U zocht op: bedrijven leveranciers

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Cammaert Trucks Antwerpen

Transcontinentaalweg 1 -2030Antwerpen

De naam Cammaert is al meer dan 40 jaar gekoppeld aan de verkoop, het onderhoud en herstellingen van vrachtwagens. Als hoofdverdeler van Iveco Trucks, die de grootste fabrikant is in Europa van dieselmotoren, is deze naam uitgegroeid tot een begrip i

Indoorkarting Antwerpen

Noorderlaan 95a -2030Antwerpen

Indoor karting Antwerpen, de unieke fun gelegenheid voor al uw bedijfsevenementen en -feestjes, 5000 m² indoor fun en plezier

Cammaert Trucks

Haven 200 -2030Antwerpen 3

Cammaert Trucks specialiseert zich al meer dan 50 jaar in de verkoop, onderhoud en herstellingen van IVECO vrachtwagens en FIAT Professional. Door onze uitstekende service zijn we uitgegroeid tot een begrip in de transportwereld..

Strabag Benelux

Noorderlaan 139 -2030Antwerpen

STRABAG is meer dan 50 jaar actief in België en ondertussen uitgegroeid tot één van de toonaangevende Belgische bouwondernemingen. De orderportfolio volgt de structuur van de samenleving: dit zorgt voor een ruime ervaring in het bouwen van scholen ..

Ferranti Computer Systems

Romeynsweel 7 -2030Antwerpen 3

Ferranti Computer Systems levert hoogtechnologische oplossingen en diensten voor e-business netwerkintegratie industriële automatisering en...

International Collection Services

Noorderlaan 98 -2030Antwerpen 3

ICS is reeds jarenlang de referentie wat betreft incasso en dunning procedures voor grote en kleine ondernemingen. Wij concentreren ons op de inning van zakelijke invorderingen op binnenlandse en buitenlandse debiteuren en kunnen uw dunning procedure

Govaerts Elektro 2000

Mexicostraat 9 -2030Antwerpen 3

Verdeler van alle elektrisch installatie materiaal voor huishoudelijk industrieel gebruik als voor de scheepvaart. Specialisatie verlichting, verwarming, verluchting, domtica, immotica, videofoon, parlofoon, eib met ruime keus in de toonzaal.

Altripan

Luithagen-haven 19 -2030Antwerpen

Altripan NV is Europa`s toonaangevende en onafhankelijke importeur voor multiplex- en paneelproducten van hoge kwaliteit.Altripan NV heeft een bewezen trackgeschiedenis van 45 jaar kennis en ervaring.

Az Accounting

Noorderlaan 98 -2030Antwerpen 3

Waarmee kan AZ Accounting u van dienst zijn? Ondernemingen moeten steeds vele boekhoudkundige formaliteiten in orde brengen.

Ivens Transport & Kraanbedrijf

Wilmingtonstraat 5 -2030Antwerpen

Containers transport kranen heftoestellen speciaal transport speciaal vervoer special deliveries uitzonderlijk transport uitzonderlijk vervoer verhuizingen industrie kranen hydraulisch kranen mobiel hydraulisch kranen opbouw kranen toren kranen verhuur

Mertens Vastgoed

Straatsburgdok-noordkaai 33 -2030Antwerpen

Vastgoed voor bedrijven magazijngebouwen verhuur verkoop baanwinkels verhuur verkoop kmo gronden commerciele gronden logistieke gebouwen verhuur verkoop winkels verhuur verkoop semiindustriele gebouwen verhuur verkoop bedrijfsruimtes verkoop

Auttech

Noorderlaan 125 -2030Antwerpen

Nova Natie

Wilmarsstraat 416 -2030Antwerpen

Waeslantnatie

Schenkeldijk 9 -2030Antwerpen

Waeslantnatie WAESLANTNATIE nv Vrieskaai 25 2030 ANTWERPEN Tel: +32 (3) 544 34 60 Fax: +32 (3) 542 34 02 Info@WaeslantNatie.be

Profum Port Services

Transcontinentaalweg 2 -2030Antwerpen

Talent-it

Houtdok-noordkaai 12 -2030Antwerpen 3

Talent-IT verenigt talent en bedrijven voor alles wat met IT te maken heeft. We streven voortdurend naar meer vakkennis en betere service zowel in het begeleiden van onze IT`ers als bij het ondersteunen van onze klanten.

