U zocht op: beveiliging industrie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Domotric

Diestsesteenweg 139 -3210Linden

Domotric is uw partner voor alle facetten van beveiliging tegen inbraak en brand met brandbestrijdingsmiddelen, camerasystemen en toegangscontrole kortom automatisatie. Met reeds 21 jaar ervaring garanderen we een uitstekende service met oog ...

Fichet Security Solutions Belgium

Leuvensesteenweg 555 -1930Zaventem

Dankzij jarenlange ervaring in de beveiligingswereld, heeft Fichet Security Solutions een ongeëvenaarde expertise op het gebied van veilige opslag van waardevolle goederen, beveiliging van (bedrijfs)terreinen, toegangscontrole en safes.

Proatwork

Bedevaartstraat 53 -8700Tielt

Pro@work: artikelen voor de professionele vakman.

Safety Science

Schaarbeekstraat 20 -9120Beveren-waas

Safety Science helpt je de veiligheid op je bedrijfsterrein te verbeteren. Veilig werken is de grootste prioriteit van een bedrijf . We helpen je met onze kennis en advies om de noden en behoeften op gebied van veiligheid in te vullen.

P&l Cleaning

Hanegraefstraat 18 -2050Antwerpen 5

Een hogere kwaliteits- en servicenorm voor de schoonmaak van uw gebouw door strikte opvolging van ons personeelGrondige analyse van de noden van uw bedrijf. Deskundig personeel + constante follow up.Regelmatige bijscholing op gebied van vakkennis

Abba

´tvlot 1 -2280Grobbendonk

Brandbeveiligingsservice voor industri?le complexe.U wenst een snelle, flexibele en betrouwbare service? Dan levert Abba een onbetaalbare meerwaarde bij de realisatie van uw projecten.

Cheyns

Zwingelaarsstraat 7 -8500Kortrijk

Als één van de belangrijkste elektrotechnische groothandels in de Belgische markt biedt Cheyns een uiterst omvangrijk assortiment op vlak van elektro-technische producten voor de elektro-professional.

All Fire Security

ChaussÉe Du Risquons-tout 536 -7700Moeskroen

All Fire Security biedt tal van diverse diensten zoals inbraakbeveiliging, brandbeveiliging, interventieplannen, nazicht en onderhoud van brandbeveiligingsinstallaties (brandblussers, ...).

Marc Van Ackere & Co

Noorwegenstraat 27 -9940Evergem

Bent u op zoek naar een specialist in het inrichten van magazijnen, werkplaatsen en archieven? Bij Marc Van Ackere & Co bent u aan het juiste adres.

Kopal

Ieperstraat 75a -8610Kortemark

Kopal is gespecialiseerd in metalen afsluitingen van alle maten: van tuinomheiningen tot grote schuifpoorten. Het afrasteringsmateriaal onderscheidt zich door zijn kwaliteit en afwerkingsdetails:

Vsk Electronics

Venetielaan 39 -8530Harelbeke

VSK electronics, professionele partner in beveiliging. VSK electronics is al meer dan 30 jaar een toonaangevend bedrijf op gebied van automatische branddetectie, toegangscontrole, camerabewaking, inbraakdetectie en perimeterdetectie.

Huygebaert & Zoon

Brieversweg 65 -8340Moerkerke

BVBA Huygebaert bestaat reeds meer dan honderd jaar. Wij zorgen voor de verkoop, het onderhoud en de herstellingen van traktoren Deutz Fahr, Alsook voor alle machines die u nodig hebt voor de land- en tuinbouw.

Engie Cofely

Koning Albert Ii-laan 30 -1000Brussel 1

Cofely Services geldt vandaag als marktleider in energiebeheer, langetermijntechnischbeheer en facility management in België. Zo ontwikkelt en implementeert de onderneming innovatieve en duurzame oplossingen voor de industrie, infrastructuur- en...

