U zocht op: bewerkingen metaal

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Belgian Laser Company - Blc

Bredastraat 149 -2060Antwerpen 6

BLC uw partner in het Antwerpse voor precisie lasersnijden van plaatmateriaal, las- en montagewerk, plooien, boren, tappen, graveren, trommelen, glasparelstralen, enz. BLC FAST! is onze 24/24u expressdienst voor uw dringende stukken.

Laswerken Nys

Centrum-zuid 1048 -3530Houthalen-helchteren

Laswerken Nys, uw specialist in inox maatwerk, realiseert sedert 1989 uw “metaal”interieurproject met alle aandacht voor perfectie en originaliteit zoals u het wenst.

All-inparts

Steenkaaistraat 10 -9200Dendermonde

Vinck bvba installeert, repareert en onderhoudt mechanische installaties voor tal van bedrijven in diverse branches. Zo werken wij voor industriële slachterijen, bakkerijen, papier- en kartonproducenten en zelfs voor bedrijven in de zware industrie.

Metaalkonstructie De Clercq

Zwaarveld 11a -9220Hamme (vl.)

Enkele van onze specialiteiten zijn: industriebouw - staalbouwwoning, Stalen liggers, kolommen, allerei ondersteuningen voor de bouwindustrie, totaalontwerp en realisatie van brandstofdepots, plaatsen van tanks, leidingswerk, pompen en toebehoren...

Precisie Mekaniek Ronse

Olifantstraat 17 A -9600Ronse

Met een succesvolle historiek van bijna 100 jaar heeft PMR zich ontwikkeld tot een partner in industrieel maatwerk met een waaier aan diensten die moeilijk te evenaren valt.

Erosion Vanthieghem

Wezestraat 8a -8850Ardooie

Erosion Vanthieghem / EroVa is een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in kwalitatief en hoognauwkeurig draadvonkwerk.Onze klanten kunnen bij ons terecht vanaf ontwerp tot aan het meetrapport, gepaard met alle nodige tussenstappen.

Melis

Frederik Burvenichstraat 138 -9050Gentbrugge

Melis nv. uw partner voor gieterij, non-ferro metalen, plaatbewerking, constructie en allerlei specialiteiten voor de bouwnijverheid. Gespecialiseerd in het vervaardigen van metaalproducten op maat.

Amw Industry

Elzasweg 12 -2030Antwerpen

AMW Industry BVBA is een mechanisch atelier gespecialiseerd in het vervaardigen en herstellen van onderdelen voor industrie en scheepvaart.

Bontemps & Câ°

Buyssestraat (cyriel) 80 -1800Vilvoorde

Bij Bontemps & Co zit u dus goed voor alle professionele metaalbewerkingen. We bieden u het beste vakmanschap, maar verzekeren ook een kwalitatieve en snelle service

B.c.m. - Draaiwerken Metaal

Terbekehofdreef 67 -2610Wilrijk (antwerpen)

B.C.M.-Buelens Constructie Mekaniek uit Wilrijk is reeds jaren uw partner voor alle metaalbewerking.

Almasy

Europastraat 14 -2321Meer

Almasy NV produceert en levert sinds 1975 rekken en stellingen voor magazijn- en archiefinrichting. De productie van houten rekken gebeurt in Hoogstraten. Daar bevindt zich ook de voorraad van metalen stellingen, palletrekken en andere opslagsys...

Alnapress

Hille 184b -8750Wingene

AlnaPress, uw krachtige partner in industrieel persen

Onderhoud En Herstelling Machines -atelfond

Kelderbeemd 12 -2470Retie

Hebt u nieuwe machineonderdelen nodig Of wilt u voor uw nieuwe machine specifieke mechanische onderdelen laten bouwen U moet uw machine herstellen Of u wilt ze laten onderhouden Atelfond onderhoudt en herstelt al uw machinewerk.

Lesage Metaalconstructie

Zwevegemstraat 124 -8553Otegem

Een industrieel metaalconstructiebedrijf met jaren expertise in alle mogelijke metaal- en plaatbewerkingen.

Pollers En Zonen

Dellestraat 3 -3550Heusden

POLLERS NV is een toeleverancier en machines en onderdelen worden uitgevoerd volgens het ontwerp, de tekeningen of de vraag van de klant.

Novalux Products

Theodor Kla¼berstraat 6 -7711Dottenijs

Metafox

Stationsstraat 176 -8850Ardooie

Fabrikant functioneel meubilair: klaptafeltafels, plooitafels, stoelen, klapstoelen,plooistoelen, stapelstoelen, banketstoelenconferentiestoelen, podia voor verhuur,hotelinrichting, feestzalen, vergaderzalenconferentiezalen, polyvale

Mondiale

Gentsesteenweg 311 -9240Zele

Erkend leverancier van de meest vooraanstaande merken van nieuwe en tweedehands metaalbewerkingsmachines.

