U zocht op: bedrijven wanden kantoor

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Transfert

Duffelsesteenweg 150 -2550Kontich

Wij bieden kantoorbenodigdheden, Grafisch materiaal en Computersupplies.

Ansul

Industrialaan 35 -1702Groot-bijgaarden

Ansul is sinds 1947 de expert in brandbeveiliging.Onze diensten bedienen jaarlijks meer dan 40.000 klanten in België.

Airquality Group

A. Stocletlaan 206 -2570Duffel

Airquality is reeds meer dan twintig jaar uw professionele partner in airconditioning, warmtepompen,ventilatie en koeling. 24 uur service, eigen studie-en plaatsingsdienst. Daikin superdealer, ruime toonzaal te Duffel.

Kinnarps (belgium)

Heide 15 -1780Wemmel

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

Valor Services Group

Klaarstraat 19 -1745Opwijk

Valor Services Group is de one-stop-shop voor professionele reiniging in België en Nederland. Onze Valoristen zorgen voor een snelle en vakkundige oplossing. Altijd en met oog voor detail.

A & B Project

Nijverheidsstraat 10 -1840Londerzeel

A&B Project, een creatief dynamisch Belgisch bedrijf dat meer dan 20 jaar geleden ontstaan is in de wereld van de standenbouw, en steeds is blijven groeien en evolueren tot een bedrijf dat vandaag staat voor:Standenbouw Interieur Grafiek

Ambius

Ingberthoeveweg 17 -2630Aartselaar

We creëren voor onze klanten omgevingen waarin alle vijf de zintuigen gestimuleerd worden: gezicht, gehoor, tastzin, smaak en reuk. Overdadig groeiend gebladerte, verbluffend mooie kunst en op de achtergrond het rustgevende geluid van druppelend...

Bel-gem

Duivenstraat (stg) 1 -9200Dendermonde

Opruimwerken

Manutan

Industrielaan 30 -1740Ternat

Online verkoop van bedrijfs- en kantoormateriaal voor professionelen.

overtoom International Belgium

Industrielaan 30 -1740Ternat

Alles wat u nodig heeft voor kantoor, magazijn, werkplaats en terrein. 40.000 artikelen uit voorraad, snel en volgens afspraak.

Imb

Posthoornstraat 11 -2800Mechelen

IMB is de grootste speciaalzaak voor kantoor- en schoolbenodigdheden in Mechelen en heeft hierin reeds met 3 generaties een ruime ervaring opgebouwd. Ons totaalassortiment willen wij zo dicht mogelijk bij u brengen.

R-cotec

Slekkenstraat 4 -9120Beveren-waas

Voor installatie van een airco vraagt u best advies aan een erkend installateur.Bij R-cotec bent u aan het juiste adres. Sinds de oprichting in 1991 is ons bedrijf uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de sector.

Obo Bettermann Belgium

Bist 14 -2630Aartselaar

Perfecte oplossingen voor alle domeinen van de elektro-installatietechniek. Dit realiseert de ondernemingsgroep BETTERMANN met een assortiment dat ongeveer 30.000 producten omvat en met meer dan 2.000 medewerkers over de hele wereld.

Ledlite1

Antwerpsestraat 480 -2850Boom

Professionele LED-verlichting voor privé, kantoor en industrie. Ledverlichting Merken Artecta, Toshiba, Aluxs en Luman.Design LED toepassingen. Speciale LED vormgeving.Kwaliteits LED verlichting.

Knapp Benelux

Industriepark-west 75 -9100Sint-niklaas

Orderverzamelsystemen Logistieke oplossingen voor DC`sMiniload systemenAutomatic storage & retrievalAutomatische hoogbouwmagazijnenPick to light en RF pickingPick to voiceWarehouse management systemenSysteemintegratorInterne transportsy

The Printing Factory

Boomsesteenweg 506 -2610Wilrijk (hoboken)

Bij The Printing Factory gaan kwaliteit en flexibiliteit steeds hand in hand. Onze klantgerichtheid, optimale service en professionalisme resulteren in afgewerkte projecten met constante aandacht voor prijs en kwaliteit.

Steelcase

SchaliËnhoevedreef 20t -2800Mechelen

De producten en oplossingen van Steelcase zijn ontworpen om een productieve, gezonde en inspirerende werkomgeving te creëren. We helpen organisaties effectiever en efficiënter te werken, hun merk uit te stralen en hun cultuur te ondersteunen.

Lec-energy Solutions

Reihagenstraat 15 -9200Dendermonde

Wij zijn gecertificeerde* airco installateur Hamme en Waasland. Wat in 2002 begon als technieker bij Daikin Europe te Oostende is gegroeid naar een volwaardige installateur airco en warmtepompen voor de regio Hamme en omstreken.

Compte Pierre Entreprises Generales

J. Bogemansstraat 155 -1780Wemmel

Compté Pierre in Wemmel is een algemene bouwonderneming die gespecialiseerd is in verbouwingen en renovaties van zowel privé woningen, appartementen, gebouwen, kantoren als hotels.

Bouwonderneming Vlc Pvba

Koningin Astridlaan 25 -2800Mechelen

De bouwonderneming V.L.C. met reeds 35 jaar ervaring in nieuwbouwwoningen en renovatiewerken van ruwbouw tot afgewerkte woningen, beschikt nu ook sinds 16 jaar over een erkend makelaars- en expertisekantoor.