U zocht op: beveiliging gebouwen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Vm Building Solutions

Europalaan 73 -9800Deinze

VM Building Solutions is Europees leverancier van EPDM afdichtingsmembranen, promoot en verdeelt een totaalassortiment producten voor dak en gevel naar de bouw- en dakmaterialenhandelaar in West-Europa. Leverancier zinktoepassingen voor de bouwsector

Elektro Dhaenens

Lange Akkerstraat 44 -9800Deinze

Onze 30 jaar ervaring binnen onze sector heeft ons niet alleen de klassieke installaties leren kennen. We hebben ook de evolutie gezien naar de huidige systemen en technieken. De evoluties binnen ons vakgebied volgen we dan ook op de voet op.

Advices For Technical Systems

Karel De Roosestraat 15 -9820Merelbeke

ATS Groep is een multidisciplinaire technologiegroep die zich specialiseert in het creëren van een duurzame, innovatieve en efficiënte productie- en werkomgeving.

Computer Checkpoint

Kortrijksesteenweg 1090 -9051Sint-denijs-westrem

Computer Checkpoint is al meer dan 20 jaar dé vakhandel inzake informatica, multimedia, telecom én energie; gericht op particulieren, zelfstandigen en bedrijven. Met intussen 6 winkels verzekeren wij een continue bediening en service!

Statamat

Finlandstraat 5a -9940Evergem

In onze ogen gaat brandveiligheid over het beveiligen van mensenlevens, en is het onze voornaamste opdracht een efficiënt en betaalbaar veiligheidssyteem te realiseren dat optimale garanties biedt zowel voor mensen als voor gebouw en inboedel.

General Industrial Assistance Cataro

Wiedauwkaai 52 -9000Gent

Gia Cataro is ontstaan in 1984 en uitgegroeid tot een middelgroot bedrijf actief in de industriële reiniging. Als onderdeel van de XL Service Group of Companies, is dit Gentse bedrijf een begrip geworden in zijn sector.