U zocht op: betaalautomaten

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Imc - Independent Moving Company

Kouterveldstraat 2 -1831Diegem

Verhuizen van de inhoud van grote kantoorgebouwen is de kernactiviteit van BlueBridge Services. Ons bedrijf Independent Moving Services neemt die verhuizingen in handen. We spreken over ‘geïntegreerde verhuizingen’.

Fichet Security Solutions Belgium

Leuvensesteenweg 555 -1930Zaventem

Dankzij jarenlange ervaring in de beveiligingswereld, heeft Fichet Security Solutions een ongeëvenaarde expertise op het gebied van veilige opslag van waardevolle goederen, beveiliging van (bedrijfs)terreinen, toegangscontrole en safes.

Alpha Card

Vorstlaan 100 -1170Watermaal-bosvoorde

Alpha card en american express partners in betaalgemaak en service wereldwijd genieten miljoenen mensen van de financi ele vrijheid en de brede waaier van

Ing Belgie

Marnixlaan 24 -1000Brussel

Sparen, beleggen en verzekerenVoor particulieren, professionelen enondernemers

Beobank

Generaal Jacqueslaan 263g -1050Elsene

Beobank NV/SA is een Belgische bank die haar producten en diensten aanbiedt aan meer dan 450.000 particuliere klanten in 192 verkooppunten. Beobank maakt deel uit van de groep Crédit Mutuel Nord Europe (CMNE), de grootste bank in Noord-Frankrijk.

Toshiba Tec Europe

Z. 1 Researchpark 160 -1731Zellik

TOSHIBA TEC Europe Retail Information Systems beheert productplanning, marketing, verkoop, onderhoud en distributie van POS-systemen (point of sale), kassa`s, kassweegschalen, barcodeprinters, randapparatuur en software-informatiesystemen..kassa`s

Xafax Belgium

Assesteenweg 117 -1740Ternat

Xafax concentreert zich op de ontwikkeling, implementatie en onderhoud van betaalsystemen, betaalautomaten en ICT oplossingen voor scholen, universiteiten, bibliotheken, overheden en bedrijven.