U zocht op: bewaking kantoren

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Fichet Security Solutions Belgium

Leuvensesteenweg 555 -1930Zaventem

Dankzij jarenlange ervaring in de beveiligingswereld, heeft Fichet Security Solutions een ongeëvenaarde expertise op het gebied van veilige opslag van waardevolle goederen, beveiliging van (bedrijfs)terreinen, toegangscontrole en safes.

Apex Systems International

Hermesstraat 6c -1930Zaventem

Bedien met internetdomotica uw TV, verlichting, huishoudtoestellen en andere vanuit uw vakantieverblijf of vanuit uw luie stoel.Zowel in de regio Mechelen en Brussel, maar ook Brugge of Kortrijk komen we graag ter plaatse om een prijs voor uw ...

Jobmatch

Internationalelaan 55 F -1070Anderlecht

Het talent vinden waarmee u verder groeit. En om dat te doen moeten we een perfecte match realiseren tussen een kandidaat en uw openstaande functies. Of zoals onze naam het zegt: een jobmatch vinden.

Seris Security

Telecomlaan 8 -1831Diegem

Veiligheidsagenten staan in voor de fysieke beveiliging van personen en goederen en voeren bewakings-en controleopdrachten uit. Vertrouw Seris uw mobiele bewaking toe, openings-en sluitingsrondes van uw bedrijf en preventieve controlerondes op uw ...

G4s Secure Solutions

Koning Boudewijnlaan 30 -1800Vilvoorde

G4S is wereldleider in beveiligingsoplossingen, die specialiseert in het outsourcen van business processen in sectoren waar security en safety risico’s beschouwd worden als een strategische bedreiging.

Schneider Electric

Dieweg 3 -1180Ukkel

Schneider Electric leidt de digitale transformatie van energiebeheer en automatisering in woningen, gebouwen, datacenters, infrastructuren en industrieën.

Proximus

Koning Albert Ii Laan 27 -1030Schaarbeek

Belgacom is in België de leidende telecomoperator zij beheert en ontwikkelt allt types van telecommunicatieoplossingen gaande van nationale en spraak- tot allerhande datadiensten...

Securitas Alert Services

Sint Lendriksborre 3 -1120Brussel 12

De onveiligheid aanpakken door een doeltreffend en nauw partnership met alle ondernemingen en particulieren. Betaalbare totaaloplossingen van hoge kwaliteit aanbieden inzake beveiliging aan alle potentiële klanten in Europa.

overtoom International Belgium

Industrielaan 30 -1740Ternat

Alles wat u nodig heeft voor kantoor, magazijn, werkplaats en terrein. 40.000 artikelen uit voorraad, snel en volgens afspraak.

Keymarks

Opaallaan 11 -1030Brussel 3

Keymarks is uw ideale partner in de bescherming van uw merken, modellen en alle aspecten van intellectuele eigendom.

Manutan

Bergense Steenweg 1424 -1070Anderlecht

Manutan-Overtoom is marktleider in de bevoorrading van gebruiksgoederen voor industrie, magazijn, werkplaats en kantoor. Manutan-Overtoom levert een zeer breed productaanbod, scherpe inkoopprijzen en een persoonlijke dienstverleni

Safety Belgian Company

Brouwerijstraat 43 -1630Linkebeek

Sinds 1984 jaar is Sabelco gespecialiseerd in import en distributie van elektronisch beveiligingsmateriaal.

Visiomedia

Avenue Mercator 3 -1300Wavre

Econocom Managed Services

Leuvensesteenweg 510 -1930Zaventem

De experts binnen al onze activiteiten hebben inzicht in de zakelijke behoeften van al onze contacten, zij analyseren de verschillende standpunten en bedenken, bouwen en financieren de digitale oplossingen die onze klanten nodig hebben.

Unity Group

Louizalaan 231 -1050Brussel

Chubb Security Systems

Alfons Gossetlaan 28 -1702Dilbeek

Chubb Security Systems is gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van Alarmsystemen, Toegangscontrole, Camerabewaking, Branddetectie, Videoparlofonie en Building Management Systemen.

P - Line

Kraakbessenlaan 2 -1652Beersel

P-line verdeelt audio(-distributie) & LED verlichting producten voor toepassingen in bvb keuken & badkamer, woning, winkel, showroom, kantoor, ontspannings- & verzorgingscentra, industrie

Espace-security

Fabriekstraat 78 -1601Sint-pieters-leeuw

Wij streven ernaar om een luisterend te bieden en uw verwachtingen om te zetten naar een efficiënt veiligheidsbeheer op maat van uw levenswijze.

Visio-id

Avenue Léopold 27 -1330Rixensart