U zocht op: bedrijven leveranciers

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Het Kelsbekerhof

Kerkstraat 2 -3850Nieuwerkerken (limb.)

Een snelle en vlotte bediening met heerlijke gerechten uit de dagdagelijkse keuken. Geen lange menu´s voor de mensen die weinig tijd hebben, maar toch culinair willen eten. Van de toevallige voorbijganger tot de zakenman.

Vranken

Diestersteenweg 182 -3850Nieuwerkerken (limb.)

Van familiebedrijf tot algemeen bouwbedrijf, gespecialiseerd in verbouwingen met focus op interieur.

A & T

Klein Tegelrijstraat 102 -3850Nieuwerkerken (limb.)

Technisch vertaler

Environmental Industrial Power Applications

Tegelrijstraat 175 -3850Nieuwerkerken (limburg)

Door constant te streven naar klanttevredenheid - in de ruimste zin van het woord - en door het leveren van topkwaliteit, is de firma nu de grootste fabrikant van kleine stroomaggregaten en lasaggregaten in de Benelux.

Mastra Pumps

Klein Tegelrijstraat 60 -3850Nieuwerkerken (limb.)

De voornaamste activiteiten zijn lubrication and fluid technology.Het bedrijf is vooral actief in de Benelux maar exporteert ook naar ander Europese landen.Onze pluspunten: Al onze producten zijn van uitstekende kwaliteit.Mastra Pumps biedt ...

Brandhout De Bever

Begijnenbosstraat 38 -3850Nieuwerkerken (limb.)

Ons bedrijf is gevestigd in het hart van de fruitstreek te Nieuwerkerken, Limburg.Wij leveren in vaste brandstoffen : brandhout, houtpellets, houtbriketten,aanmaakhout en aanverwanten, in de zomer aangevuld met houtskool.

Indict

Rozenbosstraat 91 -3850Nieuwerkerken (limb.)

Indict is een IT consultancy bedrijf en biedt voor verschillende technologieen oplossingen aan (.NET,Java,SAP). Daarlangs kan Indict ook voorzien in op- maat- gemaakte software oplossingen.

Belux Mondial

Tegelrijstraat 185 -3850Binderveld

Met de verkoop en de distributie van een ruim assortiment ondersteunende artikelen, van prijskaartjes tot laserprinters, draagt Belux Mondial bij tot het succes van uw onderneming.Kassarollen en etiketten produceren we in eigen beheer.

Artinar

Driesstraat 19 -3850Nieuwerkerken (limb.)

Artinar BVBA is een bedrijf dat actief is in diverse sectoren van de installatiewereld. Met de jaren werden de oorspronkelijke basisactiviteiten van elektro-installaties uitgebreid.

Hayen

Tegelrijstraat 40 -3850Nieuwerkerken (limb.)

Metaalconstructie Vanacken

Ambachtstraat 1116 -3850Binderveld

Metaalconstructies Vanacken: van staal en inox

Jova

Weyerstraat 190 -3850Nieuwerkerken (limb.)

Velpe Development

Wouterveld 60 -3850Nieuwerkerken (limb.)

Velpe Development - Software applications for the world Home of Velpe Development bvba Velpe, Development, bvba, visual, dataflex, webapp, cisco, Frank, Vandervelpen, security, linux, debian, networks, networking, software, firewall, vpn

Thierie Peter

Grotestraat 342 -3850Nieuwerkerken (limb.)

Thierie Peter bvba KMO-advies & Management Onafhankelijk bestuurder Financiële planning Home Contacteer ons Links Routebeschrijving Thierie Peter Maatschappelijke zetel: Grotestraat 342 3850 Nieuwerkerken Exploitatiezetel: Schurhovenveld 1 131 3800 S