Wijngaard Natie

Vrieskaai 98 -2030Antwerpen

Wijngaard Natie Transport heeft een belangrijke eigen vloot van vrachtwagens, opleggers, chasis, kipchasis en diepladers.Zowel voor havengebonden vervoer als vervoer van en naar de klant staan wij ter beschikking.

Boma

Noorderlaan 131 -2030Antwerpen

De specialist voor de professionele schoonmaak.

Profile Tyrecenter

Vosseschijnstraat 11 -2030Antwerpen 3

Profile Tyrecenter en Passion Pneu zijn de banden, velgen en auto-onderhoud hyperspecialisten van de Benelux.

Vinoherck

Halifaxstraat 3 -2030Antwerpen

Vinoherck neemt bij zijn leveranciers in dermate grote hoeveelheden wijnen en sterke dranken af, dat de prijzen maximaal gedrukt worden. Vinoherck is een bedrijf dat in de allereerste plaats ten dienste staat van de traditionele groothandelaars.

Suurmond

Noorderlaan 109 -2030Antwerpen 3

Advies- en engineeringbureau. Leverancier voor de procesindustrie van o.a. pompen, filters en doseersystemen voor de procesindustrie. Tandwielpompen, filters, doseersystemen, zeefwisselaars, leverancier voor de procesindustrie.

Antwerp Maritime Information Systems/antwerpse Maritieme Informatiesystemen

Zaha Hadidplein 1 -2030Antwerpen

AMARIS staat voor Antwerpse MARitieme InformatieSystemen. Het is het IT-bedrijf van het Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen.

Destag

Haà_fastraat 11 -2030Antwerpen

Destag N.V. levert hoogwaardige donsdekens en hoofdkussens vervaardigd uit 100% witte Pools kwaliteits dons Destag N.V. Destag, donsdekens, fabrikant, leverancier, verbruikers, particulier, bedrijf, wit, witte, pools, poolse, dons, ganzen, gans, ganz

Mtd Maritime Services

Scheldelaan Kaai 373 -2030Antwerpen

GRCT is een dynamisch containerbedrijf gespecialiseerd in verhuur van containers enrecyclage van uw afval. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons terecht voor hethuren van containers.

Nijkerk Electronics

Romeynsweel 7 -2030Antwerpen

Als een van de laatste zelfstandige bedrijven in zijn soort is Nijkerk Electronics erin geslaagd om zichzelf te ontwikkelen als een van de belangrijkste leveranciers van passieve (vermogens) componenten en display oplossingen.

Bv Beirens & Wellens

Noorderlaan 79 -2030Antwerpen 3

Beirens en Wellens accountants en belastingconsulenten maakt u als ondernemer wegwijs in boekhoudkundig, fiscaal en financieel beheer. Helder en persoonlijk advies en proactief meedenken staat hierbij centraal.

Transport Joosen

Ordamstraat Z/n -2030Antwerpen

Wat begon als een klein familiebedrijf is uitgegroeid tot een KMO. Daarom stel ik als bedrijfsleider graag onze vloot voor.

Altermate

Pater Strackestraat 2 -2030Antwerpen

AlterMate Home Inloggen | Registreren | maandag 3 december 2007 ..:: Home ::.. Zoeken U zoekt een sparringpartner bij het succesvol en duurzaam realiseren van uw strategische ambities waarbij tegelijkertijd de motivatie en de rol van uw medewerkers

Hydrex

Noorderlaan 9 -2030Antwerpen

Hydrex is een van de toonaangevende internationale bedrijven die een uitgebreid scala van onderwater reparatie en onderhoud biedt aan de reders.

