U zocht op: behandeling hout

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Fire-proof

Generaal Lemanstraat 38 -2600Berchem

Fire-Proof is invoerder van BURNSTOP en verdeler van een breed gamma brandbeveiligingsproducten. U kan ons gamma op onze website bekijken httpwww.fire-proof.com. Ook voor advies inzake brandbeveiligingswerken kan u steeds bij ons

Beschermde Werkplaats Antwerpen

Kielsbroek 2 -2020Antwerpen

KUNNIG is een toeleveringsbedrijf: het doet wat ? vraagt :? van ondersteunende afwerkingsopdrachten tot grote fabricage-orders. Hiervoor mixt KUNNIG zijn sociale arbeidsbeleid met een commerci?le bedrijfsvoering. Dat maatschappelijk verantwoord ...

Novelta

Kartuizersweg 4 -2550Kontich

Verkoop van een uitgebreid assortiment verven, lijmen, vulmiddelen en gereedschappen voor de Professionele schilder. Novelta verdeelt de producten van de grootste verf-, lijm- en toebehorenfabrikanten op de Belgische markt.

īt Ruimerke

Rupelweg 6 -2850Boom

Alle ontstoppingen onder hoge-druk zonder breken van klein tot groot en voordelig! Ook reinigen onder hoge-druk van aal- sterf- bezink- en vetputten ledigen.

Pipeline Solutions

Warandestraat 11 -1851Grimbergen

Van Staal

Baeckelmansstraat 131 -2830Willebroek

Stalen design tafels en onderstellen op maat gemaakt in Belgi?. Oog voor detail, robuuste oppervlaktebehandelingen en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Wijngaard Natie Terminals

Vrieskaai 98 -2030Antwerpen

Wijngaard Natie is an independent group in the Port of Antwerp that has evolved through the years from a traditional receiver warehouse into a modern, structured company. Wijngaard Natie was established in 1846.

R. P. Detavernier

Helmstraat 57b -2140Borgerhout (antwerpen)

Metaalbewerking R.P. Detavernier staat garant voor een optimale kwaliteit en nauwkeurigheid. Voor al uw draaiwerk en freeswerk.