U zocht op: beveiliging

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Apex Systems International

Hermesstraat 6c -1930Zaventem

Bedien met internetdomotica uw TV, verlichting, huishoudtoestellen en andere vanuit uw vakantieverblijf of vanuit uw luie stoel.Zowel in de regio Mechelen en Brussel, maar ook Brugge of Kortrijk komen we graag ter plaatse om een prijs voor uw ...

Begelec Security Systems

Wijmenier 4 -1700Dilbeek

Begelec Security met bijna 20 jaarervaring en meer dan 2500 referentiesis gespecialiseerd in:BranddetectieGasdetectieInbraakbeveiligingToegangscontroleCamerabewaking (CCTV)Verhuur en verkoop van professionele geluidsinstallaties.

Seris Security

Telecomlaan 8 -1831Machelen (brab.)

SERIS is één van de grootste spelers in België in de beveiligingssector. De SERIS-groep is de verzamelnaam voor verschillende expertises die worden gecombineerd: Security, Monitoring, Technology, Logistics

Fichet Security Solutions Belgium

Leuvensesteenweg 555 -1930Zaventem

Dankzij jarenlange ervaring in de beveiligingswereld, heeft Fichet Security Solutions een ongeëvenaarde expertise op het gebied van veilige opslag van waardevolle goederen, beveiliging van (bedrijfs)terreinen, toegangscontrole en safes.

Trox Belgium

Paapsemlaan 18g -1070Anderlecht

Klantgerichte diensten maken integraal deel uit van de succesvolle ventilatie en airconditioning oplossingen. Onze diensten verbeteren significant de kosten doeltreffendheid van iedere eigendom gedurende zijn bestaan.

Buhlmann

Hermesstraat 2 -1930Zaventem

Buhlmann; meer dan 80 jaar ervaring in Rolling Stocks, werktuigmachines en robotintegratie

Securitas Brussel

Sint Lendriksborre 3 -1120Brussel 12

Securitas is kennisleider in bewaking en beveiliging. Omdat Securitas oog heeft voor de specifieke veiligheidsbehoeftes van elke klant, kent het bedrijf een duurzame en financieel gezonde groei in 40 landen in Noord-Amerika, Europa, Latijns...

Kaiser + Kraft

Jan Emiel Mommaertslaan 20 -1831Diegem

Wij bieden u individuele E-business oplossingen die op uw eisen en doelen zijn afgestemd. In meer dan 200 e-projecten met tot 30 verschillende formats en ca. 25 verschillende classificaties konden klanten naar tevredenheid worden bediend.

The Belgian

Slozenstraat 66a -1861Wolvertem

Branddetectie , brandbeveiliging, inbraakbeveiliging en toegangscontrole.

Schneider Electric

Dieweg 3 -1180Ukkel

Schneider Electric leidt de digitale transformatie van energiebeheer en automatisering in woningen, gebouwen, datacenters, infrastructuren en industrieën.

Coffral Euro

Eppegemsesteenweg 26 -1850Grimbergen

Coffral is een verhuurbedrijf van bekistings- ondersteunings- en beveiligingsmaterialen. Coffral is goed aangeschreven in de bouwsector. Quasi alle grote en middelgrotebouwbedrijven mogen wij tot onze klanten rekenen.

Fujitsu Technology Solutions

Marie Curiesquare 12 -1070Anderlecht

Fujitsu is een wereldwijde full-service provider van informatietechnologie en communicatie-oplossingen. Van strategische consultancy tot applicatie- en infrastructuuroplossingen en -services.

Devoteam

Belgicastraat 17 -1930Zaventem

Devoteam Belgiumcovers the BeLux market and the top200 companies on this market. We arespecialised in Infrastructure,Security, Networks, Systems, Serviceand System Management and e-BusinessInfrastructure.

International Consultants On Targeted Security-belgium

Bosstraat 30 -1930Zaventem

ICTS Europe Systems Ltd is a leading provider of security systems to the aviation industry, we never stop looking for the next leap ahead in technology,