U zocht op: beveiliging gebouw

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Vinci Facilities Belgium

Havenlaan 86 C -1000Brussel 1

Als belangrijke speler van Facility Management in België en in Europa, bieden wij alle of een deel van de diensten gebonden aan gebouwen en hun gebruikers, van het multi-technische onderhoud tot het geïntegreerde Facility Management.

De Roeve Installations

Spieveldstraat 41 -9160Lokeren

De Roeve groepeert vijf divisies die op maat industriële diensten leveren voor de meest uiteenlopende sectoren. Elke divisie is gespecialiseerd in een specifiek domein.

Engie Cofely

Koning Albert Ii-laan 30 -1000Brussel 1

Cofely Services geldt vandaag als marktleider in energiebeheer, langetermijntechnischbeheer en facility management in België. Zo ontwikkelt en implementeert de onderneming innovatieve en duurzame oplossingen voor de industrie, infrastructuur- en...

The Belgian

Slozenstraat 66a -1861Wolvertem

Branddetectie , brandbeveiliging, inbraakbeveiliging en toegangscontrole.

Engie Fabricom

Simon Bolivarlaan 34 -1000Brussel 1

Cofely Fabricom is dé Belgische referentie op het vlak van innovatieve technische installaties en diensten voor industriële, energiegerelateerde, tertiaire en infrastructurele markten. Haar expertise omvat een brede waaier van technische disciplines.

Mechanic International

Meersstraat 27 -1730Asse

Mechanic International, beveiligingsspecialist in de bouw-en transportsector, levert al meer dan 15 jaar zowel mechanische,als electronische anti-diefstaloplossingen voor uw machines, material, vrachtwagens en containers.

Spie Belgium

Rue Des Deux Gares 150 -1070Anderlecht

SPIE Benelux levert services en expertise op het gebied van elektrotechniek, werktuigbouwkunde en HVAC-techniek, energie, communicatienetwerken en spoorweginfrastructuur aan industriële, commerciële en institutionele klanten.

Stanley Security Belgium

Egide Walschaertsstraat 16 -2800Mechelen

Als grote en meest betrouwbare beveiligingsexpert in Europa biedt STANLEY Security innovatieve en complete oplossingen. Die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van uw branche en uw bedrijf.

Eda

Trooststraat 22 -1030Schaarbeek

Soval

Lepelstraat 123 -9140Temse

Door onze weloverwogen groepsstructuur en bedrijfsfilosofie geniet ons cliënteel zowel van de voordelen inherent aan kleinere sterk gespecialiseerde bedrijven als van de voordelen inherent aan grotere krachtige partners

Securitas Alert Services

Sint Lendriksborre 3 -1120Brussel 12

De onveiligheid aanpakken door een doeltreffend en nauw partnership met alle ondernemingen en particulieren. Betaalbare totaaloplossingen van hoge kwaliteit aanbieden inzake beveiliging aan alle potentiële klanten in Europa.

Electrify

Geraardsbergsesteenweg 138 -9320Aalst

Trox Belgium

Paapsemlaan 18g -1070Anderlecht

Klantgerichte diensten maken integraal deel uit van de succesvolle ventilatie en airconditioning oplossingen. Onze diensten verbeteren significant de kosten doeltreffendheid van iedere eigendom gedurende zijn bestaan.

Van Buggenhout

Blauwenhoek 104 -1840Londerzeel

Amenagement Et Creation Gallo

Achille Detiennestraat 60 -1030Schaarbeek

Chiwa

Hekkergemstraat 38 -9260Wichelen

Walmar

Dilbeekstraat 85b -1082Sint-agatha-berchem

Heat Control

Achterweidestraat(bor) 55 -2880Bornem

Avotex Brandbeveiliging

Frank Van Dyckelaan 18a -9140Temse

Avotex BV is gespecialiseerd in producten en diensten mbt beveiliging tegen brand.

S.air

Nijverheidslaan 4 -9308Gijzegem

S. Air SVS ontwerpt ontrokingsinstallaties. Ook voorzien wij in ventilatie in tunnels en parkings.