Suurmond

Heizegemweg 7 -2030Antwerpen 3

Advies- en engineeringbureau. Leverancier voor de procesindustrie van o.a. pompen, filters en doseersystemen voor de procesindustrie. Tandwielpompen, filters, doseersystemen, zeefwisselaars, leverancier voor de procesindustrie.

Euroports Terminals Antwerp

Vosseschijnstraat 59 -2030Antwerpen

De evolutie van de internationale markt heeft de laatste jaren een enorme impact gehad op de goederenstroom van de bedrijven waardoor zij meer wereldwijd inkopen, produceren en distribueren.

Fluor Engineering

Noorderlaan 119 -2030Antwerpen

Fluor is een van s werelds meest toonaangevende, beursgenoteerde bedrijven op het gebied van engineering, procurement, constructie, maintenance en projectmanagement.

Bunker Supply Ara

Lichterweg 3 -2030Antwerpen 3

General Bunkering Services is sinds het jaar 1998 actief in het ARA-gebied. Na 20 jaar ervaring in de sector, vond Erik Vermeylen de tijd rijp om een zelfstandige onderneming op te richten.

High 5 Recycling Group

Haminastraat 25 -2030Antwerpen

recuperatie en recyclage

Yellow Duck

Noorderlaan 147 -2030Antwerpen

Ons doel is ICT, in de breedste zin van woord, bereikbaar te maken voor iedere onderneming die zelf niet de mogelijkheid of de expertise heeft, of ICT gewoon wil uitbesteden

Decathlon B2b

Noorderlaan 53 -2030Antwerpen 3

Decathlon B2B is een aangepaste service van Decathlon gericht naar bedrijven, sportclubs, scholen, verenigingen en overheidsinstellingen.Decathlon B2B biedt u een grote waaier van aangepaste producten en diensten aan die voldoen

Antwerp Recycling Company

Poldervlietweg 3 -2030Antwerpen

Antwerp Recycling Company (ARC) is al geruime tijd gespecialiseerd in het verwerken van bouw- en slooppuin op industrieel vlak.

Javemat

Narvikstraat 1 -2030Antwerpen

Javemat en zusterbedrijf Van der Schraelen (NVDS) zijn gespecialiseerd in afbraakwerken voor zowel bedrijven als particulieren.

De Roeck

Straatsburgdok-noordkaai 22 -2030Antwerpen 3

De Roeck n.v. staat voor een kwalitatieve service met professioneel materiaal en gedreven vakmanschap voor al uw verhuizingen en transporten alsook voor verhuring, meubelbewaring en ladderliftservice.

Global Tech Belgium

Noorderlaan 79 -2030Antwerpen 3

GlobalTech is sinds meer dan 15 jaar CRM leverancier. We bieden in functie van de behoefte van de klant de juiste oplossing. GlobalTech is oa verdeler van genesisWorld.

Cooperatieve Van Binnenvaart Ondernemingen - Cooperative D´entreprises Fluviales

Vosseschijnstraat 59 -2030Antwerpen

Manuport Group The members of the Manuport Group Manuport Group ... Northern Manuport Northern Manuport, Division Manufert Manuport Container Terminal Manuport Gent Reyniers Havenbedrijf Gent Norfram Logistics OIA Norfram Norfram CDG Norfram Engelbre

Antwerps Haven Vervoer

Boterhamvaartweg 11 -2030Antwerpen

Untitled Document new A .H .V .Stratenplan Noorderlaan 29 2030 Antwerpen Tel: 03 / 235 36 37 Fax : 03 / 271 17 63 Home Luchthaven Maritiem Personenvervoer Sneltransport Taxi Mail ons Fotopagina Locatie en minibus onderneming Specialist in de haven Ve

Verduyn Group België

Schomhoeveweg 13 -2030Antwerpen

De Verduyn Group is een familiebedrijf gespecialiseerd in bitumenvervoer.

