U zocht op: bedrijven wanden kantoor

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Valor Services Group

Klaarstraat 19 -1745Opwijk

Valor Services Group is de one-stop-shop voor professionele reiniging in België en Nederland. Onze Valoristen zorgen voor een snelle en vakkundige oplossing. Altijd en met oog voor detail.

Aquarella

Haenhoutstraat 147 -9070Destelbergen

Alle groenvoorziening voor bedrijven, overheid en zorgsector. Specialist interieurbeplanting en hydrocultuurplanten. Gratis analyse en advies voor alle groenvoorziening in de werkomgeving. Verkoop, verhuur en verzorging van bloemen en planten...

Bel-gem

Duivenstraat (stg) 1 -9200Dendermonde

Opruimwerken

Bcc Cleaning

Franklin Rooseveltlaan 120 -9000Gent

Bcc Cleaning bvba is een organisatie die een scala aan specialistische diensten voor bedrijven en particulieren aanbiedt. Deze diensten hebben één ding gemeen: de zorg voor mensen en hun omgeving. Uw ideale schoonmaakpartner.

Manutan

Industrielaan 30 -1740Ternat

Online verkoop van bedrijfs- en kantoormateriaal voor professionelen.

overtoom International Belgium

Industrielaan 30 -1740Ternat

Alles wat u nodig heeft voor kantoor, magazijn, werkplaats en terrein. 40.000 artikelen uit voorraad, snel en volgens afspraak.

Botop

Kleindokkaai 3 -9000Gent

Zoekt u een aanspreekpunt voor de kleine klussen, renovaties en herstellingen voor uw gebouw zodat het altijd piekfijn is onderhouden? Met een professionele partner bent u gerust dat een bekwame vakman alle onderhoudstaken oplost.

Ack Keukens & Dressings

Vandendriesschestraat 6 -9620Zottegem

Met meer dan 700 geplaatste keukens en vele maatkasten, bureel inrichtingen en ander maatwerk is ons bedrijf geen onbekende in de Vlaamse Ardennen.

Lec-energy Solutions

Reihagenstraat 15 -9200Dendermonde

Wij zijn gecertificeerde* airco installateur Hamme en Waasland. Wat in 2002 begon als technieker bij Daikin Europe te Oostende is gegroeid naar een volwaardige installateur airco en warmtepompen voor de regio Hamme en omstreken.

Galles

Parelhoenstraat 6 -9080Lochristi

Renovatie- en afwerkingsbedrijf van gebouwen, woningen, kantoren, appartementsgebouwen

Bouwonderneming Maurice Neuten

Molenkouter 116 -9520Sint-lievens-houtem

Bouwbedrijf Neuten BVBA BVBA Bouwond. Neuten aannemer, verbouwingswerken, verbouwen, bouwen, bouwbedrijf, neuten, tankstations, appartementen, bouw