Delimo

Roeselaarsestraat 9a -8890Moorslede

Mobiele verlichting en cameramasten zijn de oplossing voor het beperken van diefstallen en geweld, het opvolgen van je werf of om een overzicht te krijgen van je evenement. Maston werkt een volledig concept uit voor uw tijdelijk project.

Eaton Industries (belgium)

Industrialaan 3 -1702Dilbeek

Eaton is een gediversifieerd powermanagementbedrijf dat energie-efficiënte oplossingen aanbiedt die onze klanten helpen om rendabel hun elektrische, hydraulische en mechanische energie te beheren

Ben-te

Jozef De Veusterstraat 131 -2650Edegem

Smeyers-TU levert en installeert sinds 25 jaar schaarheftafels in de meest verscheidene toepassingen: als goederenlift in gebouwen, in een productie- of verpakkingslijn, als ergonomische werktafel, vast opgesteld of op wielen.

Comelit Group Belgium

Doornveld 170 -1731Relegem

Comelit Group SpA, opgericht in 1956, is een wereldspeler, gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van systemen voor video-deurintercom, camerabewaking, inbraakbeveiliging, domotica, toegangscontrole en brandbeveiliging

Crea Construct

Industrieweg 13 -3720Kortessem

Almasy

Europastraat 14 -2321Meer

Almasy NV produceert en levert sinds 1975 rekken en stellingen voor magazijn- en archiefinrichting. De productie van houten rekken gebeurt in Hoogstraten. Daar bevindt zich ook de voorraad van metalen stellingen, palletrekken en andere opslagsys...

Ansul

Industrialaan 35 -1702Groot-bijgaarden

Ansul is sinds 1947 de expert in brandbeveiliging.Onze diensten bedienen jaarlijks meer dan 40.000 klanten in België.

Euro - Cablage

Dynastiestraat 82 -1982Zemst

Kwaliteitsvolle oplossingen en producten voor projecten in sectoren zoals industrie , energie , tertiaire , bouw, telecom, petrochemie, zonnepanelen , windmolens, gasexplosie risicosites, ...

Bmc

Krommebeekpark 6 -8800Roeselare

BMC staat in voor de realisatie van constructieprojecten in alle industriesectoren, met name in bulk en recycling, houtindustrie, bouwsector, voedingsindustrie en staalindustrie en is gespecialiseerd in intern transport van bulkgoederen. Van eigen...

Sichelschmidt

I.z. Doornpark 21 -9120Beveren-waas

Een gevestigde naam en toonaangevend producent van reachtrucks, stapelaars, heftrucks en pallettrucks. Sichelschmidt ontwikkelt en fabriceert absolute top-kwaliteit. Sichelschmidt levert een volledig gamma conventionele

Kingspan Geisoleerde Panelen

Bouwelven 17 -2280Grobbendonk

Hoogwaardige oplossingen voor duurzame gebouwen, vooruitstrevende technologien en prijswinnende ontwerpen. Dit zijn geen idealen, dit is waar Kingspan voor staat, innovatie en duurzaamheid zijn onze drijfveren

Horckmans

Maanstraat 8b -2800Mechelen

Horckmans is de specialist in de ruime omgeving van Mechelen als het op gassen aankomt.

Goormans Metalen Poorten

Broechemsesteenweg 303 -2560Nijlen

Meester in metalen poorten. Metalen poorten van Goormans nv zijn de perfecte mix van openheid en bescherming. Onze oplossingen bewijzen dat doeltreffende beveiliging prima samengaat met een gastvrije uitstraling.

Coolair

Oude Liersebaan 377 -2570Duffel

Ventilatiesystemen, airconditioning installateurs, koeltechnieken industrie, klimaatregeling installateurs, industriele ventilatiesystemen, luchtdeuren, luchtgordijnen, luchtroosters, luchtverversingssystemen, ventilatieroosters...

