U zocht op: bedrijven gereedschap vrachtwagens

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Oke-auto-geel

Antwerpseweg 6 -2440Geel

Oke-Auto-Geel is een groot -en kleinhandel voor auto-onderdelen. U kan bij ons terecht voor uw wagen, vrachtwagen of industrieel voertuig. Naast kleinhandel zijn wij ook groothandel in alle auto-onderdelen. Wij zijn uw kleinhandel in auto...

Events Catering Bevers

Lierselei 177 -2390Malle

Events Catering Bevers is een vooraanstaand cateringbedrijf in de Benelux. Sinds zijn ontstaan in 1973 is het bedrijf uitgegroeid tot de cateraar van publieksevenementen en bedrijfsevenementen, in de categorie van snacks en dranken.

�t Groene Plan

Leibeeklaan 8 -2270Herenthout

`t Groene plan is een bedrijf dat tuinen ontwerpt en aanlegt geheel op de maat van de klant. Alles gebeurt in eigen beheer ontwerp, grondwerk, bestratingen, aanleg zwemvijver, beplantingen enz.

Hermans Heftrucks

Beersebaan 71 -2310Rijkevorsel

Zowel nationaal als internationaal kan Hermans op ruime appreciatie rekenen. Het bedrijf wist zich te specialiseren in de verkoop, verhuur en service van alle soorten vorkheftrucks, verreikers, hoogtewerkers en intern transportmateriaal.

Battery Supplies

Misweg 3a -2220Heist-op-den-berg

In het gamma zitten onder meer startbatterijen voor auto’s, vrachtwagens, batterijen voor industriële reinigingsmachines, schaarliften, hoogwerkers, golfwagens, heftrucks, UPS, elektrisch handgereedschap,…Daar komen ook nog alle...

Danny Boons

Velveken 26 -2440Geel

Beste bezoekerWij heten u van harte welkom op onze website.De firma Boons bvba staat al jaren garant voor grondwerken, afbraakwerken en wegenwerken.

Jg Construct

Doolstraat 12 -2275Lille

JG Construct, enerzijds een jong en dynamisch bedrijf, anderzijds een firma bulkend van de ervaring.Na meerdere jaren ervaring in de bouwsector, besloot Joeri Geentjens, als meewerkende zaakvoerder, het familiebedrijf van zijn nonkel Achiel Mertens.

Danny Boons

Velveken 26 -2440Geel

De firma Boons bvba staat al jaren garant voor grondwerken, afbraakwerken en wegenwerken. Wij richten ons zowel op particuliere klanten als op bedrijven.