Walter Benelux

Romboutsstraat 3 -1932Zaventem

Groothandel In Gereedschapswerktuigen

Lasertek

Jubellaan 76 -2800Mechelen

Onze specialiteiten liggen in het domein van het industrieel versnijden van platen, buizen en profielen via CO2- lasers en hogedruk-waterstraalsnijmachines.Aangevuld en versterkt door bewerkingen zoals CNC-plooien, lasverbindingen en...

Tempac

Diamantstraat (hrt) 2 -2200Herentals

Graag voeren wij voor u volgende metaalbewerkingen uit: Lasersnijden, waterjetsnijden, laserlassen, buislasersnijden, plooien, tig-lassen, boren, tappen.

Demival

Machelenstraat 169 -9800Deinze

Demival is een beschutte werkplaats in Deinze.U kan bij ons terecht voor o.a. verpakken, bestukken van printplaten, elektro- en technische montage, metaal- en kunststofbewerking, groendienst en opkuis van gebouwen en terreinen evenals uitwerk.

V.a.c. Machines

Kleine Pathoekeweg 13-15 -8000Brugge

Met V.A.C. MACHINES kiest u voor een betrouwbare partner, dit kan u navragen bij één van onze vele tevreden klanten. Al de geleverde machines en lasersystemen zijn door het team van V.A.C. MACHINES geïnstalleerd en onderhouden.

Ronox

Industriepark 1247 -3545Halen

Bouwen volgens speciale vormen of afmetingen, zodat alles perfect aan de gestelde eisen voldoet.

Mmarkt- Machinemarkt Belgie

Kelderbeemd 11c -2470Retie

MachineMarkt Retie zorgt voor alle metaalbewerkingsmachines voor uw bedrijf. Verkoop van boormachines, tweedehandsmachines, zaagbladen, draaibanken, slijpmachines, metaalbewerkingsmachines en meer!

Haesevoets

Daelemveld 1041 -3540Herk-de-stad

De productie van kleine en grote series omvat meer dan enkel metaalverwerking. Haesevoets nv kan putten uit meer dan 35 jaren ervaring, een geavanceerd machinepark en last but not least totale toewijding van een gespecialiseerd team medewerkers.

Thyssenkrupp Materials Belgium

Brandstraat 11 -9160Lokeren

ThyssenKrupp Christon, uw multi-metal dealer, is een van de belangrijkste verdelers van rvs, aluminium en verschillende staalsoorten (stalen buizen, gereedschapsstaal, constructiestaal, metalen voor de luchtvaart, special alloys, fluid power) ...

R. P. Detavernier

Helmstraat 57b -2140Borgerhout (antwerpen)

Metaalbewerking R.P. Detavernier staat garant voor een optimale kwaliteit en nauwkeurigheid. Voor al uw draaiwerk en freeswerk.

Metaalconstructie Vanderscheuren

Heernisse(d) 7 -8600Diksmuide

Metaalconstructie VANDERSCHEUREN is een flexibel metaalverwerkend bedrijf dat door zijn vakmanschap en ervaring het perfecte product op maat en in opdracht van de klant kan produceren.Sterk gediversifieerd machinepark

Constructie Demyttenaere

Hazebeekstraat 11 -8531Harelbeke

Construx wil de bevoorrechte partner zijn van prefabricatiebedrijven voor al hun mallen en bekistingssystemen voor balken, kolommen, plinten, vloeren, .....

Bmc

Krommebeekpark 6 -8800Roeselare

BMC staat in voor de realisatie van constructieprojecten in alle industriesectoren, met name in bulk en recycling, houtindustrie, bouwsector, voedingsindustrie en staalindustrie en is gespecialiseerd in intern transport van bulkgoederen. Van eigen...

Raytech

Dirk Martensstraat 3a -8200Brugge

Raytech is een Belgische toeleverancier gespecialiseerd in de productie van complexe onderdelen. Deze onderdelen worden geproduceerd door middel van lasertechnologie. Hoge nauwkeurigheid staat hierbij altijd centraal.

Huygebaert & Zoon

Brieversweg 65 -8340Moerkerke

BVBA Huygebaert bestaat reeds meer dan honderd jaar. Wij zorgen voor de verkoop, het onderhoud en de herstellingen van traktoren Deutz Fahr, Alsook voor alle machines die u nodig hebt voor de land- en tuinbouw.

Bervoets Metaalconstructies

Industrieweg 23 -3980Tessenderlo

Lasconstructies in staal , aluminium, en RVSHerstellingen aan staalconstructiesAlle plaatbewerkingen: knippen, plooien, ponsenDiverse zaagwerken

Freal Metaalbewerking

Lichtenberglaan 2057 -3800Sint-truiden

Rondslijpen, Vaksnijwerk CNC Freeswerk CAD-CAM, Laswerken Draadvonken, vonken Matrijzenbouw.

