U zocht op: bedrijven vinden

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Jada Events

Scheldestraat 57 -2000Antwerpen

JADA events is een evenementenbureau uit Antwerpen en biedt u een scherpere kijk op events. Wij organiseren uw volgende bedrijfsevenement voor 10 tot 10000 gasten.

Dixon & Company

Cockerillkaai 26 -2000Antwerpen 1

Dixon & Company is een partner en specialist in rekrutering. Voor onze kandidaten gaan we op zoek naar de ideale professionele opportuniteit, voor onze klanten vinden we de best passende kandidaat.

Triotrade

Jan Van Gentstraat 29-31 -2000Antwerpen 1

Triotrade, uw partner voor bedrijfskleding, promotiekleding, horecakleding, gadgets en relatiegeschenken. Wij bieden allerhande textiel en gadgets aan op maat van bedrijven, organisaties, sportclubs, jeugdbewegingen, ..

Digital Impact

Britselei 62 -2000Antwerpen 1

Onze diensten: Van de ontwikkeling van uw huisstijl en grafische ontwerpen tot en met hosting, webdesign & development, CMS (Content Management System), ASP en .Net webapplicaties, SEO (Zoekmachine optimalisatie) en Internet Mark

Unique Career

Frankrijklei 101 -2000Antwerpen

Wij zijn de HR-experts in uw vakgebied. Dankzij onze verschillende specialisaties helpen we u bij het vinden van de juiste kandidaat.

Itinera

Britselei 15 -2000Antwerpen

TINERA heeft een ruim aanbod van diensten die allemaal te maken hebben met competentiescreening, -ontdekking en -ontwikkeling.Deze kern vind je terug in al onze coachings, outplacementbegeleidingen, trainings, workshops en development centers.

Central Auto

ItaliËlei 113 -2000Antwerpen 1

Central Auto is een technische handelsonderneming, actief in de toelevering van industriele benodigdheden. Industriele eindgebruikers vinden in Central Auto een partner voor de aankoop van hun technisch materiaal.

Algemeen Bouw En Betonbedrijf - Abeb

Frankrijklei 38 -2000Antwerpen 1

ABEB NV Uw constructieve partner Algemene bouwonderneming Kantoor- industrie- en utiliteitsbouw Openbare en privé-opdrachten Residentiële en multifunctionele projecten Sleutel-op-de-deuropdrachten Nieuwbouw en renovatiewerken