Antwerp Second Hand Container Company

Handboogstraat 20 -2030Antwerpen

De Acb groep is een familie van kleinere bedrijven die de afgelopen 25 jaar een ruime ervaring heeft opgedaan in shipping en logistieke diensten.

Aditec

Noorderlaan 97c -2030Antwerpen

Welkom bij Aditec, specialist in vrachtwagenonderdelen Voor elk stuk van je truckFR WELKOM BIJ ADITEC, VRACHTWAGENONDERDELEN Aditec is uw totaalleverancier van vrachtwagenonderdelen, toebehoren en -accessoires in het hart van de Antwerpse regio en op

Cementbouw Bindmiddelen

Zwarteweg 49 -2030Antwerpen

Welkom bij Cementbouw! - Cementbouw Home Over Cementbouw Producten & Diensten Bedrijven Nieuws en Publicaties Werken bij Cementbouw Interessante links Welkom bij Cementbouw! Dit is de website van Cementbouw. Op deze website vindt u alle informatie ov

Central Auto Persluchtcentrum

Noorderlaan 77 -2030Antwerpen 3

Central Auto is een technische handelsonderneming, actief in de toelevering van industriële benodigdheden. Industriële eindgebruikers vinden in Central Auto een partner voor de aankoop van hun technisch materiaal.

Manuport Road Transport Belgium

Vosseschijnstraat 59 -2030Antwerpen

Manuport Group The members of the Manuport Group Manuport Group ... Northern Manuport Northern Manuport, Division Manufert Manuport Container Terminal Manuport Gent Reyniers Havenbedrijf Gent Norfram Logistics OIA Norfram Norfram CDG Norfram Engelbre

Contec

Noorderlaan 125 -2030Antwerpen

Contec is een internationaal ingenieursbedrijf gespecialiseerd in het verbeteren en automatiseren van industriële processen en machines

Goeyvaerts R.

Hamburgstraat 22 -2030Antwerpen

GOEYVAERTS R bvba is gespecialiseerd in dienstverlening en verhuur van allerhande machines die nodig zijn bij laden en/of lossen van schepen en aanhorend transport en/of stockage-behandeling van goederen, met als doelgroepen: havenbedrijven en industrie.

Banden Buelens En Valencyns

Luithagen-haven 10 -2030Antwerpen

U zoekt een bedrijf dat gespecialiseerd is in allerlei soorten banden om uw nieuwe banden te kopen? Winterbanden, zomerbanden, banden voor camions, banden voor camionettes, banden voor alle seizoenen,...? Dan moet u zeker eens bij ...

Halpaco

Noorderlaan 147 -2030Antwerpen

Leverancier van modulaire woningbouw, die ecologisch verantwoord, hoog kwalitatief isolerend en milieubewust is. Er wordt gebruik gemaakt van natuurprodukten. Het ontwerpen en realiseren van algemene bouwwerken, renovaties en sociale woningbouw. Het

Roosjen

Asiadok-oostkaai 28-29 -2030Antwerpen

Roosjen nv is een gespecialiseerd technisch bedrijf in Antwerpen Belgie en levert vele industriele toepassingen zoals metaaldetector, magneten, buizen, kleppen en flexibele slangen, u vindt bij ons alle voorkomende industriele toepassingen

Euroports Containers 524

Vosseschijnstraat 59 -2030Antwerpen

Manuport Group The members of the Manuport Group Manuport Group ... Northern Manuport Northern Manuport, Division Manufert Manuport Container Terminal Manuport Gent Reyniers Havenbedrijf Gent Norfram Logistics OIA Norfram Norfram CDG Norfram Engelbre

