U zocht op: behangen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Rds

Rijweg 91 -3020Herent

RDS staat voor renoveren, decoreren en schilderen.Bij RDS garanderen we kwaliteit, uitgevoerd door een professioneel team dat kan bogen op ruim dertig jaar ervaring.

Thiry Paints

Brusselsesteenweg 10 -3020Herent

Uw specialist in verf, behang, vloer en raamdecoratie.

Peter Deckers

Industriepark 4 -2220Heist-op-den-berg

Voor schilder- en decoratiewerken was u al lang aan het juiste adres bij Peter Deckers. Deckers biedt nog andere diensten aan: binnenhuisarchitectuur, schrijnwerkerij, meubels op maat, vloeren, elektriciteitswerken, gyproc en pleisterwerken, enz...

Paul Thiry - Decor

Brusselsesteenweg 10 -3020Herent

Bij Thiry Paints Leuven vind je alles wat je nodig hebt om je renovatie tot een goed einde te brengen. Wij adviseren je van A-Z op zowel technisch als esthetisch vlak.

Innovatis

Hollandstraat 77 -2220Heist-op-den-berg

U kan bij ons schildersbedrijf te Heist-op-den-Berg terecht voor alle binnen- en buitenschilderwerken en decoratieve schildertechnieken. Behangen, vloerbekleding, raamdecoratie, digitale interieur prints, enz.

Behang En Decor De Lente

Molenstraat 69 -2220Heist-op-den-berg

Heb je een woning gebouwd, een huis gekocht of wil je een kamer een nieuwe look geven? Heel wat goede redenen om de inrichting van je interieur aan te pakken.

Omexco

Ambachtenlaan 12 -3001Leuven

Omexco is een redacteur, fabrikant en wereldwijd trendsetter van high-end wandbekleding opgericht door Bob Rans in 1976.

Xl Reklame

Battelsesteenweg 342 -2800Mechelen

XL Reklame werkt op maat van de klant. Beginnende bij de offerte.Ons pre press team begeleidt elk order, onze productieafdeling zorgt voor de prints en afwerking, onze ervaren beletteraars dragen zorg voor de plaatsing in onze atelier of op locatie.

Decobill

Liersesteenweg(kessel) 26 -2560Nijlen

DECOBILL LEVERT HOOGWAARDIGE SCHILDER- EN INTERIEURWERKEN, ZOWEL IN ALS RONDOM JOUW WONING OF ZAAK EN LEGT DE NADRUK OP EEN DEGELIJKE AFWERKING EN EEN PRIMA KWALITEIT.

Schilderwerken Mark Harvent

Augustijnenstraat 133 -2800Mechelen

Schilderwerken Mark Harvent is een professioneel schildersbedrijf voor particulieren en bedrijven.Als zelfwerkend zaakvoerder kan u steeds rekenen op een kwaliteitsvolle ​afwerking ​en een uitstekende klantenservice.