaal.

Hamann International Logistics

Vantegemstraat 3 -9230Wetteren

Hamann International Logistics nv is een sterk groeiende Belgische organisatie die wegvervoer-, overzeese, luchtvracht en logistieke activiteiten organiseert en uitvoert voor toonaangevende bedrijven uit verschillende sectoren.

Kinepolis Group Belgium

Moutstraat 132 - 146 -9000Gent

Kinepolis biedt heel wat mogelijkheden aan bedrijven. Ontdek hier het ruime aanbod van Kinepolis – the place to be, to see en to be seen!

Bedrijvencentrum De Punt

Kerkstraat 108 -9050Gent

Bedrijvencentrum De Punt biedt instapklare kantoren en magazijnen aan in een dynamische en bedrijfsvriendelijke omgeving.

Mondiale

Gentsesteenweg 311 -9240Zele

Erkend leverancier van de meest vooraanstaande merken van nieuwe en tweedehands metaalbewerkingsmachines.

Bogaert

Berg 26 -9860Oosterzele

Specialist in medium tot zeer grote maten bomen en struiken.

Jm Bruneau

Esplanade Oscar Van De Voorde 1 -9000Gent

Meer dan 10.000 kwaliteitsvolle bureaubenodigdheden en kantoorproducten binnen handbereik:van klein materiaal tot bureaumeubelen, onderhoudsproducten en informatica uitrusting. Bruneau heeft alles om in uw kantoorbehoeften te voorzien.