U zocht op: beveiliging

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Ceulemans Security

Toekomstlaan 1 -2170Merksem (antwerpen)

Als beveiligingsexpert met meer dan 30 jaar ervaring is Ceulemans Security de perfecte match voor uw onderneming. Hebt u nood aan een totaaloplossing in beveiliging, dan bent u bij Ceulemans aan het juiste adres. Wij stemmen onze oplossing perfect af

Adm-elektro

Groenenhoekstraat 35 -2600Berchem (antwerpen)

A.D.M. - Elektro is gespecialiseerd in: inbraakbeveiliging (upgraden van bestaande systemen), CCTV, videofonie, parlofonie en toegangscontrole.

Dmfk - De Machine Fabriek Kasterlee

Rode Akkers 2 -2460Kasterlee

De MachineFabriek Kasterlee is er voor al uw metaalbewerkingen, machinebouw, herstellingen, ontwerpen van machines en meer. Frezen, lassen, boren, draaien, alles kan bij ons!

Safety Science

Schaarbeekstraat 20 -9120Beveren-waas

Safety Science helpt je de veiligheid op je bedrijfsterrein te verbeteren. Veilig werken is de grootste prioriteit van een bedrijf . We helpen je met onze kennis en advies om de noden en behoeften op gebied van veiligheid in te vullen.

Netcon

Tiensestraat 254 -3000Leuven

Onze doelstelling is om als vaste ICT partner onze KMO klanten op een correcte en onafhankelijke manier te kunnen adviseren bij het opzetten en onderhouden van hun ICT infrastructuur.

Bss Belgium

Zandvoortstraat 21c -2800Mechelen

BSS staat voor BSO Security Solutions: als groothandel beschikken we niet enkel over eer ruim productassortiment, maar ook over de kennis om elke professionele installateur te helpen zoeken naar de beste oplossing.

P&l Cleaning

Hanegraefstraat 18 -2050Antwerpen 5

Een hogere kwaliteits- en servicenorm voor de schoonmaak van uw gebouw door strikte opvolging van ons personeelGrondige analyse van de noden van uw bedrijf. Deskundig personeel + constante follow up.Regelmatige bijscholing op gebied van vakkennis

Huygebaert & Zoon

Brieversweg 65 -8340Moerkerke

BVBA Huygebaert bestaat reeds meer dan honderd jaar. Wij zorgen voor de verkoop, het onderhoud en de herstellingen van traktoren Deutz Fahr, Alsook voor alle machines die u nodig hebt voor de land- en tuinbouw.

Kaiser + Kraft

Jan Emiel Mommaertslaan 20 -1831Diegem

Wij bieden u individuele E-business oplossingen die op uw eisen en doelen zijn afgestemd. In meer dan 200 e-projecten met tot 30 verschillende formats en ca. 25 verschillende classificaties konden klanten naar tevredenheid worden bediend.

Fichet Security Solutions Belgium

Leuvensesteenweg 555 -1930Zaventem

Dankzij jarenlange ervaring in de beveiligingswereld, heeft Fichet Security Solutions een ongeëvenaarde expertise op het gebied van veilige opslag van waardevolle goederen, beveiliging van (bedrijfs)terreinen, toegangscontrole en safes.

Altebra

Hasseltkouter 53 -9500Geraardsbergen

Altebra is specialist op het vlak van ontwerp, prefabricatie, installatie en onderhoud van uiterst betrouwbare sprinklersystemen. Daarnaast staat de onderneming voor doelgericht advies en oplossingen voor onder andere beveiligingssystemen,...

New Unigraph

Deken De Bolaan 13 -8970Poperinge

New Unigraph is een jong dynamisch bedrijf dat zich profileert in de Grafische Industrie met activiteiten als graveren, kleefetiketten, belettering, freeswerk, full color, spandoeken, werfborden, stempels ...

Apex Systems International

Hermesstraat 6c -1930Zaventem

Bedien met internetdomotica uw TV, verlichting, huishoudtoestellen en andere vanuit uw vakantieverblijf of vanuit uw luie stoel.Zowel in de regio Mechelen en Brussel, maar ook Brugge of Kortrijk komen we graag ter plaatse om een prijs voor uw ...

