U zocht op: bedrijven wanden kantoor

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Transfert

Duffelsesteenweg 150 -2550Kontich

Wij bieden kantoorbenodigdheden, Grafisch materiaal en Computersupplies.

Toon De Somer

Bredastraat 127 -2060Antwerpen

Totale kantooroplossingen voor kantoormeubelen, machines en benodigdheden.

Airquality Group

A. Stocletlaan 206 -2570Duffel

Airquality is reeds meer dan twintig jaar uw professionele partner in airconditioning, warmtepompen,ventilatie en koeling. 24 uur service, eigen studie-en plaatsingsdienst. Daikin superdealer, ruime toonzaal te Duffel.

P&l Cleaning

Hanegraefstraat 18 -2050Antwerpen 5

Een hogere kwaliteits- en servicenorm voor de schoonmaak van uw gebouw door strikte opvolging van ons personeelGrondige analyse van de noden van uw bedrijf. Deskundig personeel + constante follow up.Regelmatige bijscholing op gebied van vakkennis

Air Systems

Moederhoefstraat 242 -2547Lint

Air Systems is een installatiebedrijf gespecialiseerd in alle HVAC toepassingen. Onze mensen zijn op de hoogte van de nieuwste technologieën. Begrippen zoals ; warmtepompen, inverter, balansventilatie en warmterecuperatie zijn...

Ambius

Ingberthoeveweg 17 -2630Aartselaar

We creëren voor onze klanten omgevingen waarin alle vijf de zintuigen gestimuleerd worden: gezicht, gehoor, tastzin, smaak en reuk. Overdadig groeiend gebladerte, verbluffend mooie kunst en op de achtergrond het rustgevende geluid van druppelend...

Burovorm

Nijverheidsstraat 22 -2570Duffel

LKM is gespecialiseerd in fabricatie van houten kantoormeubelen : burelen, kasten, ladenblokken, ...

Art Forum

Napelsstraat 36 -2000Antwerpen 1

Kunst voor bedrijven en particulierenKunstverhuur - Leasing - VerkoopInternationale collectieFull service advies - transportOphanging en verzekeringKunstgalerieHuur kunst-Kunstuitleen

R-cotec

Slekkenstraat 4 -9120Beveren-waas

Voor installatie van een airco vraagt u best advies aan een erkend installateur.Bij R-cotec bent u aan het juiste adres. Sinds de oprichting in 1991 is ons bedrijf uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de sector.

Obo Bettermann Belgium

Bist 14 -2630Aartselaar

Perfecte oplossingen voor alle domeinen van de elektro-installatietechniek. Dit realiseert de ondernemingsgroep BETTERMANN met een assortiment dat ongeveer 30.000 producten omvat en met meer dan 2.000 medewerkers over de hele wereld.

Meubelmakerij Van Den Heuvel

Leugenberg 72 -2180Antwerpen

Meubelmakerij Van Den Heuvelproduceert maatkasten in eigen atelier.

Inter Clima

Blikstraat 4 -2110Wijnegem

Inter Clima nv uit Wilrijk (Antwerpen) is een vakkundige plaatser en hersteller van airco-installaties. Ons bedrijf heeft reeds jarenlang ervaring op het gebied van luchtbehandeling en airconditioning. Wij zijn verdeler van Sanyo, Daikin, enz.

Belgian Laser Company - Blc

Bredastraat 149 -2060Antwerpen 6

BLC uw partner in het Antwerpse voor precisie lasersnijden van plaatmateriaal, las- en montagewerk, plooien, boren, tappen, graveren, trommelen, glasparelstralen, enz. BLC FAST! is onze 24/24u expressdienst voor uw dringende stukken.

Ledlite1

Antwerpsestraat 480 -2850Boom

Professionele LED-verlichting voor privé, kantoor en industrie. Ledverlichting Merken Artecta, Toshiba, Aluxs en Luman.Design LED toepassingen. Speciale LED vormgeving.Kwaliteits LED verlichting.

Knapp Benelux

Industriepark-west 75 -9100Sint-niklaas

Orderverzamelsystemen Logistieke oplossingen voor DC`sMiniload systemenAutomatic storage & retrievalAutomatische hoogbouwmagazijnenPick to light en RF pickingPick to voiceWarehouse management systemenSysteemintegratorInterne transportsy

The Printing Factory

Boomsesteenweg 506 -2610Wilrijk (hoboken)

Bij The Printing Factory gaan kwaliteit en flexibiliteit steeds hand in hand. Onze klantgerichtheid, optimale service en professionalisme resulteren in afgewerkte projecten met constante aandacht voor prijs en kwaliteit.

Steelcase

SchaliËnhoevedreef 20t -2800Mechelen

De producten en oplossingen van Steelcase zijn ontworpen om een productieve, gezonde en inspirerende werkomgeving te creëren. We helpen organisaties effectiever en efficiënter te werken, hun merk uit te stralen en hun cultuur te ondersteunen.

Abc - Plan Id

Lundenstraat +37 -2100Antwerpen

Bedrijfsadviseurs audit adviesbureaus bedrijfsbeheer adviesbureaus bedrijfsbeheer consultants bemiddeling verkoopsadvies human resources beheer management adviesbureaus management consultants organisatie adviesbureaus

Bouwbedrijf J. Valckenborgh

Starrenhoflaan 5 -2950Kapellen

Vandaag kunt u beroep doen op Bouwbedrijf J. Valckenborgh voor ieder aspect van uw bouwproject: van advies tot ruwbouw, voor binnenschrijnwerk op maat en voor zowel nieuwbouw als restauratie en renovatie van onderneming, winkel of woonst.