Arcom

Zerkegemstraat 23 B -8480Bekegem

De firma Arcom heeft zich sedert 1974 gespecialiseerd in meerdere vormen van elektronische beveiliging.Inbraakbeveiliging - camera bewaking - branddetectie, toegangscontrole en omtrekbeveiliging vormen onze core business.

Aseq

Boomsesteenweg 293 -2610Wilrijk (antwerpen)

Ondertussen groeide ons bedrijf uit tot een beveiligings onderneming met een aanzienlijk marktaandeel in:Camera beveiliging/Alarmsystemen/Toegangs controle/Brandbeveiliging/Video en parlofonieVandaag de dag bieden wij totaal oplossingen voor...

Buhlmann

Hermesstraat 2 -1930Zaventem

Buhlmann; meer dan 80 jaar ervaring in Rolling Stocks, werktuigmachines en robotintegratie

The Belgian

Slozenstraat 66a -1861Wolvertem

Branddetectie , brandbeveiliging, inbraakbeveiliging en toegangscontrole.

A.c. Consortium

Zwaluwenstraat 15 -1000Brussel

Dmfk - De Machine Fabriek Kasterlee

Rode Akkers 2 -2460Kasterlee

De MachineFabriek Kasterlee is er voor al uw metaalbewerkingen, machinebouw, herstellingen, ontwerpen van machines en meer. Frezen, lassen, boren, draaien, alles kan bij ons!

Belgium Id

Toekomstlaan 1 -2170Antwerpen

Informatie over inbraakbeveiliging en winkelbeveiliging kan u hier lezen. Ceulemans Security helpt u graag uw huis of winkel beveiligen. Ceulemans.be - Security, inbraakbeveiliging, winkelbeveiliging.

Buko Constructies

Korte Veerstraat 51 -2840Terhagen

Buko Constructies voor de plaatsing, productie en herstelling van vangrails,. Wij hebben de juiste vangrails voor overheden, professionele klanten, en aannemers van wegenwerken.

Gr Technics

Beemdenstraat 7 -2340Beerse

Ten dienste van de klant om DIRECT verlichting plaatsen. Alsook beveiligen van terreinen en projecten met mobiele licht- en cameramasten.

Dockx Industries

Terbekehofdreef 16 -2610Antwerpen

Dockx Industries - Lombaerts installeert ook industriële scheidingswanden voor de beveiliging en bescherming van uw machines en mensen. Handige afscheidingen zorgen bovendien voor compartimentering. Zo schept u moeiteloos "ruimtes in uw ruimte".

Groothandel Elektro Bossuyt

Kortrijksestraat 153 -8520Kuurne

Elektro Bossuyt te Kuurne is uw groothandel in Elektro. Van industriële verlichting tot domotica, automatisatie en videofonie. Installateurs vinden alle onderdelen bij ons.

F.p.c. Brandbeveiliging

Liebaardstraat 268 -8791Beveren (leie)

F.P.C. is gespecialiseerd in brandbeveiliging.

Securipoint

Koralenhoeve 15 -2160Wommelgem

Wij implementeren bij u hoogtechnologische beveiligingsoplossingen, waarin beveiligingstechnologie en telecommunicatie naadloos geïntegreerd zijn. Met een sterke focus op IP technologie is Securipoint uw partner in security.

Engie Fabricom

Simon Bolivarlaan 34 -1000Brussel 1

Cofely Fabricom is dé Belgische referentie op het vlak van innovatieve technische installaties en diensten voor industriële, energiegerelateerde, tertiaire en infrastructurele markten. Haar expertise omvat een brede waaier van technische disciplines.

Ets. Lamo Import Export

Industriestraat 19 -8755Ruiselede

Uw groothandel voor airco, verwarming , sanitair en welness.

