U zocht op: beveiliging bedrijven

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Obo Bettermann Belgium

Bist 14 -2630Aartselaar

Perfecte oplossingen voor alle domeinen van de elektro-installatietechniek. Dit realiseert de ondernemingsgroep BETTERMANN met een assortiment dat ongeveer 30.000 producten omvat en met meer dan 2.000 medewerkers over de hele wereld.

Fichet Security Solutions Belgium

Leuvensesteenweg 555 -1930Zaventem

Dankzij jarenlange ervaring in de beveiligingswereld, heeft Fichet Security Solutions een ongeëvenaarde expertise op het gebied van veilige opslag van waardevolle goederen, beveiliging van (bedrijfs)terreinen, toegangscontrole en safes.

A-alarm En Slotencentrale

Pieter Coeckestraat 1a -9300Aalst

Bij A-alarm en slotencentrale BVBA.vindt U een schat aan informatie omtrent alarmsystemen, beveiliging in het algemeen en alles over sleutels en sloten.

Kaiser + Kraft

Jan Emiel Mommaertslaan 20 -1831Diegem

Wij bieden u individuele E-business oplossingen die op uw eisen en doelen zijn afgestemd. In meer dan 200 e-projecten met tot 30 verschillende formats en ca. 25 verschillende classificaties konden klanten naar tevredenheid worden bediend.

Stuvex International

Heiveldekens 8 -2550Kontich

U wilt uw installatie en arbeiders beschermen tegen stofexplosies en procesbranden? Zoek niet verder! Want de explosie-experts van StuvEx implementeren en onderhouden beveiligingssystemen tegen stofexplosies en brandbeveiliging in de procesindustrie.

Venerit

Baasrodestraat 202 -9200Dendermonde

Beveiligt en beschermt het netwerk en de data van jouw kmo voor cyberaanvallen. We denken met je mee en stellen oplossingen voor die je vooruithelpen. Jouw netwerk stellen we helemaal op punt en beheren we op afstand.

Samtrans

Helststraat 49 -2630Aartselaar

Samtrans is een koeriersbedrijf gevestigd in Aartselaar. Het familiebedrijf is opgericht door Sam, Lode en Jens Bogaerts. Wij beschikken over meer dan 25 jaar ervaring in de sector en weten dus perfect wat voor u belangrijk is.

Bss Belgium

Zandvoortstraat 21c -2800Mechelen

BSS staat voor BSO Security Solutions: als groothandel beschikken we niet enkel over eer ruim productassortiment, maar ook over de kennis om elke professionele installateur te helpen zoeken naar de beste oplossing.

Apex Systems International

Hermesstraat 6c -1930Zaventem

Bedien met internetdomotica uw TV, verlichting, huishoudtoestellen en andere vanuit uw vakantieverblijf of vanuit uw luie stoel.Zowel in de regio Mechelen en Brussel, maar ook Brugge of Kortrijk komen we graag ter plaatse om een prijs voor uw ...

Worldescrow Belgium

Leopoldstraat 39 -2800Mechelen

Als onafhankelijke derde partij (Trusted Third Party) waakt WorldEscrow Belgium over uw bedrijfskritische activa zoals broncode van software, belangrijke data, wachtwoorden of industriële ontwerpen.

Pittoors Systems

Dreefvelden 12 -2860Sint-katelijne-waver

Dankzij onze jarenlange ervaring in de beveiligingssector, bent U bij ons op het juiste adres voor Uw beveiligingsbehoefte.

G4s Secure Solutions

Koning Boudewijnlaan 30 -1800Vilvoorde

G4S is wereldleider in beveiligingsoplossingen, die specialiseert in het outsourcen van business processen in sectoren waar security en safety risico’s beschouwd worden als een strategische bedreiging.

Ansul

Industrialaan 35 -1702Groot-bijgaarden

Ansul is sinds 1947 de expert in brandbeveiliging.Onze diensten bedienen jaarlijks meer dan 40.000 klanten in België.

Control & Protection

Neerlandweg 25 -2610Wilrijk

Onze missie is om langdurige partnerships op te bouwen met onze klanten door ze de expertise en kwalitatieve oplossingen aan te bieden die ze nodig hebben om de competitie altijd één stap voor te zijn.

Winlin

Heuvelstraat 51 -2620Hemiksem

Giet passie voor computers samen met het idee dat service op ICT geen illusie hoeft te zijn en je krijgt Winlin.

Devoteam

Belgicastraat 17 -1930Zaventem

Devoteam Belgiumcovers the BeLux market and the top200 companies on this market. We arespecialised in Infrastructure,Security, Networks, Systems, Serviceand System Management and e-BusinessInfrastructure.

Buhlmann

Hermesstraat 2 -1930Zaventem

Buhlmann; meer dan 80 jaar ervaring in Rolling Stocks, werktuigmachines en robotintegratie

Engie Cofely

Koning Albert Ii-laan 30 -1000Brussel 1

Cofely Services geldt vandaag als marktleider in energiebeheer, langetermijntechnischbeheer en facility management in België. Zo ontwikkelt en implementeert de onderneming innovatieve en duurzame oplossingen voor de industrie, infrastructuur- en...