U zocht op: bedrijven elektrische sloten

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


S.a.s.

Betekomsesteenweg 91 -3130Begijnendijk

Groothandel in automatische poort-en hekopeners. Hoofdverdeler gibidi.Automatisatie van garagepoorten, slagbomen en hekken. Ook videofonie of videoparlofonie. S.A.S. bvba - Draaihekken, Schuifhekken, Garagepoorten, Slagbomen, Toe

Bss Belgium

Zandvoortstraat 21c -2800Mechelen

BSS staat voor BSO Security Solutions: als groothandel beschikken we niet enkel over eer ruim productassortiment, maar ook over de kennis om elke professionele installateur te helpen zoeken naar de beste oplossing.

Mobile Future

Vierhuizenstraat 77 -3012Wilsele

Het leven is te kort om veel tijd te verliezen veroorzaakt door files waardoor u minder tijd kan doorbrengen met de mensen en plaatsen waar u van houdt. en besloten we om een bedrijf op te richten in elektronische steps.

Gijsbrechts

Oude Liersebaan 122 -2220Hallaar

Met een zeer compleet assortiment hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team van 40 medewerkers staan we klaar voor particulier, vakman en schrijnwerker.

Alkan

A. Stocletlaan 246 -2570Duffel

Putboringen Verheyden

Mechelbaan 5 -2861Sint-katelijne-waver

Verheyden bvba verheyden bvba is een toonaangevend bedrijf op het vlak van boringen voorwaterputten, warmtepompen, milieu en saneringen. tevens zijn we gespecialiseerd in het plaatsen van pompinstallaties. voor zowelprivetuine

Sleutel - Dienst - Express

Tiensesteenweg 46 -3001Heverlee

Als KMO gespecialiseerd in inbraakbeveiliging, staan wij zowel particulieren, bedrijven als overheidsdiensten met raad en daad bij voor het ontwikkelen van een optimaal veiligheidsconcept voor hun woningen of gebouwen.

Ardus

Nekkerspoelstraat 181 -2800Mechelen

Prolocks

Wijgmaalsesteenweg -3012Leuven

We leveren topkwaliteit excellentie service in heel Vlaanderen sinds 2005.