Fire! Doors & Projects

De Tonne 105 -9800Deinze

Firedoors is de partner voor het ontwerp van uw brandwerende glasconcepten in hout, staal of aluminium. Uw project behartigen wij van vóór aanbesteding tot aan oplevering, waarna ook onderhoud en nazorg aan bod komen.

Hearsee

Molseweg 57 -2440Geel

HearSee heeft meer dan 20 jaar ervaring in elektronische beveiliging voor particulier, KMO en industrie. Met een kwalitatief aanbod van alarmsystemen, camerabewaking, toegangscontrole en brandpreventie.

Waasland Security

Anthonis De Jonghestraat 36 -9100Sint-niklaas

Waasland Security is een door de Federale Overheid erkende onderneming voor alarmsystemen en camerasystemen.

A-solution

Anthonis De Jonghestraat 36 F -9100Sint-niklaas

Indien gewenst plaatsen wij de systemen volledig zelf. Maar werkuren kosten handenvol geld, daarom functioneren wij meer als raadgevers, terwijl u zelf de pakketten plaatst. Mocht het nodig zijn, staan wij steeds klaar om u de nodige ondersteuning te

Netflow

Burchtstraat 190 -9150Kruibeke

We willen de vertrouwde ICT partner zijn voor KMO’s, die door het implementeren en ondersteunen van op de klant afgestemde ICT infrastructuur de bedrijfsprocessen ondersteunen, door gebruik te maken van de juiste technologische producten en diensten.

Talent-it

Houtdok-noordkaai 12 -2030Antwerpen 3

Talent-IT verenigt talent en bedrijven voor alles wat met IT te maken heeft. We streven voortdurend naar meer vakkennis en betere service zowel in het begeleiden van onze IT`ers als bij het ondersteunen van onze klanten.

Md Group

Metropoolstraat 11 -2900Schoten

MD-Group is sinds 1997 actief opverschillende terreinen, van opleidingvoor brand tot marketing. Daartoebeschikt MD-Group over een trailer- enwagenpark oa. trailers vooropleidingsdoeleinden en marketing, eenVIP-bus voor promotionele doeleinden

G4s Secure Solutions

Koning Boudewijnlaan 30 -1800Vilvoorde

G4S is wereldleider in beveiligingsoplossingen, die specialiseert in het outsourcen van business processen in sectoren waar security en safety risico’s beschouwd worden als een strategische bedreiging.

Ben-te

Jozef De Veusterstraat 131 -2650Edegem

Smeyers-TU levert en installeert sinds 25 jaar schaarheftafels in de meest verscheidene toepassingen: als goederenlift in gebouwen, in een productie- of verpakkingslijn, als ergonomische werktafel, vast opgesteld of op wielen.

Desmidt Electronics

Kalvekeetdijk 215a -8300Knokke

Desmidt Electronics is reeds sedert 1973 een professionele beveiligingsinstallateur en gespecialiseerd in Inbraakbeveiliging, Brandbeveiliging, Camerabewaking, Buitenbeveiliging, Toegangscontrole, Personenbeveiliging & eigen R&D.

Begelec Security Systems

Wijmenier 4 -1700Dilbeek

Begelec Security met bijna 20 jaarervaring en meer dan 2500 referentiesis gespecialiseerd in:BranddetectieGasdetectieInbraakbeveiligingToegangscontroleCamerabewaking (CCTV)Verhuur en verkoop van professionele geluidsinstallaties.

All-key Security

Heldenlaan 55 -9620Zottegem

All Key Security in Gent en Zottegem is dé zaak voor uw beveiliging van A tot Z. Wij bieden een depannageservice van 7/7 dagen. Onze firma is lid van de VSU en is erkend plaatser van S3label.

Dewofire

Engelse Wandeling 2k -8500Kortrijk

Dewofire brandbeveiliging is een toonaangevend brandbeveiliging bedrijf die een totaal oplossing biedt inzake algemene brandpreventie op maat en behoefte van de klant.

Venerit

Baasrodestraat 202 -9200Dendermonde

Beveiligt en beschermt het netwerk en de data van jouw kmo voor cyberaanvallen. We denken met je mee en stellen oplossingen voor die je vooruithelpen. Jouw netwerk stellen we helemaal op punt en beheren we op afstand.

