U zocht op: bedrijven leveranciers

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Stb Copter

Vliegveld 7 -8560Wevelgem

STB-Copter uit Wevelgem is een door de overheid erkende helikopterschool. Je kan bij ons terecht voor een opleiding tot privé en commercieel helikoperpiloot, luchtdopen, luchtfotografie en helikopterverhuur

Supplimax

Kortrijkstraat 343 -8560Wevelgem

Supplimax one stop industry shop. Een nauwkeurige kennis van de markt samen met een ruim productassortiment is sinds 25 jaar de basis van de Supplimax filosofie. Hierdoor slagen wij er steeds in een totaaloplossing te bieden voor al onze klanten.

Q-clean

Vliegveld 26 -8560Wevelgem

Ontstoppen, ruimen of reinigen. Snelle service en transparante all-in prijzen. Op weekdagen bereikbaar van 7 tot 22 uur. Vertrek met verschillende vrachtwagens vanuit zes strategisch gekozen locaties.

Adis Werkkledij

Menenstraat 370 -8560Wevelgem

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u een ruime waaier van producten en diensten aanbieden. Specialisaties: bouwsector transport en service veiligheid functionele kledij volgens het 3-lagen systeem profiling

Cle-ann

Normandiëstraat 251 -8560Wevelgem

Gilgemyn Recycling

Nijverheidslaan 40 -8560Wevelgem

Emakers

Bissegemstraat 184 -8560Gullegem

EMAKERS is een partner in e-commerce specifiek gericht op producenten.

Eurolino

Artoisstraat 93 -8560Wevelgem

Sinds de stichting van de onderneming begin jaren 30, bestaat de hoofdactiviteit uit de teelt, de oogst en het zwingelen van strovlas.

Eeg

Oostlaan 5 -8560Wevelgem

Electro Entreprise Gullegem (EEG) is actief in het ontwerp, de realisatie en installatie van elektrische totaalprojecten. We werken zowel voor de rust- en verzorgingssector als in utiliteits- en industriële gebouwen.

Castellins

Drieslaan 4 -8560Wevelgem

Productie en verwerking van vlasvezelsTrading van korte en lange vlasvezel

Diesel Bernard

Kortrijkstraat 266 -8560Wevelgem

Minitrailer Constructie Vergauwe

Vliegveld 19 -8560Wevelgem

Constructie Vergauwe is een bedrijf dat sinds 1979 actief is in denieuwbouw en herstelling van transportmiddelen. Wij werken voor grote en kleinere transportfirma`s en bedrijven met eigen vervoer.

Hanswal

Koningin Fabiolastraat 130 -8560Wevelgem

Lekkere en gevarieerde maaltijden,dagvers voor u bereid!

Ecoline

Nijverheidslaan 8 -8560Wevelgem

U wenst zich te onderscheiden van de concurrentie? Dan werkt Ecoline in nauw overleg met u graag een Private Label uit, of het nu gaat om enkele producten of een volledig assortiment.

Electric Design Solar Systems

Oude Tramweg 37 -8560Wevelgem

EDSS is gespecialiseerd installateur van zonnepanelen en reeds 15 jaar actief!

Cleaningboy

Vlamingstraat 4 -8560Wevelgem

- Cleaningboy, 10 years of ultimate cleaning experience, the first Belgian Cleaning shop on the net 'Cleaningboy - Professioneel poetsbedrijf en online shop voor schoonmaakgerief'

Addax

Bissegemstraat 239 -8560Wevelgem

Frans Hanssens

Ambachtenlaan 2 -8560Wevelgem

Hanssens Catering is gespecialiseerd in bedrijfscatering en schoolmaaltijden. Hanssens Catering serveert haar verse bereidingen elke middag aan scholen, collectiviteiten en haar eigen medewerkers.

Trax

Deken Jonckheerestraat 6 -8560Wevelgem

P. Geldof

Vlamingstraat 8 -8560Wevelgem

Recyclagebedrijf Geldof zorgt al meer dan 15 jaar voor de recyclage van hout

Romel Bouwbedrijf

Nijverheidslaan 4a -8560Wevelgem

Romel Bouwbedrijf NV heeft een decennialange ervaring in het bouwen van zowel residentiële als utilitaire projecten. Projectontwikkeling in eigen beheer en uitvoering maakt sinds jaar en dag deel uit van onze kernactiviteit.

Den Oesterput

Bieststraat 100 -8560Wevelgem

Den Oesterput restaurant, den, oesterput, feestzaal, feestzalen, feesten, bedrijfsfeesten, bedrijfsfeest, huwelijk, huwelijksfeest, huwelijksfeesten, personeelsfeest, personeelsfeesten, communie, communiefeest, doop, doopfeest, geboorte,...

