U zocht op: beveiliging

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Talent-it

Houtdok-noordkaai 12 -2030Antwerpen 3

Talent-IT verenigt talent en bedrijven voor alles wat met IT te maken heeft. We streven voortdurend naar meer vakkennis en betere service zowel in het begeleiden van onze IT`ers als bij het ondersteunen van onze klanten.

Silta - A Ferranti Company

Romeynsweel 7 -2030Antwerpen 3

Silta bouwt ICT oplossingen op maat die veilig, betrouwbaar en toekomstbestendig zijn. Gespecialiseerd in het verbinden en beheren van netwerken. Cloud-, control- en connect oplossingen.

Profit Protection Services

Noorderlaan 98 -2030Antwerpen

Profit Protection Services biedt een breed productgamma aan zoals bronbeveiliging voor textiel en hard goods, herbruikbare hardtags, hardtags met logo's, camerabewaking, klantentelsystemen en EAS-antennes voor de verschillende bev

Ferranti Computer Systems

Romeynsweel 7 -2030Antwerpen 3

Ferranti Computer Systems levert hoogtechnologische oplossingen en diensten voor e-business netwerkintegratie industriële automatisering en...

Nucleus

Noorderlaan 133 -2030Antwerpen 3

Nucleus is uw betrouwbare partner voor colocation, housing, linux en windows hosting, SSl certificaat, managed en dedicated servers en alle datacenter diensten.

Euphony Benelux

Klipperstraat 15 -2030Antwerpen

Euphony is een betrouwbare leverancier van kwalitatieve en goedkope diensten voor telecom en energie. Ons doel: particulieren én bedrijven zo veel mogelijk laten besparen op kosten voor vaste en mobiele telefonie, internet, elektriciteit en aardgas.

Sercotec Europe

Klein Zuidland 4 -2030Antwerpen

Beveiligingsoplossingen voor kmo`s en industriële markt. Automatisering, brand- en inbraakbeveiliging, intercomsystemen, camerabewaking, datanetwerken, toegangscontrole, tijdregistratie. Totaaloplossingen dankzij korte communicatielijnen.

Verdoolaege

Noorderlaan 117 -2030Antwerpen

Verdoolaege te Antwerpen is de specialist in analoge- en digitale paneelmeters, Contact instrumenten, bargraph aanduiders, stroom- & spanningsformatoren en meettoestellen.

Xylos Computer Center

Noorderlaan 139 -2030Antwerpen

Computers locale netwerken computers netwerken kabels adviesbureau netwerken service datatransmissie netwerksystemen datacommunication netwerken wan netwerken netwerken behuizingen netwerken systeemintegratie computers netwerken databeveiliging netwerke

Elveba Bunkering

Vosseschijnstraat -2030Antwerpen 3

Een van de grote troeven van VANS BUNKERS is zijn bekwaam personeel.

Interseal

Vosseschijnstraat Kaai140 -2030Antwerpen

Interseal Nederlandsdichtingen - slangen - compensatoren ophangsystemen - kunststoffen Françaisjoints - tuyaux - compensateurs - systèmes de fixation - matières synthétiques Englishseals - pipehoses - expansion bellows pipe supports - plastics Noorde

Antwerp

Ha�fastraat 6 -2030Antwerpen 3

Antwerp DC is het eerste High-Density datacenter in Antwerpen. Onze infrastructuur voldoet aan alle eisen voor het Tier IV getuigschrift. U rekent erop dat uw servers dag en nacht op volle toeren draaien.

Port Real Estate Solutions

Noorderlaan 121 -2030Antwerpen

Onze missie is u storage en solutions op maat aan te bieden. Met een rijk aanbod aan opslaglocaties, bijpassende logistieke diensten en opslagfaciliteiten.

Bandera

Noorderlaan 72 -2030Antwerpen

Garage Kant Antwerpen

Schouwkensstraat 5 -2030Antwerpen

Wij richten ons op professionele toepassingen in het weg- en watertransport. Wij opereren zelfstandig als hoofddealer van Volvo Trucks en Volvo-Penta. Daarnaast doen wij service op Volvo Bus, en verdelen Nissan Trucks.

Stork Technical Services Belgium

Oosterweelsteenweg 57 -2030Antwerpen 3

Stork T.S. zorgt voor optimale prestaties in de chemie-, olie-, gas-, energie-, spoorweg-, voedsel- en farmaceutica-industrie. We bieden sterk geschoolde specialisten voor onderhoudswerken op locatie met langetermijnadvies voor uw riskmanagement.

Laminaatreus

Kotterstraat -2030Antwerpen

LaminaatReus is een gevestigde waarde op de Belgische markt en marktleider inzake online laminaatverkoop.

Alpha

Ekerse Steenweg 6 -2030Antwerpen

All Print

Noorderlaan 139 -2030Antwerpen 3

Kgh Belgium

Noorderlaan 133 -2030Antwerpen

Garage Kant Olen

Schouwkensstraat 5 -2030Antwerpen

Las-service Groep

Boterhamvaartweg 2 -2030Antwerpen

De Jongh

Noorderlaan 81 -2030Antwerpen

Poederlakkerij De Jongh NV E N T E R linken ligging wat doen we wie zijn we foto's gastenboek

Cetem Containers (belgium)

Luithagen-haven 9 -2030Antwerpen 3

Cetem Containers is reeds jaren actief in de verkoop, verhuur en ombouw van stalen zeecontainers. Wij bieden hiervoor zowel nieuwe als tweedehands containers aan.

Select Human Resources

Noorderlaan 147 -2030Antwerpen

Select Human Resources is een internationale organisatie die gespecialiseerd is in de rekrutering en selectie van (hoog)gekwalificeerd en ervaren personeel voor tijdelijke en vaste functies.

Hugo De Jongh

Noorderlaan 81 -2030Antwerpen

Onafhankelijk familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring maatwerk uit eigen werkhuis ontwikkelen van liften op maat voor elk gebouw