Hwv Facilities

Baron De Pelichystraat 11 -8870Izegem

Hwv facilities uit Izegem is een facilitair bedrijf voor industrie gespecialiseerd in het afbreken van asbest daken, valbeveiliging, metaalconstructies en industriële dakwerken

Somati Fie

Industrielaan 19 A -9320Aalst

Somati FIE, uw partner voor duurzame en ecologische brandbeveiliging sinds 1962, zet zich dagelijks in voor uw brandveiligheid

Strongpoint

Hendrik Van Veldekesingel 150 -3500Hasselt

Vensafe Easy Shopping - Added Profits Search Home About Vensafe News Product information FAQ Vensafe world wide Contact us Vacancies Logon extranet/intranet Largest order ever for Vensafe Vensafe AS has received an order from Coop Norden for 5 millio

Sanilamo

Industriestraat 19 -8755Ruiselede

Bij groothandel Lamo te Ruiselede staat u centraal. Bent u particulier of vakman, ons team wijst u de weg in het uitgebreide gamma aan sanitair en badkamermeubilair. U krijgt deskundig advies over de nieuwste technieken, toepassingen en ...

De Sutter Electronics

Parkstraat 15 -9620Elene

De Sutter Elektronics is een erkende beveiligingsspecialist, die bovendien beschikt over een eigen intern research team. Onze research & development afdeling zorgt voor gepersonaliseerde klantgerichte oplossingen.

Tevean

Industriepark Rostijne 6 -9060Zelzate

Siemens

Guido Gezellestraat 123 -1654Huizingen

Siemens: wereldwijde specialist in elektrotechniek in de sectoren Industrie, Energie, infrastructure & cities & Gezondheidszorg. De Industry sector is leader voor industriële automatisering, aandrijftechniek, laagspanning, procesanalyse en ...

Van Den Nieuwenhof

Diamantstraat 15 -2980Zoersel

Wij zijn een gerenomeerd bedrijf gespecialiseerd in algemene brandbeveiliging. Wij coördineren al uw brandbeveiliging op een professionele manier.

Safe Store

Drie Eikenstraat 661 -2650Edegem

Safe Store is als distributeur van zowel communicatieproducten als intercom en IP componenten alsook producten voor fysische beveiliging zoals intelligente lockers als kogel-brand- en inbraakwerende deuren en wanden.

Security Alarm Systems

Roodebeeklaan 125 -1030Schaarbeek

alarme sas security camera protection vol alarm cambriolage alarme sans fil easy Bosch Siemens Rokonet SAS Security -- Le specialiste de l'alarme soucieux de votre sécurité

Xepos

Jetse Laan 28 -1081Koekelberg

XePOS overbrugt de kloof tussen uw businessprocessen en IT met daadkrachtige IT-oplossingen. Met onze IT-oplossingen zorgen we ervoor dat de processen efficiënter en sneller zullen functioneren.

Industrial Security Systems

Ukkelsesteenweg 314 -1630Linkebeek

I.S.S. 35 JAAR SECURITY MANAGEMENTBent u op zoek naar een vooraanstaand bedrijf in de beveiligingssector dan zijn wij uw aanspreekpunt....

Cebeo

Eugene Bekaertlaan 63 -8790Waregem

Cebeo is als groothandel in alle elektrisch materiaal de schakel tussen de fabrikant en de professionele elektro-installateur en de industrie. Cebeo biedt u producten en technische oplossingen voor de woningbouw, niet-woningbouw en de industrie.

Automation Security Systems

Jan Samijnstraat 31 -9050Gentbrugge

Wij staan al 20 jaar tot uw dienst voor oplossingen op maat voor de automatisatie van uw schrijnwerk. Bovendien zijn wij uw RWA-partner in brandbeveiliging.

G4s Secure Solutions

Koning Boudewijnlaan 30 -1800Vilvoorde

G4S is wereldleider in beveiligingsoplossingen, die specialiseert in het outsourcen van business processen in sectoren waar security en safety risico’s beschouwd worden als een strategische bedreiging.