Ades - Antwerp Data Electronic Systems

Bredabaan 209 -2930Brasschaat

Eén van de toonaangevende firma’s in beveiliging. Met 30 jaar grondige ervaring in het plaatsen van systemen in private woningen en bedrijven. Met een eigen onderhoudsteam en 24 op 24 uur service. Indien gewenst zorgen wij voor de aansluiting...

Buhlmann

Hermesstraat 2 -1930Zaventem

Buhlmann; meer dan 80 jaar ervaring in Rolling Stocks, werktuigmachines en robotintegratie

Blok Security Mecanics

Herenthoutseweg 145 -2200Herentals

Blok Security is een klein bedrijf met uitgebreide mogelijkheden en dienstenOnze slogan is niet voor niets " veiligheid en comfort voor woning en bedrijf "Wij bieden u een gamma dat start met het bijmaken van een sleutel tot hetvervangen van...

Electrify

Geraardsbergsesteenweg 138 -9320Aalst

Electro De Leeuw

Krimperslaan 4b -9140Temse

Christof De Leeuw: Algemene electriciteitswerken en domotica

Trustteam

Evolis(kor) 78 -8500Kortrijk

Bij Trustteam kunt u terecht voor een breed, nagenoeg volledig scala aan IT-producten en diensten. Met eigen, volledige redundante datacenters implementeert Trustteam innovatieve en kwalitatieve oplossingen voor kmo’s in de cloud.

Electriciteitswerken Decaigny Freddy

Flanders-fieldweg 36 -8790Waregem

EDF Elekriciteitswerken werd opgericht in 1975 als een eenmanszaak actief in alarminstallaties. Sindsdien groeide het bedrijf uit tot een nv die elektriciteitswerken ontwerpt en uitvoert voor de openbare, de dienstverlenende en de industriële sector.

Cheyns

Zwingelaarsstraat 7 -8500Kortrijk

Als één van de belangrijkste elektrotechnische groothandels in de Belgische markt biedt Cheyns een uiterst omvangrijk assortiment op vlak van elektro-technische producten voor de elektro-professional.

Proclima

Toekomstlaan 16 B P -2900Schoten

Proclima verhuurt en verkoopt gereedschap en ijzerwaren. Sterk in service en assortiment. Uw probleem = onze zorg.

Lock-it

Jasmijnstraat 71 -9920Lovendegem

Idocta

Roger Vansteenbruggestraat 123 -8790Waregem

iDocta is gespecialiseerd in alles wat met documenten heeft te maken. Van het printen en kopiëren ervan tot het scannen, archiveren, back-up en snel terug vinden.

Securitas Brussel

Sint Lendriksborre 3 -1120Brussel 12

Securitas is kennisleider in bewaking en beveiliging. Omdat Securitas oog heeft voor de specifieke veiligheidsbehoeftes van elke klant, kent het bedrijf een duurzame en financieel gezonde groei in 40 landen in Noord-Amerika, Europa, Latijns...

Solar Power Systems

Abtsdreef 143 -2940Stabroek

Zonnepanelen voor bedrijven. De voordelen van zonnepanelen voor bedrijven zijn legio. U voorziet in uw eigen schone energie en creëert ruimte voor investeringen op andere vlakken. Zelf energie opwekken was nog nooit zo eenvoudig.

Cobalt Box

Bredabaan 859 -2930Brasschaat

Bij Cobalt Box kan je terecht voor opslagruimtes op maat in regio Antwerpen. Met vijf vestigingen in Antwerpen is er steeds een opslaglocatie in uw buurt met een ruime keuze aan opslagruimtes. Cobalt Box biedt flexibele huurfo

Marc Van Ackere & Co

Noorwegenstraat 27 -9940Evergem

Bent u op zoek naar een specialist in het inrichten van magazijnen, werkplaatsen en archieven? Bij Marc Van Ackere & Co bent u aan het juiste adres.

Prosafco

Ovenhoek 2 -8800Roeselare

Als distributeur van persoonlijke beschermingsmiddelen streven wij naar kwaliteit door vakmanschap. Ons breed assortiment maken ons de one-stop-shop voor alles wat met persoonlijke veiligheid op het werk heeft te maken.

