U zocht op: beveiliging

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Obo Bettermann Belgium

Bist 14 -2630Aartselaar

Perfecte oplossingen voor alle domeinen van de elektro-installatietechniek. Dit realiseert de ondernemingsgroep BETTERMANN met een assortiment dat ongeveer 30.000 producten omvat en met meer dan 2.000 medewerkers over de hele wereld.

Samtrans

Helststraat 49 -2630Aartselaar

Samtrans is een koeriersbedrijf gevestigd in Aartselaar. Het familiebedrijf is opgericht door Sam, Lode en Jens Bogaerts. Wij beschikken over meer dan 25 jaar ervaring in de sector en weten dus perfect wat voor u belangrijk is.

Planetaria

Antwerpsesteenweg 124 -2630Aartselaar

Online backup Backup24 Online Backup Online backup

Protime

Kontichsesteenweg 54 -2630Aartselaar

Protime werd opgericht in 1995 en is uitgegroeid tot marktleider op het gebied van tijdregistratie en personeelsplanning

Bondis

Cleydaellaan 16 -2630Aartselaar

BONDIS bvba is distributeur van smeermiddelen en technische onderhoudsproducten. Wij leveren industriële smeermiddelen, teflon olie & teflon vetten, voedingsgeschikte smeermiddelen en een groot aantal industriële onderhoudsproducten en MRO producten.

Telelinq

Vluchtenburgstraat 13 -2630Aartselaar

TelelinQ is een groep van 5 dynamische technologiebedrijven, actief in telecom en beveiliging. Ze hebben een gezamenlijk doel hoogwaardige en toekomstgerichte telecom bieden aan kleine, middelgrote en grote ondernemingen.

H.i.t.s. Acrotechnology

Vluchtenburgstraat 1a -2630Aartselaar

HITS heeft zich sinds haar oprichting eind jaren tachtig gespecialiseerd in het domein van veiligheid bij werken op hoogte en in besloten ruimten.

Sgi Compliance

Vluchtenburgstraat 13 -2630Aartselaar

Creëren vaneen veilige werk- en woonplekvia asbestinventaris,sloopopvolging enwerfbegeleiding

Adi-gardiner

Helststraat 150 -2630Aartselaar

Gardiner Security NV/SA Welcome to the website of ADI-GARDINER Belgium. Please make your language selection below. If you are a visitor from outside Belgium, you may visit the Gardiner Group website at: www.adi-gardiner.com Nederlands Français