Lisp-liers Sprinklerbedrijf

Industriestraat 2 -2500Lier

LIERS SPRINKLERBEDRIJF LISP NV Is een flexibel BOSEC erkend sprinklerinstallateur die u een prima service levert voor de studie, advies en montage van sprinklersystemen en aanverwante specifieke dienstverleningen.

Phoenix Contact

Minervastraat 12 -1930Zaventem

Phoenix Contact - de innovatieve marktleider in de industriële aansluittechniek, automatiseringstechniek, elektronische Interfacesystemen en overspanningsbeveiliging. Met toonaangevende verbindings- en automatiseringstechniek

Stuvex International

Heiveldekens 8 -2550Kontich

U wilt uw installatie en arbeiders beschermen tegen stofexplosies en procesbranden? Zoek niet verder! Want de explosie-experts van StuvEx implementeren en onderhouden beveiligingssystemen tegen stofexplosies en brandbeveiliging in de procesindustrie.

Somati Systems

Industrielaan 19 -9320Erembodegem(aalst)

Somati staat voor een geïntegreerde (brand)-beveiliging op maat, voor mens en goed, in een vertrouwensrelatie met de klant en medewerkers, met rendabele groei als doel.

Somati Vehicles

Industrielaan 17 -9320Aalst

SOMATI heeft een jarenlange internationale reputatie opgebouwd als leverancier van producten voor brandbeveiliging en security systemen.

Hd Beveiliging

Chrysantenstraat 101 -8400Oostende

Hd Beveiliging is gespecialiseerd in inbraakbeveiliging, brandbeveiliging, camerabewaking en toegangscontrole in alle sectoren zoals voor particulieren, KMO s, industrie en uw partner in professionele beveiliging

Abc - Domotica Projects

Industriepark Brechtsebaan 1b -2900Schoten

Wij bieden op maat gemaakte domotica aan van de hoogste kwaliteit - al dan niet gecombineerd met een volledige elektrotechnische installatie - met de nadruk op ongeëvenaarde service.

Cuiselec Industries

Van Wesenbekestraat 42 -2060Antwerpen

Een mooie woning verdient een degelijke electrische installatie. Electriciteit die op een professionele manier geplaatst wordt.

B.c.m. - Draaiwerken Metaal

Terbekehofdreef 67 -2610Wilrijk (antwerpen)

B.C.M.-Buelens Constructie Mekaniek uit Wilrijk is reeds jaren uw partner voor alle metaalbewerking.

Obo Bettermann Belgium

Bist 14 -2630Aartselaar

Perfecte oplossingen voor alle domeinen van de elektro-installatietechniek. Dit realiseert de ondernemingsgroep BETTERMANN met een assortiment dat ongeveer 30.000 producten omvat en met meer dan 2.000 medewerkers over de hele wereld.

Almagates

Industriepark-west 75 -9100Sint-niklaas

Belgische Federatie Van De Industrie Van De Medische Technologieen V.z.w.

Koning Albert I Laan 64 -1780Wemmel

Beroepsvereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van medische hulpmiddelen v.z.w.; association professionelle des fabricants, importateurs et distribiteurs de disposifs médicaux a.s.b.l. UNAMEC

Verhelle

E3-laan 69 -9800Deinze

Sinds 1938 kunnen professionelen uit sectoren als industrie, bouw, land- en tuinbouw en evenementen bij ons terecht voor degelijke hef- en hijssystemen. Wij bieden ook warmtegeneratoren en bouwdrogers aan.

De Jonge Luc

Ten Beukeboom(app) 27 -9400Ninove

De Jonge Luc bvba is uw ideale partner voor elektrotechniek en industriële en residentiële elektriciteitswerken.Wij verzorgen al uw elektrische installaties en databekabeling, van ontwerp tot uitvoering op de werf.

Keller Lufttechnik Benelux

Oude Kassei 16 -8791Waregem

Industriele ontstoffing, Mengtechniek, brand en rookbeveiliging.