U zocht op: bedrijven planten leasen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Any Green

Woluwelaan 143 -1831Diegem

Any Green, actief in kantoorbeplanting en interieurbeplanting op grond- of hydrocultuur, is gespecialiseerd in de verhuur van planten en bloemen, plantenbakken en kunstplanten voor bedrijven, binnentuinen, landschapsburelen en dakterrassen.

Iris Facility Solutions

Bazellaan 5 -1140Evere

IRIS Cleaning is de onmisbare partner voor ondernemingen die hun industriecomplexen en vastgoed een kwalitatief onderhoud willen garanderen.

Krinkels Greencare

Auguste Reyerslaan 80 -1030Brussel 3

Krinkels staat al 50 jaar symbool voor de inrichting en het onderhoud van publieke en private ruimtes. Een modern bedrijf met de vakkennis en praktijkervaring van generaties. Professionaliteit, efficientie en betrokkenheid midden-in-het-landschap.

Beneflor

Berlaarbaan 384 -2861O.-l.v.-waver

Beneflor staat voor een bedrijf dat waarde-vol wil zijn, door de verkoop van planten, plantenschalen en aanverwante artikelen, vanuit een diep respect voor mens en milieu en met maximale ruimte voor creativiteit, innovatie en zelfontplooiing.

Little Van Gogh

Lambermontlaan 192 -1030Brussel 3

Little Van Gogh brengt hedendaagse schilderkunst van Europese kunstenaars naar uw kantoor. Elke maand ontvangt u een nieuwe reeks van 10 originele kunstwerken. Uw werkplek krijgt een stijlvolle look en een dynamische sfeer.

Ampersand

Martelarenlaan 13 -3010Leuven

L.m.group

Imperiastraat 8 -1930Zaventem

Lambrechts Tuinmachines

Tervuursesteenweg 217 -3001Heverlee

Lambrechts tuinmachines te Heverlee-Leuven: is een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring. Lambrechtss is een begrip voor al uw tuinmateriaal in Leuven en omgeving, met ook een tweede vestiging in Tienen.