U zocht op: bekabeling elektriciteit

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Swipe

Weverslaan 26 -9160Lokeren

Bij Swipe weten we dat het leggen van een bouw en verbouwpuzzel een hele opdracht kan zijn. Bij Swipe Zelfbouw zit je goed voor al jouw residentiële technieken. Zo heb je één betrouwbare partner die jou en jouw project door en door kent.

De Roeve Installations

Spieveldstraat 41 -9160Lokeren

De Roeve groepeert vijf divisies die op maat industriële diensten leveren voor de meest uiteenlopende sectoren. Elke divisie is gespecialiseerd in een specifiek domein.

Cona

Klipsenstraat 26 -9160Lokeren

Cona is een bouwonderneming in Oost-Vlaanderen. In opdracht van de bekende nutsmaatschappijen verzorgen wij de aanleg van gas- elektriciteits- en waterleidingen.

Giec

Mosten 8 -9160Lokeren

GIEC nv, voluit General Integrations & Electrical Contracting nv, is op korte tijd uitgegroeid tot een voorname speler op de industriële installatiemarkt, in het bijzonder op het vlak van industriële elektriciteit en automatisering

Detech

Moortelstraat 4 -9160Lokeren

Op gebied van automatisatie, instrumentatie, onderhoudswerken, elektriciteiswerken, schakelkastenbouw en intern transport kan DETECH enkele tientallen volwaardige techniekers ter beschikking stellen, zowel op forfaitaire als op regie-basis

Ebn-tech

Mercuriusstraat 4 -9160Lokeren

Quintelier En Zoon

Spieveldstraat 25 -9160Lokeren

Quintelier: Schouwen, trappen en gevelbekleding in natuursteen Quintelier : Schouwen, trappen en gevelbekleding Schouwen Bourgondische steen Trappen deurportieken en raamomlijstingen keukenbladen dorpels venstertabletten gevelbekleding gevelbekleding

Clinckx

Spieveldstraat 27 -9160Lokeren

Clinckx-p is de expert betreft elektrische installaties. Dit in de ruime zin van het woord, van hoogspanningscabines, laagspanningskasten, openbare verlichting, spanningsombouw 230/400V enz.

Trafiroad

Nieuwe Dreef 17 -9160Lokeren

Meer dan 40 jaar ervaring doen dienst als een echte toegevoegde waarde voor onze klanten als totaalleverancier inzake wegmarkeringen, wegsignalisatie, bouw- en verkeerstechnieken.