U zocht op: behangen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Peter Deckers

Industriepark 4 -2220Heist-op-den-berg

Voor schilder- en decoratiewerken was u al lang aan het juiste adres bij Peter Deckers. Deckers biedt nog andere diensten aan: binnenhuisarchitectuur, schrijnwerkerij, meubels op maat, vloeren, elektriciteitswerken, gyproc en pleisterwerken, enz...

Innovatis

Hollandstraat 77 -2220Heist-op-den-berg

U kan bij ons schildersbedrijf te Heist-op-den-Berg terecht voor alle binnen- en buitenschilderwerken en decoratieve schildertechnieken. Behangen, vloerbekleding, raamdecoratie, digitale interieur prints, enz.

Behang En Decor De Lente

Molenstraat 69 -2220Heist-op-den-berg

Heb je een woning gebouwd, een huis gekocht of wil je een kamer een nieuwe look geven? Heel wat goede redenen om de inrichting van je interieur aan te pakken.

Ben Van Dooren

Jef Buyckxstraat 81 -2300Turnhout

Service en dienstbaarheid staan bij ons snelgroeiend bedrijf voorop waardoor we constant op zoek gaan naar nieuwe technieken en producten om u het allerbeste resultaat te garanderen.

Firma Famst

Steenweg Op Zevendonk 181-183 -2300Turnhout

Famst is voor tal van mensen reeds 40 jaar hun vertrouwde stek voor verven, verfbenodigdheden, behangpapier en vloerbekleding zoals laminaat, parket, linoleum, vinyl, vasttapijt,...Ook voor plafonds kan Famst uitpakken met een vernuftig systeem ...

Decobill

Liersesteenweg(kessel) 26 -2560Nijlen

DECOBILL LEVERT HOOGWAARDIGE SCHILDER- EN INTERIEURWERKEN, ZOWEL IN ALS RONDOM JOUW WONING OF ZAAK EN LEGT DE NADRUK OP EEN DEGELIJKE AFWERKING EN EEN PRIMA KWALITEIT.