U zocht op: beveiliging industrie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Abba

´tvlot 1 -2280Grobbendonk

Brandbeveiligingsservice voor industri?le complexe.U wenst een snelle, flexibele en betrouwbare service? Dan levert Abba een onbetaalbare meerwaarde bij de realisatie van uw projecten.

Kingspan Geisoleerde Panelen

Bouwelven 17 -2280Grobbendonk

Hoogwaardige oplossingen voor duurzame gebouwen, vooruitstrevende technologien en prijswinnende ontwerpen. Dit zijn geen idealen, dit is waar Kingspan voor staat, innovatie en duurzaamheid zijn onze drijfveren

Goormans Metalen Poorten

Broechemsesteenweg 303 -2560Nijlen

Meester in metalen poorten. Metalen poorten van Goormans nv zijn de perfecte mix van openheid en bescherming. Onze oplossingen bewijzen dat doeltreffende beveiliging prima samengaat met een gastvrije uitstraling.

Coolair

Oude Liersebaan 377 -2570Duffel

Ventilatiesystemen, airconditioning installateurs, koeltechnieken industrie, klimaatregeling installateurs, industriele ventilatiesystemen, luchtdeuren, luchtgordijnen, luchtroosters, luchtverversingssystemen, ventilatieroosters...

M-tec Energy

Nijverheidsstraat 26 -2570Duffel

Lisp-liers Sprinklerbedrijf

Industriestraat 2 -2500Lier

LIERS SPRINKLERBEDRIJF LISP NV Is een flexibel BOSEC erkend sprinklerinstallateur die u een prima service levert voor de studie, advies en montage van sprinklersystemen en aanverwante specifieke dienstverleningen.