U zocht op: bedrijven overzicht

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Bedrijvencentrum Tienen

Leuvenselaan 172 -3300Tienen

Het Bedrijvencentrum Tienen is een heuse kweekgrond. In de loop der jaren ontgroeiden tal van bedrijven ons centrum. Door ons gekweekt slaan ze nu met succes hun vleugels uit, daar zijn we fier op!

Grohe

Leuvensesteenweg 369 -1930Zaventem

GROHE is `s werelds marktleider in de sanitairbranche. Vanuit negen vestigingen produceren we sanitaire producten zoals kranen, thermostaatkranen, douchesystemen en installatiesystemen voor de consumenten- en professionele markt.

Elektro Wouters

Bareelstraat 79 -2580Beerzel

Zoekt u een flexibele elektrospecialist met ervaring? Elektro Wouters bouwt al meer dan veertig jaar aan zijn reputatie. Kwaliteit en service aan een eerlijke prijs: dat zijn onze kernwoorden.

Any Green

Woluwelaan 143 -1831Diegem

Any Green, actief in kantoorbeplanting en interieurbeplanting op grond- of hydrocultuur, is gespecialiseerd in de verhuur van planten en bloemen, plantenbakken en kunstplanten voor bedrijven, binnentuinen, landschapsburelen en dakterrassen.

Domotric

Diestsesteenweg 139 -3210Linden

Domotric is uw partner voor alle facetten van beveiliging tegen inbraak en brand met brandbestrijdingsmiddelen, camerasystemen en toegangscontrole kortom automatisatie. Met reeds 21 jaar ervaring garanderen we een uitstekende service met oog ...

Fbc 321 Photobooth

Lange Bruul 30 -3190Boortmeerbeek

De beste photobooth om te huren voor uw komende bedrijfsfeest, teambuilding of ieder evenement.