U zocht op: beveiliging

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Koma Software

Armand Thiérylaan 15 -3001Leuven

Dienstenleverancier voor interactieve websites en e-commerce.

Sleutel - Dienst - Express

Tiensesteenweg 46 -3001Heverlee

Als KMO gespecialiseerd in inbraakbeveiliging, staan wij zowel particulieren, bedrijven als overheidsdiensten met raad en daad bij voor het ontwikkelen van een optimaal veiligheidsconcept voor hun woningen of gebouwen.

B.a.

Philipssite 5 -3001Leuven

BA is een consultancy bedrijf dat zich bezighoudt met het conceptualiseren, bouwen, beheren en troubleshooten van ICT-, netwerk en security oplossingen.

F-secure

Interleuvenlaan 62zone2 -3001Leuven

Snps Belgium

Technologielaan 11 -3001Leuven

De technologie van Synopsys vormt de kern van innovaties die onze manier van werken en spelen veranderen. Autonome voertuigen. Kunstmatige intelligentie. The Cloud. 5G. Deze doorbraken luiden het tijdperk van Smart, Secure Everything in.

Critter

Naamsesteenweg 145 -3001Leuven

Is een ICT Consulting bedrijf dat gespecialiseerd is in Open Source Oplossingen. Wij kunnen hulp bieden bij applicaties op maat, integraties , beveiliging, netwerk en computers.

Jungheinrich

Esperantolaan 1 -3001Heverlee

Reeds meer dan 50 jaar heeft Jungheinrich zich ontwikkeld tot producerende, logistieke dienstverlener. Dankzij deze ervaring kunnen wij onze klanten alles-omvattende oplossingen voor vrijwel elk logistiek vraagstuk aanbieden.

Enlucid

Marie Popelinlaan 3 -3001Leuven

Enlucid provides consulting services in two fields: Management Consulting and ICT Business Consulting.

Vekmo

Geldenaaksebaan 458 -3001Leuven

VEKMO is één van de grootste Bouwveiligheidsadviesbureaus in België en is actief in de domeinen Veiligheidscoördinatie, Safety Consulting en Asbest Expertise.

Bom-be

Interleuvenlaan 62 -3001Heverlee

Bom-Be is een jong en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het opsporen van oorlogsmunitie in de (water)bodem

Bedrijvencentrum Leuven

Interleuvenlaan 62 -3001Heverlee

Het Bedrijvencentrum Leuven stelt aan startende ondernemers moderne kantoren ter beschikking met een mogelijkheid tot uitgebreide dienstverlening op basis van gedeelde kosten. Le Centre d`entreprises Leuven met à la disposition des jeunes entrepreneu