U zocht op: belgische chocolade

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Candycard

Hellegatstraat 4 -2590Berlaar

CandyCard biedt u producten die u toelaten om op een indrukwekkende en lekkere manier uzelf en uw bedrijf voor te stellen. Een dun laagje witte suiker wordt op de chocolade aangebracht aan de hand van ons exclusieve systeem.

Huis De Colvenier

Sint-antoniusstraat 8 -2000Antwerpen

Restaurants in antwerp belgium huis de colvenie restaurants, restaurants, restaurants en belgique, restaurants in belgium, restaurants in belgië, resto, kolvenier, colvenir, antwerp, restaurants, dinner, reservation, europe, euro, restobe

G. Bastin

Paardenmarkt 108 -2000Antwerpen

The finest Belgian chocolates from belgium chocolade van Belgische Meester-Chocolatier G-Bastin The finest Belgian chocolates from Belgium - chocolade van Belgische Meester-Chocolatier G-Bastin

Caluwe - Demande Pralines

Herentalsebaan 516 -2160Wommelgem

Caluwé, sinds 3 generaties fabrikant van hoogstaande artisanale Belgische kwaliteitspralines.

Lyfra

Simon De Heuvellaan 5 -2110Wijnegem

Lyfra nv is een van de belangrijkste Belgische groothandelsondernemingen. We zijn al meer dan 40 jaar actief op de binnenlandse markt van rookwaren, snoep, dranken en telefoonkaarten.

Praet Nv

Herentalsebaan 406 -2160Wommelgem

Mr. Praet is toegelaten bij elke Belgische rechtbank behoudens het Hof van Cassatie. De activiteiten van het kantoor zijn tweeërlei: enerzijds een algemene rechtspraktijk en anderzijds enkele bijzondere rechtstakken.

Natra Chocolate Belgium

Nijverheidsstraat 13 -2390Malle

Vervaardiging van smeersels, chocolade- en hazelnootvullende referenties die het beste van de traditionele Belgische chocolaatjes combineren met productinnovatie en kwaliteit.

Mastervending

Steenweg Op Waarloos 63a -2840Rumst

Vandaag is Mastervending het toonaangevende keurmerk voor full service vending in full line (warm + koud + snack) en is het actief in alle Belgische regio?s.

Gh Machines

Brandekensweg 9d -2627Schelle

GH Machines is reeds 35 jaar actief op de Belgische markt als solution provider voor al uw verpakkingsproblemen. Wij hebben meer dan 3.000 installaties geleverd in zowel de food als de non-food sector.