U zocht op: beveiliging bedrijven

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Fichet Security Solutions Belgium

Leuvensesteenweg 555 -1930Zaventem

Dankzij jarenlange ervaring in de beveiligingswereld, heeft Fichet Security Solutions een ongeëvenaarde expertise op het gebied van veilige opslag van waardevolle goederen, beveiliging van (bedrijfs)terreinen, toegangscontrole en safes.

Kaiser + Kraft

Jan Emiel Mommaertslaan 20 -1831Diegem

Wij bieden u individuele E-business oplossingen die op uw eisen en doelen zijn afgestemd. In meer dan 200 e-projecten met tot 30 verschillende formats en ca. 25 verschillende classificaties konden klanten naar tevredenheid worden bediend.

Fujitsu Technology Solutions

Marie Curiesquare 12 -1070Anderlecht

Fujitsu is een wereldwijde full-service provider van informatietechnologie en communicatie-oplossingen. Van strategische consultancy tot applicatie- en infrastructuuroplossingen en -services.

G4s Secure Solutions

Koning Boudewijnlaan 30 -1800Vilvoorde

G4S is wereldleider in beveiligingsoplossingen, die specialiseert in het outsourcen van business processen in sectoren waar security en safety risico’s beschouwd worden als een strategische bedreiging.

Aquasecurity

Industrielaan 20 -9300Aalst

Betrouwbare brandblusinstallaties. Eén aanspreekpunt voor uw automatische brandblussing : sprinkler – blusgas – blusschuim.

Ansul

Industrialaan 35 -1702Groot-bijgaarden

Ansul is sinds 1947 de expert in brandbeveiliging.Onze diensten bedienen jaarlijks meer dan 40.000 klanten in België.

Devoteam

Belgicastraat 17 -1930Zaventem

Devoteam Belgiumcovers the BeLux market and the top200 companies on this market. We arespecialised in Infrastructure,Security, Networks, Systems, Serviceand System Management and e-BusinessInfrastructure.

Engie Cofely

Koning Albert Ii-laan 30 -1000Brussel 1

Cofely Services geldt vandaag als marktleider in energiebeheer, langetermijntechnischbeheer en facility management in België. Zo ontwikkelt en implementeert de onderneming innovatieve en duurzame oplossingen voor de industrie, infrastructuur- en...

Siemens

Guido Gezellestraat 123 -1654Huizingen

Siemens: wereldwijde specialist in elektrotechniek in de sectoren Industrie, Energie, infrastructure & cities & Gezondheidszorg. De Industry sector is leader voor industriële automatisering, aandrijftechniek, laagspanning, procesanalyse en ...