Firma Byttebier - Vanden Avenne

Lauwestraat 86 -8560Wevelgem

| Bijttebier | You need to upgrade your Flash Player Bijttebier.be requires Macromedia Flash, version 7 or greater. Please click here to download. Or, if you`re absolutely positive you have Flash 7 or greater, click here to force the site to load.

Serrus

Vanackerestraat 19 -8560Wevelgem

Begrafenis- en huwelijksceremoniën, ceremoniemeester, ceremoniewagens, ceremoniekledij Serrus serrus, begrafenisonderneming, huwelijksceremoniën, ceremoniemeester, huwelijk, begrafenis, ceremoniewagens, ceremoniekledij, ceremonie, trouw

Algemene Ondernemingen Tibergyn

Nijverheidslaan 54 -8560Wevelgem

De activiteiten zijn weliswaar uitgebreid. Na jaren ervaring in het onderhoud van de wegen zijn onze specialisatiesplaatsen en herstellen van vangrails, infrastructuurwerken, herstellen bruggen en kunstwerken, enz.

Metron Technics

Vlamingstraat 4 -8560Wevelgem

Metron technics begeleid bedrijven met product ontwikkeling en technische oplossingen.Gevestigde waarde voor productontwikkeling en sub-contracting. Compleet productontwerp en toeleveren van kunststof spuitgieten, metaalbewerking en assemblage. ...

Fibrex

Drieslaan 33 -8560Wevelgem

Fibrex NV is sinds 1965 één van de belangrijke Europese bedrijven actief in de vlassector. De firma is nog steeds in handen van dezelfde familie Vanneste.

Unifisc B.v.

Kortrijkstraat 58 -8560Gullegem

Wij kunnen u helpen bij de opstart van uw bedrijf en begeleiden u door het opstellen van uw financieel plan, de organisatie van uw boekhouding, het zoeken naar de beste financieringsvormen nodig om uw doelstellingen te verwezenlijken.

Ando Cleaning

Zegerplein 13 -8560Wevelgem

Ando Cleaning levert schoonmaakdiensten aan bedrijven, winkels en kantoren in West- en Oost Vlaanderen. We garanderen een kwaliteitsvolle, professionele en persoonlijke service.

Deli Clean

Roeselarestraat 26 -8560Wevelgem

Deli Clean heeft jarenlange ervaring in reiniging en opruiming na schade. Anders dan het gemiddelde schoonmaakbedrijf biedt Deli Clean industriële reinigingsdiensten met een hoge afwerkingsgraad.

Gescova

Albertstraat 34 -8560Wevelgem

Gescova nv is een familiebedrijf dat werd opgericht in 1977. Het is een groothandel met directe import van buitenhuis meubelen uit China, Vietnam en Indonesië. Ons magazijn breidde dit jaar uit tot een totale oppervlakte van ruim 26.000 m².

Belgian Fire Safety

Tuinstraat 10 -8560Wevelgem

Wij zijn een firma dat alles verkoopt wat de brandweer aangaat brandweerslangen met of zonder koppelingen, lansen, kranen, koppelingen, alsook brandweerschuim.

Christof Vanpoucke

Kortrijkstraat 454 -8560Wevelgem

Christof Vanpoucke zorgt voor het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van privé-tuinen en industrieel groen.Hierin kunnen een siervijver of een zwemvijver een heel belangrijke plaats innemen.Al van in het begin werd de nadruk gelegd op kwaliteit...

Transbois

Vlamingstraat 8 -8560Wevelgem

Recyclagebedrijf Geldof zorgt al meer dan 15 jaar voor de recyclage van hout.

Guystalux

Bergelen 32 -8560Wevelgem

Guystalux is een toeleveringsbedrijf, gespecialiseerd in de thermische behandeling van ferro – en non – ferrometalen. Dankzij flexibiliteit , technologische kennis en een modern machinepark slaagt

Valcke Group

Menenstraat 423 -8560Wevelgem

Valcke Bowling Service heeft zich de afgelopen jaren weten te vestigen als een professionele firma. Voor alles waar bowling voor staat kunt u terecht bij Valcke. Van een paar bowlingschoenen tot een ganse bowlinginstallatie.

Alu Decor Aluminium Schrijnwerk

Vliegveld 33 -8560Wevelgem

Alu decor is een bedrijf gespecialiseerd in aluminium schrijnwerk. Samen verwezenlijken wij uw totale geveloplossing met een team van vakbekwame en uiterst gemotiveerde collega’

Dick

Oostlaan 2 -8560Gullegem

:::...::Welkom op de website van dick:::...::: Bedrijfsvoorstelling Dick bvba legt zich reeds meer dan 30 jaar toe op bevestigingsmaterialen allerhande, en toelevering, van stukken met schroefdraad. Wij werken voor industrie, wegen- en waterbouw, con

Tmssoftware.com

Roeselarestraat 180 -8560Wevelgem

TMS software, opgericht in 1995, is een softwareontwikkelingsbedrijf gespecialiseerd in: software op maat.

