U zocht op: beveiliging industrie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Abba

´tvlot 1 -2280Grobbendonk

Brandbeveiligingsservice voor industri?le complexe.U wenst een snelle, flexibele en betrouwbare service? Dan levert Abba een onbetaalbare meerwaarde bij de realisatie van uw projecten.

P&l Cleaning

Hanegraefstraat 18 -2050Antwerpen 5

Een hogere kwaliteits- en servicenorm voor de schoonmaak van uw gebouw door strikte opvolging van ons personeelGrondige analyse van de noden van uw bedrijf. Deskundig personeel + constante follow up.Regelmatige bijscholing op gebied van vakkennis

Safety Science

Schaarbeekstraat 20 -9120Beveren-waas

Safety Science helpt je de veiligheid op je bedrijfsterrein te verbeteren. Veilig werken is de grootste prioriteit van een bedrijf . We helpen je met onze kennis en advies om de noden en behoeften op gebied van veiligheid in te vullen.

Ben-te

Jozef De Veusterstraat 131 -2650Edegem

Smeyers-TU levert en installeert sinds 25 jaar schaarheftafels in de meest verscheidene toepassingen: als goederenlift in gebouwen, in een productie- of verpakkingslijn, als ergonomische werktafel, vast opgesteld of op wielen.

Kingspan Geisoleerde Panelen

Bouwelven 17 -2280Grobbendonk

Hoogwaardige oplossingen voor duurzame gebouwen, vooruitstrevende technologien en prijswinnende ontwerpen. Dit zijn geen idealen, dit is waar Kingspan voor staat, innovatie en duurzaamheid zijn onze drijfveren

Goormans Metalen Poorten

Broechemsesteenweg 303 -2560Nijlen

Meester in metalen poorten. Metalen poorten van Goormans nv zijn de perfecte mix van openheid en bescherming. Onze oplossingen bewijzen dat doeltreffende beveiliging prima samengaat met een gastvrije uitstraling.

Aseq

Boomsesteenweg 293 -2610Wilrijk (antwerpen)

Ondertussen groeide ons bedrijf uit tot een beveiligings onderneming met een aanzienlijk marktaandeel in:Camera beveiliging/Alarmsystemen/Toegangs controle/Brandbeveiliging/Video en parlofonieVandaag de dag bieden wij totaal oplossingen voor...

Coolair

Oude Liersebaan 377 -2570Duffel

Ventilatiesystemen, airconditioning installateurs, koeltechnieken industrie, klimaatregeling installateurs, industriele ventilatiesystemen, luchtdeuren, luchtgordijnen, luchtroosters, luchtverversingssystemen, ventilatieroosters...

Belgium Id

Toekomstlaan 1 -2170Antwerpen

Informatie over inbraakbeveiliging en winkelbeveiliging kan u hier lezen. Ceulemans Security helpt u graag uw huis of winkel beveiligen. Ceulemans.be - Security, inbraakbeveiliging, winkelbeveiliging.

Securipoint

Koralenhoeve 15 -2160Wommelgem

Wij implementeren bij u hoogtechnologische beveiligingsoplossingen, waarin beveiligingstechnologie en telecommunicatie naadloos geïntegreerd zijn. Met een sterke focus op IP technologie is Securipoint uw partner in security.

Dockx Industries

Terbekehofdreef 16 -2610Antwerpen

Dockx Industries - Lombaerts installeert ook industriële scheidingswanden voor de beveiliging en bescherming van uw machines en mensen. Handige afscheidingen zorgen bovendien voor compartimentering. Zo schept u moeiteloos "ruimtes in uw ruimte".

Safe Store

Drie Eikenstraat 661 -2650Edegem

Safe Store is als distributeur van zowel communicatieproducten als intercom en IP componenten alsook producten voor fysische beveiliging zoals intelligente lockers als kogel-brand- en inbraakwerende deuren en wanden.

Van Den Nieuwenhof

Diamantstraat 15 -2980Zoersel

Wij zijn een gerenomeerd bedrijf gespecialiseerd in algemene brandbeveiliging. Wij coördineren al uw brandbeveiliging op een professionele manier.

Gr Technics

Beemdenstraat 7 -2340Beerse

Ten dienste van de klant om DIRECT verlichting plaatsen. Alsook beveiligen van terreinen en projecten met mobiele licht- en cameramasten.

Stuvex International

Heiveldekens 8 -2550Kontich

U wilt uw installatie en arbeiders beschermen tegen stofexplosies en procesbranden? Zoek niet verder! Want de explosie-experts van StuvEx implementeren en onderhouden beveiligingssystemen tegen stofexplosies en brandbeveiliging in de procesindustrie.

B.c.m. - Draaiwerken Metaal

Terbekehofdreef 67 -2610Wilrijk (antwerpen)

B.C.M.-Buelens Constructie Mekaniek uit Wilrijk is reeds jaren uw partner voor alle metaalbewerking.

Obo Bettermann Belgium

Bist 14 -2630Aartselaar

Perfecte oplossingen voor alle domeinen van de elektro-installatietechniek. Dit realiseert de ondernemingsgroep BETTERMANN met een assortiment dat ongeveer 30.000 producten omvat en met meer dan 2.000 medewerkers over de hele wereld.

M-tec Energy

Nijverheidsstraat 26 -2570Duffel

Lisp-liers Sprinklerbedrijf

Industriestraat 2 -2500Lier

LIERS SPRINKLERBEDRIJF LISP NV Is een flexibel BOSEC erkend sprinklerinstallateur die u een prima service levert voor de studie, advies en montage van sprinklersystemen en aanverwante specifieke dienstverleningen.