Aquasecurity

Industrielaan 20 -9300Aalst

Betrouwbare brandblusinstallaties. Eén aanspreekpunt voor uw automatische brandblussing : sprinkler – blusgas – blusschuim.

S.a.s.

Betekomsesteenweg 91 -3130Begijnendijk

Groothandel in automatische poort-en hekopeners. Hoofdverdeler gibidi.Automatisatie van garagepoorten, slagbomen en hekken. Ook videofonie of videoparlofonie. S.A.S. bvba - Draaihekken, Schuifhekken, Garagepoorten, Slagbomen, Toe

Seris Security

Telecomlaan 8 -1831Machelen (brab.)

SERIS is één van de grootste spelers in België in de beveiligingssector. De SERIS-groep is de verzamelnaam voor verschillende expertises die worden gecombineerd: Security, Monitoring, Technology, Logistics

Obo Bettermann Belgium

Bist 14 -2630Aartselaar

Perfecte oplossingen voor alle domeinen van de elektro-installatietechniek. Dit realiseert de ondernemingsgroep BETTERMANN met een assortiment dat ongeveer 30.000 producten omvat en met meer dan 2.000 medewerkers over de hele wereld.

A-safe

Krommebeekstraat 56 -8930Menen

revolutionaire aanrijdbeveiliging zorgt voor ongeëvenaarde bescherming.A-SAFE zorgt voor een veilige werkomgeving

Abba

´tvlot 1 -2280Grobbendonk

Brandbeveiligingsservice voor industri?le complexe.U wenst een snelle, flexibele en betrouwbare service? Dan levert Abba een onbetaalbare meerwaarde bij de realisatie van uw projecten.

Proatwork

Bedevaartstraat 53 -8700Tielt

Pro@work: artikelen voor de professionele vakman.

Mexxcon

Goudberg 2a -9290Overmere

Wij specialiseren ons in bedrijfswageninrichting van A tot Z. Naast de traditionele bedrijfswageninrichting – standaardmodulus of een inrichting op maat – kunnen wij een compleet bodemladesysteem installeren. Instaleren van dakdragers.

Dimex Technics

Rue De L'eglise 42 -4710Lontzen

Droomt u van een comfortabele woning, waar u zich ook perfect veilig voelt? Zonder angst voor brandgevaar? Welkom bij Dimex: in België en Luxemburg de koning van de brandblussers en alle producten die het brandrisico binnen de perken houden.

Zucara

Oosthoek 25 -9968Oosteeklo

ICT consultancy en dienstverlening voor zowel particulieren als kmo`s en zelfstandigen.

Buko Constructies

Korte Veerstraat 51 -2840Terhagen

Buko Constructies voor de plaatsing, productie en herstelling van vangrails,. Wij hebben de juiste vangrails voor overheden, professionele klanten, en aannemers van wegenwerken.

Vm Building Solutions

Europalaan 73 -9800Deinze

VM Building Solutions is Europees leverancier van EPDM afdichtingsmembranen, promoot en verdeelt een totaalassortiment producten voor dak en gevel naar de bouw- en dakmaterialenhandelaar in West-Europa. Leverancier zinktoepassingen voor de bouwsector

Patrick Blancke Slotenmaker

Molenijzer 27 -8200Brugge

Het adres voor al uw hang, sluit en beveiligingswerk in West-Vlaanderen Roeselare, Izegem, Tielt, Kortrijk, Houthulst, Ieper en Torhout, maar ook bij verlies van sleutels.

Netflow Geel

Kleinhoefstraat 8 -2440Geel

We willen de vertrouwde ICT partner zijn voor KMO’s, die door het implementeren en ondersteunen van op de klant afgestemde ICT infrastructuur de bedrijfsprocessen ondersteunen, door gebruik te maken van de juiste technologische producten en diensten.

Rf Technologies

Lange Ambachtstraat 40 -9860Oosterzele

Rf-Technologies is een prominente Europese fabrikant van gespecialiseerde brandwerende oplossingen voor compartimentering en ontroking.

International Consultants On Targeted Security-belgium

Bosstraat 30 -1930Zaventem

ICTS Europe Systems Ltd is a leading provider of security systems to the aviation industry, we never stop looking for the next leap ahead in technology,

Bodet

Avenue Pasteur 19 -1300Wavre

Bodet biedt elke onderneming, dienst of overheidsinstantie een specifieke oplossing aan, gaande van de eenvoudige controle van aanwezigheid tot het beheer van Human Resources.

