U zocht op: bestelwagen huren

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Avis Belgium

Kolonel Bourgstraat 122 7 -1140Evere

avis de europese marktleider in autoverhuur biedt zijn diensten aan in meer dan 60 verhuurpunten in belgi en meerdan 000 verhuurpunten wereldwijd onze zijn op

Delrue Rent Services

Stwg. Op Dendermonde 209 -1745Opwijk

Al meer dan 10 jaar zorgen wij voor een allesomvattende oplossing voor elk vervoersprobleem. Ons team staat steeds paraat met jarenlange expertise en kennis.

Fraikin Truck Renting Belux

Beaulieustraat 10 -1830Machelen (brabant)

Fraikin is Europees marktleider in de verhuur van industriële en bedrijfsvoertuigen, en biedt oplossingen voor lange-, middellange- en kortetermijnverhuur en voor vlootbeheer. Fraikin neemt alle diensten op zich die gekoppeld zijn aan het gebruik.

Mechanic International

Meersstraat 27 -1730Asse

Mechanic International, beveiligingsspecialist in de bouw-en transportsector, levert al meer dan 15 jaar zowel mechanische,als electronische anti-diefstaloplossingen voor uw machines, material, vrachtwagens en containers.

Modern Car Limousine Service

Firmin Lecharlierlaan 85 -1090Brussel 9

In de wereld van luxelimousines met chauffeur biedt Modern Car vandaag één van de grootste vloten van België. Onze specialiteit: zakenlui, officiële bezoeken, toerisme, ... Ons oogmerk: voldoen aan ieders wensen. We zouden u graag tot onze klant...

Citroen Business

Sterstraat 99 -1180Brussel

Citroën Business stelt alle Citroën klanten twee soorten diensten voor. Ten eerste beantwoordt Citroën Business aan de financieringsbehoeften van alle professionele klanten.

Hocke-invest

Alfons Gossetlaan 13 -1702Dilbeek

De ideale tweedehands vrachtwagen of bestelwagen nog niet gevonden? Denk dan even aan Hocke in Groot-Bijgaarden Dilbeek, daar vindt u zeker een vrachtwagen of bestelwagen naar uw wensen!

Peugeot Professional

Sterstraat 99 -1180Brussel

Peugeot Professional stelt alle Peugeot klanten twee soorten diensten voor. Ten eerste beantwoordt Peugeot Professional aan de financieringsbehoeften van alle professionele klanten. Wenst u raad voor de financieringsformule aangepast aan uw wagengebr

Arval Belgium

Ikaroslaan 99 -1930Zaventem

Verhuur op lange termijn van personenwagens en lichte bedrijfswagens van alle merken aan ondernemingen. Naast de financiering beheert Arval het onderhoud en de reparaties, de verzekering, de bijstand, de vervangwagens, de brandstof...

Clalom

Mechelsesteenweg 78 -1933Zaventem

Sarens Be

Autoweg 8 -1861Meise

We give you the possibility to rent a crane, trailer, or any other type of heavy lifting equipment, with or without operator, for long and short term duration. Sarens will take care of everything.

Bnz Industry

Z. 3 Doornveld 140-149 -1731Asse

Mydonkey Van

Jules Lejeunestraat 1 -1050Elsene