U zocht op: bewakingscamera

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Gi.bi.di. Benelux

Corsicalaan 24 -2950Kapellen

Officiële website Gi.Bi.Di. Poortopeners in de Benelux Gi.Bi.Di. poortopeners Benelux Gi.Bi.Di.,GIBIDI,automatisatie,poortopener,schuifhek,draaihek,garagepoort,slagboom,sturingskasten,afstandsbedieningen,ontvangers,antennes,parlofoons,videofoons,demo

Electro De Leeuw

Krimperslaan 4b -9140Temse

Christof De Leeuw: Algemene electriciteitswerken en domotica

Sds

Oudegemse Baan (oud) 13 -9200Dendermonde

SDS staat voor ´Smartly Developed Security´ én voor de initialen van zaakvoerder en oprichter Steven De Smet. Wij brengen intelligente veiligheidsoplossingen aan voor particulieren, kmo’s en grotere bedrijven.

De Roeve Installations

Spieveldstraat 41 -9160Lokeren

De Roeve groepeert vijf divisies die op maat industriële diensten leveren voor de meest uiteenlopende sectoren. Elke divisie is gespecialiseerd in een specifiek domein.

Electrify

Geraardsbergsesteenweg 138 -9320Aalst

Vander Elst

Oostvaartdijk 42 -1850Grimbergen

VANDER ELST meer dan 25 jaar aanwezig op de markt biedt een compleet aanbod van innovatieve elektrotechnische producten van hoge kwaliteit.Gespecialiseerd in de verdeling van de elektrotechnische apparatuur via een netwerk van groothandelspartners

Domomatic

Professor Van Vaerenberghstraat 11 -9400Ninove

Domomatic is opgericht door Willy Rombaut, met de bedoeling zich te specialiseren in domotica ontwikkelingen. Naast domotica zijn we ook gespecialiseerd in beveiliging al dan niet gecombineerd met toegangscontrole, alsook videobewaking.

E.v.a. Security Systems

Leuvensesteenweg 198 -1932Sint-stevens-woluwe

Veiligheid securitysystemen, diefstalpreventie, alarm- en beveiligingssystemen, camerabewaking, toegangscontrole, ontwerp, installatie en onderhoud van alarmsystemen.

Inbraakveilig

Zeelsebaan (gre) 96 -9200Dendermonde

De Spartaanse krijger is de trotse vaandeldrager van onze beveiligingsdiensten. Een onverschrokken beschermer van wat hem én anderen toebehoort. Dat is ook onze ambitie: jouw woning optimaal beschermen tegen diefstal, inbraak en brand.

Cobra Technology

Everbroekveld 9 -9420Aaigem

Cobra Technology is actief in 5 vakgebieden: branddetectie, inbraakbeveiliging, camerabewaking, toegangscontrole en medische security

Relaitron

Birminghamstraat 110 -1070Anderlecht

Jaarlijks worden in België meer dan 10.000 branden aangegeven. Een brand berokkent niet alleen materiële schade (schade aan gebouwen, infrastructuur, opgeslagen goederen en andere), maar kan ook menselijke schade veroorzaken.