Hugo De Jongh

Noorderlaan 81 -2030Antwerpen

Onafhankelijk familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaringmaatwerk uit eigen werkhuisontwikkelen van liften op maat voor elk gebouw

Manuport Logistics

Vosseschijnstraat 59 -2030Antwerpen

Manuport Group The members of the Manuport Group Manuport Group ... Northern Manuport Northern Manuport, Division Manufert Manuport Container Terminal Manuport Gent Reyniers Havenbedrijf Gent Norfram Logistics OIA Norfram Norfram CDG Norfram Engelbre

Minera

Noorderlaan 147 -2030Antwerpen

Satic-Minera is actief als leverancier van granulaten op de Belgische markt. Het productgamma omvat alle soorten zand, grind en steenslag, die geleverd kunnen worden per schip en per vrachtwagen.

Transport Maerivoet

Vosseschijnstraat 11 -2030Antwerpen

Nationale & internationale truckingserviceADR-GOEDERENCONTAINERS - TANKCONTAINERSISO 9002 gecertificeerdSneltransporten 24u/24u - 7d/7d

Antonsen

Haïfastraat 1 -2030Antwerpen

Onze firma bestond reeds eind 19e eeuw. Sinds 1902 aan het St.-Jansplein en later in de August Michielsstraat in de Antwerpse dokken, heeft Antonsen zich steeds volledig toegelegd op de productie van dekzeilen en aanverwante producten

Antwerp

Ha�fastraat 6 -2030Antwerpen 3

Antwerp DC is het eerste High-Density datacenter in Antwerpen. Onze infrastructuur voldoet aan alle eisen voor het Tier IV getuigschrift. U rekent erop dat uw servers dag en nacht op volle toeren draaien.

Confern Containerpool Chassis Rental

Vosseschijnstraat 198/ -2030Antwerpen

Trailer Verhuur België NV is een bedrijf gespecialiseerd in het verhuren van containerchassis op korte termijn.

Sirris Het Collectief Centrum Van De Technologische Industrie

Muisbroeklaan 482 -2030Antwerpen 3

Sirris is het collectief centrum van de Belgische technologische industrie. We helpen bedrijven bij het invoeren van technologische innovaties. Op die manier kunnen zij hun concurrentiepositie op een duurzame manier versterken.

Ksl & Warehousing

Noorderlaan 123 -2030Antwerpen

KSL Warehousing is een bedrijf dat over kantoor- en magazijnruimte beschikt in de Antwerpse haven. Onze specialiteit bestaat eruit een gamma aan activiteiten aan te bieden zodat u als klant slechts 1 aanspreekpunt nodig heeft.

Mexico Natie

Transcontinentaalweg 6 -2030Antwerpen

Thermoco

HaÏfastraat 5 -2030Antwerpen 3

Thermoco is een bedrijf dat zich specialiseert in airconditioning, ventilatie en verwarming. Met onze ploeg van 42 specialisten bouwen wij wij kleine en grote installaties.

Foylo

Luithagen-haven 2 -2030Antwerpen

D&K plastics - Welcome ! D&K plastics bvba - Haifastraat 11 - B-2030 Antwerpen - Belgium Tel. +32 -3-544 74 87 - Fax +32 -3-544 74 91 - email : dkplastics@skynet.be plastics, plastiek, plastique, d&k, import, export, PE, poly, poly-ethylene, polyethy

Port Of Antwerp International

Zaha Hadidplein 1 -2030Antwerpen

In de haven van Antwerpen gaan cargobehandeling, industrie en logistiek hand in hand. De haven huisvest de grootste chemische cluster in Europa. De hoge graad van integratie en diversiteit doorheen de waardeketen van de aanwezige chemische spelers ..

Actiphone

Straatsburgdok-noordkaai 21 -2030Antwerpen

Actiphone is sinds 1993 actief als inbound contact center met een continu werkritme (7 dagen op 7 de klok rond).

Geve

Schoonbroek 1 -2030Antwerpen