Diametal

Gareelmakersstraat 10 -2200Herentals

Uw partner in de productie van fijnprecisie mechanische onderdelen in metaal en kunststof. We zijn gespecialiseerd in het maken van stukwerk en middelgrote series op CNC gestuurde, draai-,frees-,slijp- en draadvonkmachines.

Mecatronix

Weiveldlaan 43 -1930Zaventem

metaalwerken, metaalconstructies, omheiningen, afsluitingen, poorten automatisering, trappen, metaalbewerking, plaatbewerking, hekken, hekwerken, algemene lasconstructie, staal, inox, aluminium, bouwsmeedwerk, metaalsnijden, lasersnijden, CNC-frezen

Alle Inox-, Aluminium-, Metaalwerken Geert Claeys

Kwatrechtsteenweg 110 -9230Wetteren

Geert Claeys is al jaren gespecialiseerd in het uitvoeren van alle inox-, aluminium- en metaalwerken voor alle mogelijke toepassingen. Met zijn jarenlange ervaring en kennis is zelfwerkend patroon Geert Claeys graag uw partner.

Metaalbedrijf Nys

Ambachtelijke Zone De Waerde 2097 -3520Zonhoven

Metaalbedrijf Nys nv is gespecialiseerd in bijzondere staalconstructies. Hoe gedetailleerd of technisch uw ontwerp ook is, Nys vertaalt het in een hoogwaardig product. Verfijnd hekwerk en poortwerk, machine- en installatiebouw, containerbouw, ...

Domaco

Kloosterakker 4 -2960Brecht

Bij Gebr. Doms kan u terecht voor alle mogelijke computergestuurde, en dus uiterst precieze metaalbewerkingen, CAD/CAM, volgens eigen plan of nog te maken nieuw ontwerp .

Es - Ge

Masheikedreef 18 -2220Heist-op-den-berg

ES-GE: Industriële messenslijperijES-GE is een industriële messenslijperij Ons uitgebreid machinepark is deels CNC gestuurd en stelt ons in staat snel, maatvast en met een constante kwaliteit van slijpen te werken.

Lima

Plaslaar 40a -2500Lier

Lima verzorgt uw draai- en freeswerk, zowel stukwerk als grote series. Naast de klassieke, handbediende machines, hebben we ook een uitgebreid CNC-gestuurd machinepark. Complexe opdrachten kunnen we dus snel en nauwkeurig realiseren.

De Craecker Matrijzen

Grote Steenweg 39 -9340Lede

De Craecker Matrijzen N.V. werd opgericht in 1968 door Roger De Craecker. Deze bouwde het bedrijf uit met kennis in kap- en plooimatrijzen, maar daarnaast steeds meer in spuitgietmatrijzen.

Haco

Oekensestraat 120 -8800Beveren

De HACO-groep is, dankzij een sterke export-georienteerd en innovatief beleid, een groot internationaal bedrijf in de plaatwerk-machines met een wereldwijde productie, diensten en verkoop van eenheden.

Vermes

Kwaplasstraat 67 B -8820Torhout

VERMES nv slijpt snijgereedschap voor de industrie. Eigen productie van frezen , boren en Specials : VHM en HSS. Alle sectoren worden geholpen.

Metalunion

Pathoekeweg 158 -8000Koolkerke

Metalunion is een walserij-onafhankelijkestaalhandel met een breed assortiment inlange en vlakke staalproducten.

Metaalwerk Hancke

Hazewind 13 -8647Lo-reninge

Metaalwerk Hancke, Lo, uw betrouwbare partner voor uw industriebouw, metaalconstructies, kraanverhuur, toelevering, lassen. Metaalwerk Hancke, Lo, industriebouw, metaalconstructies, kraanverhuur, metaalwerk

Ward Vs

Onledegoedstraat 75 -8800Roeselare

Dmfk - De Machine Fabriek Kasterlee

Rode Akkers 2 -2460Kasterlee

De MachineFabriek Kasterlee is er voor al uw metaalbewerkingen, machinebouw, herstellingen, ontwerpen van machines en meer. Frezen, lassen, boren, draaien, alles kan bij ons!

Delrue Metaalhandel

Ringlaan(fich) 49 -8480Ichtegem

De Group Delrue bestaat uit het drieluik Betonijzerbuigcentrale Inter, Metaalhandel Delrue en Marchand de Fer Delrue en blijft continue investeren in uitbreiding van de infrastructuur om de klant een optimale service te kunnen aanbieden.