Vandenbussche Rudi

Torrestraat 159 -8560Wevelgem

Carrosserie Vandenbussche Rudi Het koetswerk van uw wagen is in goede handen bij carrosseriebedrijf Rudi Vandenbussche Uit een groot aanbood wagens koos u de wagen die het best beantwoordt aan uw persoonlijke smaak en eisen. Vanzelfsprekend dat u gra

Lobeco Fire + Security

Vliegveld 37 -8560Wevelgem

In februari 2010 werd Lobeco Fire + Security BVBA opgericht en de opzet van ons bedrijf is om de professionele installateurs een 100 % betrouwbaar en onafhankelijk aanbod van beveiligingsmateriaal te bieden.

Woningbouw Vandekerckhove

Menenstraat 39 -8560Wevelgem

Vandekerckhove John is een bedrijf dat zich specialiseert in woningbouw, appartementsbouw, villabouw en sleutel op de deur projecten.

Richard Delorge

Hondschotestraat 96 -8560Wevelgem

Ons bedrijf is gespecialiseerd in het recycleren van textielreststoffen DELORGE TEXTILE RECYCLING recyclage, recycling, textiel, textile, afval, déchet, waste, uitrafelen, effiloches, pulling, vezel, fiber, fibres

Albert Brille

Moorselestraat 183 -8560Wevelgem

Sinds de stichting van de onderneming rond 1930, bestaat de hoofdactiviteit uit de teelt, de oogst en het zwingelen van strovlas. Het vlas wordt hoofdzakelijk geteeld in de Franse departementen Eure, Seine-Maritime en omgeving.

Dierenzaak Noach

Kortrijkstraat 47 -8560Wevelgem

Schrurs

Pijpestraat 18 -8560Wevelgem

Vandoorne

Oude Ieperstraat 14 -8560Wevelgem

Vandoorne bvba te Wevelgem, West-Vlaanderen heeft meer dan 75 jaar ervaring in zowel elektrische installaties als domotica als de verlichting voor uw woning, kantoor, dokterspraktijk of bedrijf.

Akoestix Products & Projects

Zevenkaven 29 -8560Wevelgem

Akoestics uw leverancier voor geluidsabsorptie zoals wanden, tapijten, isolatie, enz.

Idnet

Bissegemstraat 33 -8560Wevelgem

IDcreation, website bedrijf sinds 1996, gespecialiseerd in professionele websites waaronder e-commerce sites.

Appelmans Lifting

Nijverheidslaan 18 -8560Wevelgem

Kpni Foodie

Peperstraat 19 -8560Wevelgem

Dercor

Muizelstraat 14 -8560Wevelgem

A. Vyncke

Poststraat 38 40 -8560Gullegem

AVyncke staat garant voor service, kwaliteit en flexibiliteit

Vanwymelbeke

Heulestraat 54 -8560Wevelgem

Een dak op uw woning of bedrijfspand... het lijkt zo functioneel. Een dak beschermt ons immers tegen "weer en wind". Maar een dak is zoveel meer dan alleen maar functioneel.

Mannavita

Zuidstraat 10 -8560Wevelgem

Waardevolle voeding en voedingssupplementenVoedingsproducten, voedingssupplementen, onderhouds- en cosmetische producten voor de gezondheidsbewuste consument.

Arvatex

Lauwestraat 39 -8560Wevelgem

3tf

Warandestraat 230b -8560Wevelgem

Een eigen zwembad bezorgt uw woning niet alleen een meerwaarde, het bezorgt jou, je familie en vrienden ook vele onvergetelijke uren plezier. Jammer genoeg denken velen onder ons dat een zwembad of jacuzzi niets voor hen is. Met hun grote variaties .

Doolaeghe

Bissegemstraat 242 -8560Wevelgem

Digimow

Ieperstraat 213 -8560Wevelgem

Schouteetens

Noordstraat 10 -8560Wevelgem

Oppervlaktebehandeling algemeen ontvetten metalen keramiekbekleding metaal ontlakken metalen oppervlaktebehandeling kunststof oppervlaktebehandeling metaal polijsten metalen

B - Kwadraat

Roeselarestraat 195 -8560Wevelgem

Edeps

Vlamingstraat 4 -8560Wevelgem

Wij creëren een positief intern imago van een organisatie via het ontwikkelen van specifieke managementinstrumenten en een tweerichtingsaanpak die maakt dat werknemers spontaan en blijvend positief gaan denken over de eigen werkgever.