U zocht op: beveiliging

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Electriciteitswerken Decaigny Freddy

Flanders-fieldweg 36 -8790Waregem

EDF Elekriciteitswerken werd opgericht in 1975 als een eenmanszaak actief in alarminstallaties. Sindsdien groeide het bedrijf uit tot een nv die elektriciteitswerken ontwerpt en uitvoert voor de openbare, de dienstverlenende en de industriële sector.

Cheyns

Zwingelaarsstraat 7 -8500Kortrijk

Als één van de belangrijkste elektrotechnische groothandels in de Belgische markt biedt Cheyns een uiterst omvangrijk assortiment op vlak van elektro-technische producten voor de elektro-professional.

Belintra

Aalbroekstraat 3 -9890Semmerzake

Belintra is een alomvattende dienstverlener van slimme en veilige logistieke oplossingen voor de verschillende afdelingen binnen ziekenhuizen en andere zorginstellingen.

Proatwork

Bedevaartstraat 53 -8700Tielt

Pro@work: artikelen voor de professionele vakman.

Vsk Electronics

Venetielaan 39 -8530Harelbeke

VSK electronics, professionele partner in beveiliging. VSK electronics is al meer dan 30 jaar een toonaangevend bedrijf op gebied van automatische branddetectie, toegangscontrole, camerabewaking, inbraakdetectie en perimeterdetectie.

Benoit Elektronika

Lindestraat 59 -8790Waregem

Benoit Elektronika is reeds sedert 1976 een professionele beveiligingsinstallateur en gespecialiseerd in Inbraakbeveiliging, Brandbeveiliging, Camerabewaking, Buitenbeveiliging, Toegangscontrole, Personenbeveiliging & eigen R&D.

Aquaflam

Nijverheidslaan 62 -8540Deerlijk

Sedert tientallen jaren biedt Aquaflam totaaloplossingen aan in brandbeveiliging. Ons uitgebreid gamma omvat o.m. brandblusapparaten, haspels, slangen, hydranten, detectiesystemen, automatische blussystemen, sprinklerpompsystemen en tal van...

Mylle Security & Partners

Laagstraat 24 -8800Roeselare

Een compleet aanbod in beveiliging van bedrijven, kantoren, winkels en werven. Camerabewaking, alarminstallaties, toegangscontrole en brandbeveiliging volledig aangepast aan jouw bedrijfspand. Handig in gebruik en uiterst effectief tegen inbraak!

It Works

Soenenspark 35 -9051Sint-denijs-westrem

I.T. Works is de toonaangevende organisator van seminars en workshops over de belangrijkste IT en ICT problemen vandaag. Wij bieden o.a. training en opleidingen aan over requrements management, BI, architectuur, social media en IT management.

Trustteam

Evolis(kor) 78 -8500Kortrijk

Bij Trustteam kunt u terecht voor een breed, nagenoeg volledig scala aan IT-producten en diensten. Met eigen, volledige redundante datacenters implementeert Trustteam innovatieve en kwalitatieve oplossingen voor kmo’s in de cloud.

Heyerick Alles Voor Werf En Werk

Steenweg Deinze 193 -9810Nazareth

Heyerick bij ons vindt u alles voor werf en werk!