Dirix

Liniestraat 59 -3545Halen

Metaalbewerking en Machineverhuur

Optimat

Kortemarkstraat 86 -8810Lichtervelde

OptimaT profileert zich als een vooruitstrevend toeleveringsbedrijf met tal van activiteiten in zeer diverse sectoren. Metaalbewerking, Poederlakken, Elektromontage, Plaatbewerking, allerlei assemblage

Xalu

Noordlaan 16 -8520Kuurne

Naast een excellente service helpen wij u met het zagen, frezen, bewerken, poederlakken, anodiseren, monteren en assembleren van aluminium. U kan bij ons terecht voor één van de of voor alle onderstaande activiteiten.

Ditho Construct

Kasterstraat 90 -9230Wetteren

Ditho Construct is gespecialiseerd in de productie van constructies uit staal en RVS. Door de jaren heen zijn wij gespecialiseerd in het vervaardigen en toeleveren van ondersteuning voor de piping industrie. Metaalconstructies.

Verlie

Lariellestraat (robert) 4 -1500Halle

De Roeve Mechanical

Spieveldstraat 41 -9160Lokeren

De Roeve Mechanical in Lokeren ontwikkelt ruim 15 jaar toekomstgerichte totaaloplossingen op vlak van mechanica op maat.

De Beule Technics

Zwaarveld 41a -9220Hamme (oost-vlaanderen)

Uw partner in industriële automatisatie

B.c.m. - Freeswerk Metaal

Terbekehofdreef 67 -2610Wilrijk (antwerpen)

B.C.M.-Buelens Constructie Mekaniek uit Wilrijk is reeds jaren uw partner voor alle metaalbewerking.

Alinco

Pachtgoedstraat 4 -9220Hamme

Alinco is gespecialiseerd in inox plaatwerk. Lasersnijden, knippen, plooien, rollen, zagen, lassen, schuren, borstelen, glasstralen en beitsen. Zowel toelevering als projecten; zowel maatwerk als series. Sectoren farmacie, voeding

Inboco

Kettingbrugweg 50 -3950Kaulille

We bieden u een totaalpakket in staalconstructies en industriebouw. Wij zorgen voor alles: van ontwerp tot de volledige montage. Ook grotere projecten schrikken ons niet af. Door onze flexibele werkwijze spelen we snel in op al uw wensen.

Desmet Engineering

Wielsbeeksestraat 65 -8710Wielsbeke

Onze hoofdactiviteit bestaat uit engineering op maat waarbij wij een oplossing bieden om industriële toepassingen te automatiseren voor allerlei sectoren (machinebouw)Daarnaast zijn wij toeleverancier voor:conventioneel en CNC draai- en freeswerk..

Full Metal Services

Avenue De L´artisanat 12 -1420Braine-l'alleud

tolerie industrielle de decoupe de precision spécialisée dans la decoupe laser, le poinçonnage la decoupe jet d'eau et le pliage. mecanic systems tolerie industrielle de decoupe de precision situee a braine l'alleud spécialisée dans la decoupe laser,

Beschermde Werkplaats Antwerpen

Kielsbroek 2 -2020Antwerpen

KUNNIG is een toeleveringsbedrijf: het doet wat ? vraagt :? van ondersteunende afwerkingsopdrachten tot grote fabricage-orders. Hiervoor mixt KUNNIG zijn sociale arbeidsbeleid met een commerci?le bedrijfsvoering. Dat maatschappelijk verantwoord ...

Torson

Europaweg 22 -3560Lummen

Door het gebruik van ultramoderne CNC machines en de inzet van ons team vakbekwame personeelsleden staan we garant voor het afleveren van kwalitatief hoogstaand precisiewerk in uiteenlopende materialen

Metaalconstructie Delaere

Ruddervoordsestraat 90 -8210Zedelgem

we beschikken over een modern machinepark waarme we van lasersnijden tot complete (eventueel machinaal afgewerkte) lassamenstellingen kunnenaanbieden

Lasertek

Jubellaan 76b -2800Mechelen

Metaalbewerking metaalschrijnwerkerijen uitkapvormen waterstraalsnijden industriemessen stansvormen vacuumsolderen doorslagmessen industriebladen ijzerbewerking metaalschrijnwerk thermische oppervlaktebehandeling

Mecimmo

Rue De L´avenir 14 -4890Thimister-clermont

Page d'accueil Depuis 1926 EnglishNederlandsFrançais 50, rue du ruisseau 4430 Ans (Liège-BELGIQUE) Tel : +32 4 226 25 89Fax : +32 4 226 38 85 info@WoutersAns.com Dernière modification 08/04/2004 (développé par : Verdin.y)

Chromage Mossu

Bouchoutstraat 27 -9250Waasmunster

Verbronzen kan toegepast worden op geel en rood koper of het metaal moet eerst verkopert worden om daarna verbronst te worden in licht of donker brons.