Lbs Beveiliging

Bouwelsesteenweg 202 -2560Nijlen

Of het nu gaat om inbraakbeveiliging, camerabewaking, branddetectie, toegangscontrole of meer bescheiden veiligheidsaspecten als parlofonie, videofonie of brandkasten, LBS Beveiliging heeft voor u een oplossing op maat.

Flow Technics

´t Walletje 106 -8300Knokke-heist

FLOW combineert en implementeert alle mogelijke technieken in je woning, winkel of bedrijf. Van een alert alarmsysteem tot sfeervolle verlichting of zelfsturende domotica,

Robello

Nachtegalenlaan 49 -2070Burcht

Om U en uw bedrijf zekerheid te garanderen hebben we onze partners en producten zorgvuldig uitgekozen. Je mag niet vergeten dat enkel kwalitatief hoogwaardige producten kwaliteit in het werk kunnen garanderen.

Boon Edam Belux

Welvaartstraat (hrt) 14/1 -2200Herentals

Het combineren van hoge kwaliteit engineering, flexibele ontwerpen, innovatieve producten en zeer complete klantenondersteuning, stelt Boon Edam in staat de grootst mogelijke range van entrees, bestaande uit Handbediende Draaideuren, Automatische ...

Almasy

Europastraat 14 -2321Meer

Almasy NV produceert en levert sinds 1975 rekken en stellingen voor magazijn- en archiefinrichting. De productie van houten rekken gebeurt in Hoogstraten. Daar bevindt zich ook de voorraad van metalen stellingen, palletrekken en andere opslagsys...

Gascomponenten

Pastoor Legrandstraat 27 -3012Wilsele

Gascomponenten geldt als de gespecialiseerde leverancier bij uitstek in de wereld van de regel en beveiligingsapparatuur voor gas. Gascomponenten.be gascomponenten magneetkleppen regelapparatuur gasregelapparatuur gas detectie gasdetectie gasdrukrege

Repro-zaman

Nobels-peelmanstraat 3 -9100Sint-niklaas

Repro Zaman is al meer dan 35 jaar de specialist in alles wat met grootformaat te maken heeft. Wij bieden geavanceerde totaaloplossingen voor grootformaat printen, vouwen, snijden, kopiëren en scannen.

A-alarm En Slotencentrale

Pieter Coeckestraat 1a -9300Aalst

Bij A-alarm en slotencentrale BVBA.vindt U een schat aan informatie omtrent alarmsystemen, beveiliging in het algemeen en alles over sleutels en sloten.

Yaska Belgium

Spiegeldries 2 -9860Oosterzele

Yaska gidst u door het IT-landschap en digitaliseert uw business dankzij analyse & advies, IT-ondersteuning en software development. Wij zetten informatica problemen om in mensentaal en bieden u een eenduidige oplossing die bij uw bedrijf past.

Alfa Solutions

Processiestraat 2 -8790Waregem

Alfa solutions is al meer dan 25 jaar een betrouwbare IT-partner voor heel wat ondernemingen. Onze toekomstgerichte visie en ons langetermijndenken maakt van ons een soliede metgezel voor uw IT-infrastructuur, databescherming, enz.

Sercu Kantooruitrusting En Automatisering

Brugsesteenweg 380 -8800Roeselare

Sercu is uw specialist voor alle benodigdheden op kantoor. Van boekhoudsoftware en ERP systemen tot hardware als printers en computers.

Trox Belgium

Paapsemlaan 18g -1070Anderlecht

Klantgerichte diensten maken integraal deel uit van de succesvolle ventilatie en airconditioning oplossingen. Onze diensten verbeteren significant de kosten doeltreffendheid van iedere eigendom gedurende zijn bestaan.

Elektro Wouters

Bareelstraat 79 -2580Beerzel

Zoekt u een flexibele elektrospecialist met ervaring? Elektro Wouters bouwt al meer dan veertig jaar aan zijn reputatie. Kwaliteit en service aan een eerlijke prijs: dat zijn onze kernwoorden.