U zocht op: bedrijven scheidingswanden

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Toon De Somer

Bredastraat 127 -2060Antwerpen

Totale kantooroplossingen voor kantoormeubelen, machines en benodigdheden.

Tws

Lerrekensstraat 25 C -2220Heist-op-den-berg

TWS bvba is een dynamisch bedrijf waar u terecht kan voor al uw laswerken en constructiewerken van eenvoudig tot de meest ingenieuze projecten.

Steelcase

SchaliËnhoevedreef 20t -2800Mechelen

De producten en oplossingen van Steelcase zijn ontworpen om een productieve, gezonde en inspirerende werkomgeving te creëren. We helpen organisaties effectiever en efficiënter te werken, hun merk uit te stralen en hun cultuur te ondersteunen.

Burovorm

Nijverheidsstraat 22 -2570Duffel

LKM is gespecialiseerd in fabricatie van houten kantoormeubelen : burelen, kasten, ladenblokken, ...

Cervantes Capital

Kammenstraat 28 -2000Antwerpen

RealEstateMatch.be is geen vastgoedmakelaar maar een platform voor ontwikkelaars, investeerders en gednteresseerden. Wenst U een project, handelspand, commerci?le ruimte, opbrengsteigendom, huis, appartement, magazijn te verkopen?

Keukens Uytterhoeven

Liersesteenweg 240 -2220Heist-op-den-berg

Keukens Uytterhoeven is het succesverhaal van Roger Uytterhoeven dat in 1970 startte als zijn eenmansbedrijf. Dit groeide sindsdien, mede onder impuls van de volgende generatie, uit tot een sterk gespecialiseerd productiebedrijf van keukens ...

Algemene Schrijnwerkerij Dirk Pemen

Antwerpsedreef 97a -2980Zoersel

Schrijnwerkerij Dirk Pemen Gespecialiseerd in algemene schrijnwerkerij te ZoerselHet schrijnwerkersbedrijf is sinds het begin als startend schrijnwerker-vakman uitgegroeid tot een volwaardige firma waar nu verschillende mensen tewerkgesteld zijn.