U zocht op: bewerkingen metaal

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Xalu

Noordlaan 16 -8520Kuurne

Naast een excellente service helpen wij u met het zagen, frezen, bewerken, poederlakken, anodiseren, monteren en assembleren van aluminium. U kan bij ons terecht voor één van de of voor alle onderstaande activiteiten.

Metal Technics

Pieter Verhaeghestraat 12 -8520Kuurne

Novy

Noordlaan 6 -8520Kuurne

Novy, de Belgische fabrikant van dampkappen, staat al meer dan 40 jaar bekend om zijn zeer stille dampkappen. De unieke combinatie van randafzuiging en geluiddemping garandeert efficiënte en stille afzuiging.

Van Den Hende

Sint-katriensteenweg 57 -8520Kuurne

Agro - Belts

Heirweg 80 -8520Kuurne

Agro-Belts is een onderneming die gespecialiseerd is in de productie van rooibanden en zeefbanden, gemaakt volgens uw normen. Ook alle toebehoren zoals rollen en aandrijfwielen kunt u bij ons vinden.

Vg Machines

Noordlaan 27 -8520Kuurne

Als Belgische fabrikant bieden wij oplossingen voor het schuren, borstelen en verouderen van hout, composiet en andere materialen. Wij ontwikkelen niet alleen maar bouwen ook de machine te Kuurne.

Decoene

Koning Boudewijnstraat 49 -8520Kuurne

We decorate productBlue Label is een digitale textieldrukkerij. Textiel is veelzijdig en biedt een mooi kleurbereik. Zo kunnen wij uw promotiekledij, vlaggen, spandoeken, banners, . een individuele boodschap meegeven. Wij bie