U zocht op: behang

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Dataprint

Herdebeekstraat 2a -1701Itterbeek

Dataprint te Dilbeek is uw expert in digitaal printwerk en fotokopie?n in kleur of zwart/wit.

Colourful Decor

Joseph Depauwstraat 55a -1600Sint-pieters-leeuw

Professioneel schildersbedrijf met oog voor detail, steeds aan de beste prijzen.Gratis offerte en advies. Maak snel een afspraak.

Bfactor

Karnemelkstraat 1 -9551Ressegem

BFactor begeleidt je bij het volledige traject van ontwerp tot interieurinrichting. Dat doen we met veel passie, enthousiasme en aandacht. Als interieurontwerpster en interieurstylist gaat Barbara op zoek naar de beste oplossingen.

Bel-gem

Duivenstraat (stg) 1 -9200Dendermonde

Opruimwerken

Pol Mot

Brakelsesteenweg 78 -9400Ninove

Polyvalentie als schildersbedrijf is ons stokpaardje. Wij tellen een 18-tal full-time werknemers. De polyvalentie is een sterke troef ten opzichte van de concurrentie zorgt ook voor voldoende variatie voor het personeel.

Canvaskader

Langevelde 22 -1785Merchtem

Canvaskaders of Canvasframes, volledig gemaakt in eigen atelier.

Tuinman Gezocht

Humaniteitslaan 237 -1620Drogenbos

Heeft u last van tuinproblemen zoals ziektes, plagen of onkruid Onze tuinmannen kunnen u helpen bij het oplossen van deze problemen en het voorkomen van toekomstige problemen.

Frans Penne Management

Hof Somergem 55 -9320Aalst

cci.be Chambers of Commerce, added value for my business. Enter the network Chambres de Commerce, valeur ajoutée pour mon entreprise. Entrez dans le réseau Kamers van Koophandel, meerwaarde voor mijn bedrijf. Stap in het netwerk

Scheerlinck En Zoon

Daalstraat 61 -9420Erpe-mere

Scheerlinck en zoon, een team elk gespecialiseerd in hun eigen vakgebied. Herwig Scheerlinck professioneel schilder en behanger, beschikt over reeds meer dan tien jaar ervaring. Kwaliteit en een hoge afwerkingsgraad hebben de ...

Temsed

Nederwijk-oost 271 -9400Ninove

Opgericht in 1980 en geëvolueerd naar een speciaalzaak met persoonlijk advies voor producten inzake bouwen, verbouwen en interieurdecoratie.

Miniox

Waterloose Steenweg 645 -1050Elsene

Jodana

Kasteelstraat 61 -9255Buggenhout

Veronove Group

Brusselsesteenweg 368 -9402Ninove

In ons rijk gevulde gamma vind je natuursteentegels, maar ook cementtegels en tegels voor badkamer en terras. Interesse? Kom langs in de showroom of neem rechtstreeks contact op!